- Konu Sahibi hande_sultan
eşim beni 4 yıldır aldatmış.ben bunu çok geç öğrendim.bana işlerinde sıkıntı olduğunu ve biran evvel anlaşmalı olarak boşanmamız gerektiğini söyleyip anlaşmalı olarak dava açtırdı.ve mahkemeye dava açmaya gittiğimizde o da varmış.ve benim ağladığımı görmüş.mahkeme gününden kısa süre önce kadın bana kendi ağzı ile itirafta bulundu.eşim ile 4 yıldır birlikte olduğunu.ve bütün herşeyi itiraf etti.bunun üzerine eşimde açıkladı.ve onunla olmak istediğini söyledi.onu tercih etti beni ve 8 yaşındaki kız çocuğumuzu terk edip gitti.onun üzerine bende anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirdim.mahkeme hala devam ediyor.bu arada çok yıprandım.ailem çok destek oldu.onların birlikte olduklarını düşündükçe çıldırıyorum.yedi aydır çocuğunu bile aramıyor.biz eşimle ilk görüşte aşık olup evlenmiştik.nasıl bu hale geldi.anlam veremiyorum.hala onu unutamıyorum.çok ızdırap çekiyorum.biliyorumki boşandığımız anda evlenecekler.ve ben bunu hazmedemiyorum.evlenseler bile bir kadın ve bir çocuğun ahını aldıkları için sizce mutlu olabilirlermi.çevresinde bunun gibi olay yaşayanlar yazabilirmi.
canım kesinlikle yuva yıkanın yuvası olmaz ama sen sakın beddua etme allaha havala et bizim başımızdan da böyle bi olay geçti kısaca anlatayım annem babamla zorla evlendirilmiş hemde başkası ile nişanlı iken nişanı attırmışlar babamın mesleği var nişanlısının yok diye.10 yıl boyunca ailem çok varlıklı idi 2000 li yıllardaki ekonomik krizde babam birine kefil oldu ve battık annemle geceleri nöbetleşe uyurduk sırf babam gece intaar a falan kalkışmasın diye annem sokaklarda tartıcılık yaptı ben ayakkabı boyadım kardeşim peçete sattı babam da evde yeni doğan kardeşime bakıyordu.derken 5 yıl sonra yine maddi açıdan durumumuz iyi oldu kardeşlerim koleje tekrar döndü babam ofisini tekrar kurdu işini büyüttü annemde babamın ofisinde ona yardımcı oluyordu babam anneme yardım etsin diye bi üniversite öğrencisi personel aldı part time çalışan adı ayşe neyse ben lise son sınıftayım üniversiteye hazırlanıyordum ayşe de bana derslerimde yardımcı oluyo annemde onu çok seviyo her akşam yemek yapıyo çamaşırlarını yıkayıp ütülüyo öğrenci diye neyse 4 yıl böyle geçti babam bana birgün benim ayşe ile ilişkim var sen ayşe ile bizi buluşturacaksın eğer bu ilişkiden annene veya başkasına bahsedersen terk ederim hepinizi dedi bende söyleyeceğim dedim beni dershaneden aldı annemi dövmeler bizi eve kilitlemeler 4 ay boyunca 1 ekmek alamadık kardeşlerim de bende okula gidemedik annem yeni kalp ameliyatı olmuştu kimsemiz yoktu bizi sahiplenecek sonra bi şekilde ben üniversiteye sınavına girdim istediğim okulu ve bölümü kazandım maddi imakansızlıktan gidemedim.ek tercihler ile memleketim ki üniyi kazandım hem okudum hem çalıştım devletten aldığım burs ile ve çalıştığım para ile evi geçindirdim şimdi 1 aylık evliyim ve eşim sağolsun beni anlıyo annenlere ver maaş kartını ihtiyaçları olur dedi.babam ile o kız da yıllardır imam nikahı ile evli bi şekilde yaşıyolar başka bi ile taşındılar yetmezmiş gibi bide annemin adına bankalardan bi sürü kredi çekmiş bankalar la o konuda başımız dertte ama hala ümidimiz var rabbimin adaleti boldur yuva yıkanın yuvası olmaz....bu arada annemin eski nişanlısı aynı zamanda yıllar sonra annemin hastalığını çözüp onu ameliyat eden doktoru
Son düzenleme: