• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yıkanın yuvası olur mu?

Esınız istemese yuz vermese, kimse ona yaklasamaz.
Bekar erkekler yok mu neden evlı erkeklere bakıyor kadınlar diyorsunuz ya, sıze iyi gunde kotu gunde diye söz veren Kocanız.
Kadın uzerınden dusunmesenız mı acaba habıre?

Kadının yaptıgı ıgrenc orası ayrı. Ama konuda habıre kadından bahsetmıssınız.

Bosanmak sızın ıcın neden care olmasın, sadakatsiz karaktersız bir adamdan kurtulacaksınız karsınıza sızı cok sevecek deger verecek cok duzgun bırı cıkacak belki, nerden bılıyorsunuz herseyın kotu olacagını?
Ayyy yine evli erkek bekar kadın konusu.
Yine kadın suçlanıyor.
He he he diyorum sadece. Kocanız yüz vermeseydi, kocanızın başına silah mı dayamışlar.
Evlilikte sadakat sözü veren eşiniz, KADIN değil.
Ha bu kadının suçsuz olduğu anlamına gelmez ama en büyük suç eşiniz olacak adamda.

evet konus konus sonu oraya varacak elimde bi kanitim olsa zaten bi dk durmam guderinde ailesine fiyorum konusmuyordu etmiyordur diyor ama bilmiyorllarki ogullaru hergün yanimda konusuyor cevrimici ben salak degilim o kadar ne yaptim ne ettiysemde telefinu gizliyor dusa bile telefinla giriyor pin kodu degistirmus napucagimi bilmiyorum kizin numarasini bulsam onuda bulamiyorum her yol kapandi cok caresiz hissediyoeum kendimi
Rabbim yardımcın olsun kardeşim 😓

Senin evli kocan başka kadınlarla konuşurkene sorun yok da bu mu mesele şimdi? Kadının ilişki yaşadığı evli adam senin kocan, bu minik detaya kafa yor bence.

Konunun kafa bulma amaçlı açıldığını düşündüm niyeyse. Bu eblehliğin başka bir açıklaması olamaz, olmamalı.
haklisiniz sinirden bi anda öyle yazdim benim kocam suclu yüz vermese kimse gelipte konusmaz

kayinvalidemler rahat vermicekler biliyorum esim sürekli arayip rahatsiz edecek ailesi ona baski yapcak o ds bana ayri baski yapacak tamam saygili ve anlasmali olduktan sonra bosanilirda severek evlendigim icin aileminde yüzüne bakamam cevredekilerin sen ettin sen buldun olur

Çevre, aile,kv falan hepsi boş
Bu bahaneleri yüklenme
Aldatacak kadar ş.... siz bir adamla hayatını bitirme

Yine kadın suçlanıyor.
He he he diyorum sadece. Kocanız yüz vermeseydi, kocanızın başına silah mı dayamışlar.
Ha bu kadının suçsuz olduğu anlamına gelmez ama en büyük suç eşiniz olacak adamda.
Ben öyle düşünmüyorum şimdiki kızlar insanın aklını başından almayı çok iyi biliyor silaha gerek yok.
Belliki evli değilsiniz

Şu " Kadın kuyruk sallamazsa , erkek bişey yapmaz " zihniyetiyle büyütülenler kaldı mı derken. Böyle konularda görüyorum ki hala varlar ve yazık ediyorlar kendilerine.
Arkadaşım kocacığın çok mu masum. Ah garibim aklını çelmişler çelmemiş olsalar geri döner güzel sıcak yuvanıza. Sizde paşa paşa kabul edersiniz.
Burdan kadını savunduğum anlaşılmasın tabiki. Bir hata varsa ikiside aynı ölçüde pislik aynı ölçüde suçlu.

Yine kadın suçlanıyor.
Kadının bosanmaya gonlu yok ondan kadın suclu biricik kocıs sucsuz , bosan deyince gelip cemkırıyorlar herkese bosan diyorsun dıye bide. Ne diyelım mesela, bırakma yiğidini o pis kadının ellerine mı diyelim 🤣

merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum😞
Ortada sizin ahınız var ömrü billah yakalarında olacak.Birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuranların yüzünün güldüğünü hiç görmedim daha.Onlarında gülmez inşallah.

