Ailesi bilsede bisey yapacaklarını sanmiyorum hakkinda hayirlisi olsunevet yarin birgün ogullaruna birsey olsa sucu bana atarlar ben bunuda biliyorum suan ailesin hic birsey demiyorum konusuyor gibisinden zamanini bekliyorum sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesi bilsede bisey yapacaklarını sanmiyorum hakkinda hayirlisi olsunevet yarin birgün ogullaruna birsey olsa sucu bana atarlar ben bunuda biliyorum suan ailesin hic birsey demiyorum konusuyor gibisinden zamanini bekliyorum sadece
Amin kardeşim amin içinizi ferah tutun her şer de bir hayır vardır buda bir imtihanamin inşallah herşey birer imtihan kimse başına gelmeden bilemez bende öyle derdım erşey kolay gelırdi aman ne olacak der gecerdim ama işin içine girdimi farklı oluyor gercekten gecmıs olaun size allah sıfa versin cuma gününün hüremetine
Niye care olmasin. Bunca eziyet neden?merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum![]()
karakteri olsa namusu ahlakı olsa bana bunları yaşatmazdı evet benım salaklıgım başta duyduguöda üzerini kapadım düzelir diye ama bılemedımkı yapam eden insan bir daha yapaack aynısı oldu ama bu sefer elime mesajları gecireyım aılesıne bütün cevresine rezil edıcem kızın aılesını arıcam ben hergün aglarken o mutlu mutlu konuşuyorlar allahımdan bulsunlar ben alkaha havale ettimNasıl senin yanın da yazışabiliyor ya?
Alllah'a büyük konuşmim o telefonu alır kırk parça yaparım gözü önün de...
Boşanmak kadın için çok çok zor evet hele de çocuk varsa ve meslek yoksa daha da zor, fakat boşanmıyorsam da hayatı ona zindan ederim...
Aldatmak tamam çok çok iğrenç ama nikahlı karısının yanında başka kadınla konuşmak, kusura bakma karaktersizlik.
Bende isterimki ailemın evıne gıdeyım hiç birşy olamamıs gıbı davranayım ve ben bılıyorum ku boşansam gitsemde eşim beni rahat bırakmayacak hamı su sanmayın anlaşarak ayrılan ve ilişkileri biten erkeklerden degıl çok kıskanc bi de cocugum var ileride daha problem olacak ben ileriyi düşünüyırum kv her zaman sorun cıkaracak kafam rahat olmayacak bende allaha havale ettım birgün hatasını anlasın tamam ben demıyorum kı hatasını anlasın mutlu mutlu devam edelım unutayım en azından gözümün önünde konusmqz zorumq gitmez bu kadaar allah nefsiyle terbiye etsineşiniz sizi sevmiyor, bunca yaşanan şeyden sonra da siz hala beni arayacak pişman olacak derdindesiniz. o başka heyecanlar aramış eskide kalanı unutamamış,siz neyse çocuğuna bile acımamış. kendinize temiz bir sayfa açın, çocuğunu çok küçük velayeti zaten size verirler. kendinizi hastalıklı bir duruma hapsediyorsunuz.
İlerde bu düşüncelerin için çok pişman olacaksın....................Bende isterimki ailemın evıne gıdeyım hiç birşy olamamıs gıbı davranayım ve ben bılıyorum ku boşansam gitsemde eşim beni rahat bırakmayacak hamı su sanmayın anlaşarak ayrılan ve ilişkileri biten erkeklerden degıl çok kıskanc bi de cocugum var ileride daha problem olacak ben ileriyi düşünüyırum kv her zaman sorun cıkaracak kafam rahat olmayacak bende allaha havale ettım birgün hatasını anlasın tamam ben demıyorum kı hatasını anlasın mutlu mutlu devam edelım unutayım en azından gözümün önünde konusmqz zorumq gitmez bu kadaar allah nefsiyle terbiye etsin
karakteri olsa namusu ahlakı olsa bana bunları yaşatmazdı evet benım salaklıgım başta duyduguöda üzerini kapadım düzelir diye ama bılemedımkı yapam eden insan bir daha yapaack aynısı oldu ama bu sefer elime mesajları gecireyım aılesıne bütün cevresine rezil edıcem kızın aılesını arıcam ben hergün aglarken o mutlu mutlu konuşuyorlar allahımdan bulsunlar ben alkaha havale ettim