yuva yıkanın yuvası olurmu?

Bunları yaşaman çok normal. Ben hala yaşıyorum. Bu bir süreç. Dedim ya dibi boylamadan yukarı çıkamayız diye. Bu duygu karışıklığını yaşayacağız, doktor normal dedi. Bizim durumumuzdaki herkes bunları yaşıyormuş. Sana tavsiyem doktora gitmelisin.

söylediğini dikkate alıcam.ve en yakın zamanda doktora gidicem.denedim kendim üstesinden gelmeyi ama olmuyor.bu arada çalıştığım için uzun süreli yazamıyorum.çok anlatmak istediklerim var ama yazmaya müsait olamıyorum.sizin yazdıklarınızı okuyorum.bana oda yetiyor.lütfen arada yazın.bu süreci atlatmama yardımcı olun.

Rabbim yardımcın olsun inşallah.
Öyle bir gün gelsinki iyki ondan ayrılmışım diyesin inşallah.
rabbim bu gecenin hürmetine kızına ve sana huzur, sağlık, Mutluluk versin onada öyle bir pişmanlık versinki kapında yatsın yalvarsın.
Sizler için çok dua ediyorum sizde edin ve her gün 131 kere YA SELAM celle celaluhu ve 489 kere ya fettah celle celaluhuyu çekin .
Rabbim hayırlı dileklerini kabul etsin hakkında hayırlı olan neyse gönlüne onu versin senide ona razı etsin inşallah.
Kandilinizde mübarek olsun dualarınızın kabulüne vesile olsun .
Allah emanet olun.

Allah razı olsun.amin inşallah.dualarınıza çok ihtiyacım var.dediklerinizide inşallah yapıcam.Allahım sizinde her ne sıkıntınız varsa bu mübarek günün hürmetine gidersin.bütün sıkıntısı olan arkadaşlarada Allah yardım etsin.

bu başıma gelen olayda o kadar çok mucize var ki olayın benim lehime olduğu dair.benim kızımdan sonra bir hamileliğim daha oldu.hemde ikimizde isteyerek.ama bebeğim karnımda dört aylıkken gelişimi durdu ve öldü.o zamanlar çok üzülmüştüm.ağlamıştım.şu anda düşünüyorumda demekki hayırlısı böyleymiş.iki çocukla eminimki işlerim dahada zor olurdu.halime binlerce şükürler olsun..

valla benim yuvamı yıkan eşimle evlenip üstüne bebesinide doğurdu mutlu mutlu yaşıolar bazen adaletin bumu dünya diyorum ben hala yalnızım

çok zordur eminim ama sabret canının acısı geçecek
yaşadığın ızdırabı yaşamayan bilemez, ama tahmin edebiliyorum. Dünyada bunu yaşayan tek kadın sen değilsin, geçecek

ama emin ol onlar asla asla asla mutlu olamayacaklar. Bu eskiden beri süregelen bişey; YUVA YIKANIN GERÇEKTEN YUVASI OLMUYOR.

Mazlumun ahı aheste aheste çıkıyor

valla benim yuvamı yıkan eşimle evlenip üstüne bebesinide doğurdu mutlu mutlu yaşıolar bazen adaletin bumu dünya diyorum ben hala yalnızım

mutlu olduklarına neden bu kadar eminsin?
benim çok çok yakınımda bu şekilde evlenmiş bir çift var ve iki çocukları oldu. Facede boy boy fotoları var, uzaktan gören "allahım bu ne mutluluk" der. Hatta birbirlerine aşk sözcükleri söylüyolar netten:))
Amma velakin her akşam gece yarılarına kadar ettikleri kavgaların, çığlık kıyametin haddi hesabı yok. Evlerine sürekli polis geliyor. Onları duydukça hiç üzülmüyorum sadece iki çocuga acıyorum, onlar günahsız çünkü

genelde böyleleri mutsuzluklarını göstermekten kaçınıyolar bence yani en azından benim bahsettiğim çift böyle

hayatım çevremde böle karısını aldatıp boşanan var inan bana hiç mutlu değiller çocuk üvey annesine yapmadığını bırakmıyo evine gittiğinde hiç rahatları yok kmsede sevmiyo bunları çünkü bu olayları öğreniyolar mimlenmiş gibi yaşıyolar bide simdi hastalık illet oldu yani başları dertten kurtulmuyo sen merak etme gönlünü ferah tut yaşadıkların kolay değil allah yardımcın olsun dua etki o kadın sana yardım etmş yinde allah yanına bırakmaz inş bi an önce toparlanırsın

sonanda sana buradan mesaj göndericem.özel mesaj hakkım yok henüz.sizin en azından karne sevinciniz paylaşılmış.buna sevinebilirsin.benim kızımın babası aramadı bile.bu durumda olan çocuklara oluyor.benim kızım bu haftaiçi annemlerle memlekete gidiyor.onu çok özliycem.ama çarem yok.çalışıyorum.ben yavaş yavaş kendimi toparlıyorum.inşallah ikimiz içinde güzel günler gelecek.bu sınavı biz kazandık.onlar kaybetti.senin dediğin gibi dibe yeterince vurduk.artık zirveye çıkma çabamız başladı.Allah yardımcımız olsun.kendine çok iyi bak.oğlunada..

biliyormusun erkekler ayrilinca ilk aylari guzel gecermis
ozgur olduklarini hissederler metresleriyle daha rahat gorusurler vs
aylar sonra cikar ondan acisi ve zaman ilerledikce
cunku vicdansizligin bedelini odeyecektir icini kemiren kurtla

senin yapman gereken sey asil kendini ondan ustun gorup
bu dusuncelere bile kapilmaya tennezul etmemen
tabii icin aciyordur hayal kiriklarindan dolayi
ama sen haysiyetsizlik yapmadin ihanet etmedin yuvani bozmadin
cocuguna aslanlar gibi bakabiliyorsun
kendini kucumseme hic bir sekilde
Allaha havale et
aci!
puslu gibi gorunsede bu gunlerinin ardinda kocaman bir gunes acacak
kendi benligini bulacaksin
ozgur ve ayakta durabilen bir kadin olarak daha guclu olacaksin
sevgiyle kal ve hep guclu kal

Kızınla huzur , mutluluk dolu bir ömür geçirin inşallah, İlahi adaletin tecelli ettğini dünya gözüyle görmeni nasip etsin inşallah Allah ım.

yorumun için saol.bende aynı fikirdeyim.artık kendimi daha iyi hissediyorum.onun ailesi için çok acı bir gerçek var.annesi babası boşandı.iki halası boşandı.bir halasının kızıda boşanıyor.birde biz.yani yakın akrabaları tamamen dağılmış durumda.onların içinde en acısını ben yaşadım.yinede halime sonsuz şükür.ilk zamanlar olayların içinde boğuluyordum.artık yavaş yavaş olayların dışına çıkıp uzaktan izleyebiliyorum.sabırla ızdırap içinde yanacağı günü bekliyorum.

Allah ekene bictirir.Bunu sen dert etme onlar dert etsin. Senin yapacagin sey asil onlara elinden geldigince zorluk cikartman. Sakin olaki anlasmali bosanmaya yanasma!Onlarin itiraflarini kanitlamaya bak, gerekirse kadini tekrar cagir, ses kaydina aldir. Bunu mahkemede cikar. 4 yildir aldatildigini ispat etmis olursun.Sonrada bi avukatin varmi yokmu bilemem, yoksa bir avukatla gørus, ve hem manevi hem maddi tazminat davasi ac.Bunun yaninda nafaka iste.Bunlarla yetinme.O ikinci kadinada ayreten manevi tazminat acabilirsin.Cunki zina suc degil, degil ama bu surec seni ve cocugunu mahvetmeye yeter..

evet bir avukatım var.aynen maddi ve manevi tazminat davası açtım.henüz mahkeme gün vermedi.çocuğumun rızkı için elimden geleni yapıcam.inşallah hayırlısı olur.elbetteki kızım ve ben çok sor süreç atlatıyoruz .ama çok şükür yavaş yavaş alışıyoruz.bize kendini unutturmayı başardı.bizim için dua edin buna çok ihtiyacımız var.Allaha emanet olun..

yuva yikan kadin diye birsey yoktur. biten evlilik vardir.sizin kocaniz sizi sevse monica belucci gelse donup bakmaz.ben yasadigim hayat tecrubelerine dayanarak soyluyorum.sizin mahkemeyi uzatmaniz sizin zarariniza.esiniz onun yaninda sonucta yani sizle evli olsa ne olur .zaten birlikteler .nikah okadarda onemli degil.beni sevmeyen adamin nikahi bende olsa ne oolur.

Arkadaşım hiççççççççççççççççç üzülme bırak ......... gitsin, ALLAH zaten eger haksızlık varsa cezasını vericek sen beddua etsende etmesende elbet bulucak cezasını buna emin ol ALLAH büyük,mutlu olup olmamak zamanla görülecek birşey, sen yaşayıp göreceksin zaten gidişatı, takdiri ALLAHA bırak ve izle, hiçççç üzülme ne severek ayrılanlar var ama hepsi geçiyor insanın annesi babası ölüyorda o bile acısı dinmiyor ama hayat devam ediyor, bu acı neki, bırak gitsin ağlanıp sızlanırken ona belli etmeki kendini bişey sanmasın, eğer zaten pişma olup dönersede ben senin yerinde olsam asla kabul etmem çocuk olsada bir kere sevgim biter, yüzünü bile görmek istemem, hazmetmek zor biliyorum ama sen yoluna bak,hepsi geçicek tek erkek o değil snei mutlu edicek nice insanlar var ama sakın 2. kez hata yapma bu sefer hiç sansın olmaz iyi düşün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…