Çevre, aile,kv falan hepsi boş
Bu bahaneleri yüklenme
Aldatacak kadar ş.... siz bir adamla hayatını bitirme
haklsiiniz cok salaklik ettim basta duydugumda auleme söylemedim heo sakladim cünkü evlenirkene cok sikinti yasadigim ocin gecer sandim ama bi kere aldatan insan gercekten devam ettiriyormus bunu anladim

evet konus konus sonu oraya varacak elimde bi kanitim olsa zaten bi dk durmam guderinde ailesine fiyorum konusmuyordu etmiyordur diyor ama bilmiyorllarki ogullaru hergün yanimda konusuyor cevrimici ben salak degilim o kadar ne yaptim ne ettiysemde telefinu gizliyor dusa bile telefinla giriyor pin kodu degistirmus napucagimi bilmiyorum kizin numarasini bulsam onuda bulamiyorum her yol kapandi cok caresiz hissediyoeum kendimi
Salak değilsiniz ama hala aynı evdesiniz, gözünüzün içine baka baka başka kadınla yazısan adam sizi hiçe sayıyor çünkü ayrılmayacağınızi biliyor.

Yazık etmeyin kendinize, etraf kim kayinvalide kim Allah aşkına, gidin ailenizin yanına, kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz.

Ortada sizin ahınız var ömrü billah yakalarında olacak.Birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuranların yüzünün güldüğünü hiç görmedim daha.Onlarında gülmez inşallah.
insallah bacim allah razi olsun ben hergün agliyorum ben anamin babamin evinde bu kadar aglamadim ben aglarkene onlar ne konusuyor bilmiyorum ama mutlular bundan eminim hanileykene hergün agladim cocugumub hakki allah onlardan sorsun insallah hep ah ettim

Ben öyle düşünmüyorum şimdiki kızlar insanın aklını başından almayı çok iyi biliyor silaha gerek yok.
Belliki evli değilsiniz
Bende şimdiki kızlaranım, bende bekarım ama tutup bana yürüyen evli adamın peşinden koşmuyorum. Siz kocişlerinize suç bulmuyorsunuz ama genelde kocişlerinize yürüyor bizim zamanımızdaki kızlara.
Evli değilim ama kişiliğim aklım fikrim yerinde.
Belli ki sizde aman kocacım yapmazcılardansınız.
Evli olsam kocam beni bekar bir kadınla aldatsa kadına da suç bulurum ama asıl suçlu eşimdir.
Çünkü ben beni aldattığı kadınla sadakate imza atmadım, kocamla attım.
2 güzel kızdan etkilenip beni aldatacak adamı da kendime koca yapmam, koca yapanda bir zahmet kendisi düşünsün.
Güzel olan kızlar suçlu da erkek suçlu değil yani, hmm tamam.

Arkadaş ortamında tanıdığım bayan vardı evli bir adamla beraberdi adamın karısı ve annesi kadının işyerine gelip rezalet çıkarmışlardı... Onları boşattığı gün zil takıp oynayacağını söylüyordu. Sonuç boşandılar bir zamanlar metres durumunda olan o bayan o adamla evlendi bide çocukları oldu. Aradan 8 yıl geçmesine rağmen çok mutlu görünüyorlar. Sonra yan bloktaki adam 20 yıllık karısını bırakıp karşı komşunun karısı ile kaçtı.. adamın sevgilisi ve metres durumundaki bayan kapı bir komşu ve sürekli beraberlerdi ihanet en yakınından geldi. Sonuç kaçtılar adam boşandı diğer kadınla evlendi bide çocukları oldu onlarda bi 10 yıldır evliler ve gayet mutlular.. Yuva yıkanın yuvası ne yazıkki oluyor...

Belliki evli değilsiniz
Sımdıkı kızlar dıyıp genelleyıp yorum yapan arkadasa belli ki bekarsiniz demenız....
Cılveyle aklı başından gidecek vasat erkeklerle evlenmemesini onerebılırsınız sımdıkı kızlara mesela? Evlıysenız..
Beni soracak olursanız, Bosanmıs bir kadınım

Back
X