• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yıkanın yuvası olur mu?

hayltkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
381
234
53
30
merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum😞

Esınız istemese yuz vermese, kimse ona yaklasamaz.
Bekar erkekler yok mu neden evlı erkeklere bakıyor kadınlar diyorsunuz ya, sıze iyi gunde kotu gunde diye söz veren Kocanız.
Kadın uzerınden dusunmesenız mı acaba habıre?

Kadının yaptıgı ıgrenc orası ayrı. Ama konuda habıre kadından bahsetmıssınız.

Bosanmak sızın ıcın neden care olmasın, sadakatsiz karaktersız bir adamdan kurtulacaksınız karsınıza sızı cok sevecek deger verecek cok duzgun bırı cıkacak belki, nerden bılıyorsunuz herseyın kotu olacagını?

merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum😞
Eşinde kabul ediyo inkar etmiyo görüştüğünü anladığım kadarıyla.
Peki seni neden ağlatıyo hangi hakla?
Suçun neymiş senin

Peki ya evde nikahlı karısı belki çocukları beklerken başka kadınla birlikte olan tıynetsiz eşinize ne demeli?

Ağlayıp, düzelecek diye beklemeyin, şartlarınız nasıl bilmiyorum ama boşanın.

Allah ikisinede hakettiklerini yaşatsın.

Niye çare olmasın? Ama kadını suçlamak yerine eşinizi suçlamanızı beklerdim ama bir cümle bile serzeniş göremedim eşinize karşı. Tabi ki kadın olan da suçludur. Ama size karşı sorumluluğu olan eşinizdir. O yüzden de boşanmak bir çaredir. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Olmuyor.

Eşin bu durumun tam olarak neresinde pek etkisi yok gibi.sanki bi esya gibi bahsetmissin esinden.almak isteyen aliyor.oyuncak gibi.oyuncagini alan cocuk diger kadin sen de oyuncagi alindigi icin aglayan cocuk..sen magdur o kadin güclü.gücün oyuncagini almaya yetmedigi icin cocuklar anneye nasil sikayet eder sen de ilahi adalete siginiyorsun.gucun yetse oyuncagini alirsin ama yetmiyor öyle değil mi?
Bu hikayeden çık..sen mağdur değilsin eşin de oyuncak değil.eşin eğer sen düzgün ve seven bi kadınsan ve seni haberin olmadan aldatiyorsa -bak haberin olmadan diyorum.ben bosanacagim aşık oldum diyen adama sözüm yok- seni kandiriyorsa eşin karakteri bozuk bi adam ve kendi gibi karakteri bozuk bir kadına gidiyor.sen mağdur değil şanslısın.bu adamin gömleğini ütülemekten yemeğini yapmaktan böyle bir adama eş olmaktan kurtuldun.diğer kadına gelince aslında en etkisiz olan o.kendi gibi karakteri bozuk birini buldu.belki 2 karakteraiz mutlu olurlar kimbilir? Sen kurtuldun gerisini boşver

Bacım boşanmak nie çare olmasın eğer eşinde konuşuyorsa boşasana.
Yuva yıkanın yuvası olmasın inşallah yazık yazık kedilerine yazık ediyorlar
kayinvalidemler rahat vermicekler biliyorum esim sürekli arayip rahatsiz edecek ailesi ona baski yapcak o ds bana ayri baski yapacak tamam saygili ve anlasmali olduktan sonra bosanilirda severek evlendigim icin aileminde yüzüne bakamam cevredekilerin sen ettin sen buldun olur

Meselende haklısın da hayatını niye bitiriyorsun bu müsveddeye katlanarak?
Boşa gitsin. At gibi giden it gibi dönermiş. Dönmese bile yüzü gülmez. Allaha havale edin

Niye çare olmasın? Ama kadını suçlamak yerine eşinizi suçlamanızı beklerdim ama bir cümle bile serzeniş göremedim eşinize karşı. Tabi ki kadın olan da suçludur. Ama size karşı sorumluluğu olan eşinizdir. O yüzden de boşanmak bir çaredir. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Olmuyor.
Esime tabiki suc buluyorum sadece cok uzun uzadiya o anda sinirlendigim icin yazamadim benim esim yüz vermese kimse gelupte konusmaz buliyorum ana allaha havale ediyorum ikisinide

kayinvalidemler rahat vermicekler biliyorum esim sürekli arayip rahatsiz edecek ailesi ona baski yapcak o ds bana ayri baski yapacak tamam saygili ve anlasmali olduktan sonra bosanilirda severek evlendigim icin aileminde yüzüne bakamam cevredekilerin sen ettin sen buldun olur
Boşver desinler senden önemli mi
Bence kendini yıpratma göz yumma yanında sevgiliyle konuşmasına
Bide bakarsın yarın sana kuma olarak getirdi Allah korusun

Meselende haklısın da hayatını niye bitiriyorsun bu müsveddeye katlanarak?
Boşa gitsin. At gibi giden it gibi dönermiş. Dönmese bile yüzü gülmez. Allaha havale edin
insallah rabbim görüyorya allaha havale ettim allah ikisinide bildigi gibi yapsin birgün beni arayacak ama cok gec olacak

Senin evli kocan başka kadınlarla konuşurkene sorun yok da bu mu mesele şimdi? Kadının ilişki yaşadığı evli adam senin kocan, bu minik detaya kafa yor bence.

Konunun kafa bulma amaçlı açıldığını düşündüm niyeyse. Bu eblehliğin başka bir açıklaması olamaz, olmamalı.

Boşver desinler senden önemli mi
Bence kendini yıpratma göz yumma yanında sevgiliyle konuşmasına
Bide bakarsın yarın sana kuma olarak getirdi Allah korusun
evet konus konus sonu oraya varacak elimde bi kanitim olsa zaten bi dk durmam guderinde ailesine fiyorum konusmuyordu etmiyordur diyor ama bilmiyorllarki ogullaru hergün yanimda konusuyor cevrimici ben salak degilim o kadar ne yaptim ne ettiysemde telefinu gizliyor dusa bile telefinla giriyor pin kodu degistirmus napucagimi bilmiyorum kizin numarasini bulsam onuda bulamiyorum her yol kapandi cok caresiz hissediyoeum kendimi

Back
X