Valla bence hayır duası aldın. Kız sana dua edecek.ne tutacak bedduası aldatmış olmayan birşey anlatmadınMerhaba herkese
Eski sevgilim uzun süredir bana yazıyordu. Yazıyordu derken normal arkadaşça yazıyordu nasılsın napıyorsun tarzı. Daha sonra sevgilisi olduğundan bahsetti. Sevgilisini ne kadar sevdiğinden bahsetti. Sevgilisiyle yaşadıkları romantik anlardan ve kimseyi sevmediği kadar onu sevdiğinden bahsetti.Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra arama mesafe koydum ve o dönem bir daha konuşmadım.
Daha sonra bana tekrar yazmaya başladı, sevgilisinden ayrıldığını söyledi. Konuşmaya başladık ama yine arkadaşça tarzdaydı. Neler yaptığımızdan bahsediyorduk. Sonra konu eski sevgilisinden açıldı; meğer sevgilisini defalarca kez aldatmış. Zaten onu önemsemiyorduma getirdi. Ben de sadece şaşırarak tepki verdim.
Daha sonra sevgilisiyle tekrar barıştılar. Ve benimle konuşmaya da devam etti. Kızı hala aldatıyordu ve aldattığı kişileri de anlatıyordu.Midem kaldırmadı ve konuşmayı başka şeyleri bahane ederek kestim.
Bunlar 6 ay önce oldu.
Dün eski bir arkadaşımla konuşuyordum ve yukarda bahsettiğim kişinin konusu açıldı çünkü ortak arkadaşımızdı.Ben de kızı defalarca aldattı Yazık kıza dedim. Ortak arkadaşımız bunları o kıza anlatmış. Kız sevgilisi ve benle ortak grup açtı. Ben de her şeyi anlattım. Ayrıldılar.
Şimdi eski sevgilim bana upuzun bir mesaj atmış. O kızı ne kadar sevdiğimi biliyordun. Biz evlenmeyi düşünüyorduk. İnşallah ömrün boyunca evlenemezsin. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Gibi şeyler.
Cidden de evlenmeyi düşünüyorlarmış kız onun için okulunu dondurmayı düşünüyormuş. Bunu da kız dedi.
Sizce söylemekle hata mı ettim?
Bedduası tutar mı?
Şu an ben yuva yıkan konumunda mıyım?
Kafamda deli sorular.