- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi hande_sultan
-
bende zaman zaman senin gibi düşünüyorum.gittiği belkide benim için daha hayırlıdır.inşallah da öyledir.bazen kendimi çok mutlu hissediyorum.hiçbirşey umurumda olmuyo.bazende bütün mutluluklarım yerle bir oluyo.bana bunu nasıl yaptı diyorum.ama pişmanlıklar içinde kavrulacağı günleri düşündükçe içime bir su serpiliyor.İnşallah Mevlam bana o günleri gösterecek.
Bunları yaşaman çok normal. Ben hala yaşıyorum. Bu bir süreç. Dedim ya dibi boylamadan yukarı çıkamayız diye. Bu duygu karışıklığını yaşayacağız, doktor normal dedi. Bizim durumumuzdaki herkes bunları yaşıyormuş. Sana tavsiyem doktora gitmelisin.
söylediğini dikkate alıcam.ve en yakın zamanda doktora gidicem.denedim kendim üstesinden gelmeyi ama olmuyor.bu arada çalıştığım için uzun süreli yazamıyorum.çok anlatmak istediklerim var ama yazmaya müsait olamıyorum.sizin yazdıklarınızı okuyorum.bana oda yetiyor.lütfen arada yazın.bu süreci atlatmama yardımcı olun.
Rabbim yardımcın olsun inşallah.
Öyle bir gün gelsinki iyki ondan ayrılmışım diyesin inşallah.
rabbim bu gecenin hürmetine kızına ve sana huzur, sağlık, Mutluluk versin onada öyle bir pişmanlık versinki kapında yatsın yalvarsın.
Sizler için çok dua ediyorum sizde edin ve her gün 131 kere YA SELAM celle celaluhu ve 489 kere ya fettah celle celaluhuyu çekin .
Rabbim hayırlı dileklerini kabul etsin hakkında hayırlı olan neyse gönlüne onu versin senide ona razı etsin inşallah.
Kandilinizde mübarek olsun dualarınızın kabulüne vesile olsun .
Allah emanet olun.
sizin durumunuzu okuyunca beterin beteri varmış dedim ve halime şükrettim. şimdi ne söylenirse söylensin içinizi soğutmayacağından eminim. sadece Allah `a sığının bol bol dua edin ve şükredin yaşınız epey geçtiğinde ve hayata yeniden başlamanızın daha zor olduğu bir zamanda olmadığı için. hem tutunacağınız çok güzel ve kuvvetli bir dalınız var o da kızınız. allah ikinize çok güzel bir ömür nasip etsin inşallah. şundan da emin olun ki bir başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz.
valla benim yuvamı yıkan eşimle evlenip üstüne bebesinide doğurdu mutlu mutlu yaşıolar bazen adaletin bumu dünya diyorum ben hala yalnızım
valla benim yuvamı yıkan eşimle evlenip üstüne bebesinide doğurdu mutlu mutlu yaşıolar bazen adaletin bumu dünya diyorum ben hala yalnızım
Eşim beni 4 yıldır aldatmış.ben bunu çok geç öğrendim.bana işlerinde sıkıntı olduğunu ve biran evvel anlaşmalı olarak boşanmamız gerektiğini söyleyip anlaşmalı olarak dava açtırdı.ve mahkemeye dava açmaya gittiğimizde o da varmış.ve benim ağladığımı görmüş.mahkeme gününden kısa süre önce kadın bana kendi ağzı ile itirafta bulundu.eşim ile 4 yıldır birlikte olduğunu.ve bütün herşeyi itiraf etti.bunun üzerine eşimde açıkladı.ve onunla olmak istediğini söyledi.onu tercih etti beni ve 8 yaşındaki kız çocuğumuzu terk edip gitti.onun üzerine bende anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirdim.mahkeme hala devam ediyor.bu arada çok yıprandım.ailem çok destek oldu.onların birlikte olduklarını düşündükçe çıldırıyorum.yedi aydır çocuğunu bile aramıyor.biz eşimle ilk görüşte aşık olup evlenmiştik.nasıl bu hale geldi.anlam veremiyorum.hala onu unutamıyorum.çok ızdırap çekiyorum.biliyorumki boşandığımız anda evlenecekler.ve ben bunu hazmedemiyorum.evlenseler bile bir kadın ve bir çocuğun ahını aldıkları için sizce mutlu olabilirlermi.çevresinde bunun gibi olay yaşayanlar yazabilirmi.
biliyormusun erkekler ayrilinca ilk aylari guzel gecermis
ozgur olduklarini hissederler metresleriyle daha rahat gorusurler vs
aylar sonra cikar ondan acisi ve zaman ilerledikce
cunku vicdansizligin bedelini odeyecektir icini kemiren kurtla
senin yapman gereken sey asil kendini ondan ustun gorup
bu dusuncelere bile kapilmaya tennezul etmemen
tabii icin aciyordur hayal kiriklarindan dolayi
ama sen haysiyetsizlik yapmadin ihanet etmedin yuvani bozmadin
cocuguna aslanlar gibi bakabiliyorsun
kendini kucumseme hic bir sekilde
Allaha havale et
aci!
puslu gibi gorunsede bu gunlerinin ardinda kocaman bir gunes acacak kendi benligini bulacaksin
ozgur ve ayakta durabilen bir kadin olarak daha guclu olacaksin
sevgiyle kal ve hep guclu kal
Kızınla huzur , mutluluk dolu bir ömür geçirin inşallah, İlahi adaletin tecelli ettğini dünya gözüyle görmeni nasip etsin inşallah Allah ım.
Eşim beni 4 yıldır aldatmış.ben bunu çok geç öğrendim.bana işlerinde sıkıntı olduğunu ve biran evvel anlaşmalı olarak boşanmamız gerektiğini söyleyip anlaşmalı olarak dava açtırdı.ve mahkemeye dava açmaya gittiğimizde o da varmış.ve benim ağladığımı görmüş.mahkeme gününden kısa süre önce kadın bana kendi ağzı ile itirafta bulundu.eşim ile 4 yıldır birlikte olduğunu.ve bütün herşeyi itiraf etti.bunun üzerine eşimde açıkladı.ve onunla olmak istediğini söyledi.onu tercih etti beni ve 8 yaşındaki kız çocuğumuzu terk edip gitti.onun üzerine bende anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirdim.mahkeme hala devam ediyor.bu arada çok yıprandım.ailem çok destek oldu.onların birlikte olduklarını düşündükçe çıldırıyorum.yedi aydır çocuğunu bile aramıyor.biz eşimle ilk görüşte aşık olup evlenmiştik.nasıl bu hale geldi.anlam veremiyorum.hala onu unutamıyorum.çok ızdırap çekiyorum.biliyorumki boşandığımız anda evlenecekler.ve ben bunu hazmedemiyorum.evlenseler bile bir kadın ve bir çocuğun ahını aldıkları için sizce mutlu olabilirlermi.çevresinde bunun gibi olay yaşayanlar yazabilirmi.
Allah ekene bictirir.Bunu sen dert etme onlar dert etsin. Senin yapacagin sey asil onlara elinden geldigince zorluk cikartman. Sakin olaki anlasmali bosanmaya yanasma!Onlarin itiraflarini kanitlamaya bak, gerekirse kadini tekrar cagir, ses kaydina aldir. Bunu mahkemede cikar. 4 yildir aldatildigini ispat etmis olursun.Sonrada bi avukatin varmi yokmu bilemem, yoksa bir avukatla gørus, ve hem manevi hem maddi tazminat davasi ac.Bunun yaninda nafaka iste.Bunlarla yetinme.O ikinci kadinada ayreten manevi tazminat acabilirsin.Cunki zina suc degil, degil ama bu surec seni ve cocugunu mahvetmeye yeter..
yuva yikan kadin diye birsey yoktur. biten evlilik vardir.sizin kocaniz sizi sevse monica belucci gelse donup bakmaz.ben yasadigim hayat tecrubelerine dayanarak soyluyorum.sizin mahkemeyi uzatmaniz sizin zarariniza.esiniz onun yaninda sonucta yani sizle evli olsa ne olur .zaten birlikteler .nikah okadarda onemli degil.beni sevmeyen adamin nikahi bende olsa ne oolur.[/QUOT
beni hala seviyodur demiyorum ki.biliyorum sevseydi gitmezdi.biten evlilik vardır diyosunda neden dört yıl bu şekilde devam etti.çocuk için diyeceksen yedi aydır sesini bile duymuyor.eğer o kadında Allah inancı olsaydı bu yuva yıkılacaksa bile buna kendisi sebep olmazdı.boşanmaya gelince ben zaten boşanmak istiyorum ama oda benim hayatımdan çaldığı(özellikle dört yılın) bedelini ödeyecek.bence o bu dört yıl zarfında çok git-gel yaşamış.konunun tamamını okuduysan görmüşsündür, mahkemeye onbeş gün kala herşeyi toparlıycam ve size dönücem dedi.ama dönmedi..
ayrıca onun son yıllardaki davranışlarından bunalan ben, bunları öğrenmeden altı ay önce boşanmak istediğimi söyledim bir ay görüşmedik sonunda dayanamadı ve geldi, ben sensiz yaşayamam, beni bırakma dedi ve ben çok ağladı.bırakamadım.bu ne dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?