- Konu Sahibi hande_sultan
-
mutlu olamazlar bence olsalarda birşeyleri hep eksik kalıcak. yuva yıkanın yuvası olma zçok klişe belki ama gerçek.benim anlamadığım işinde sorun olduğunu söyleyip anlaşmalı boşanmak istemesi ne alaka.boşanmanın işle ne ilgisi olabilirki nasıl inandınız([/Qe
ev benim üzerimdeydi.borcunun çok olduğunu öne sürerek alacaklıların (banka vs.) bize zarar vermesini istemediğini söyledi.
demet akalın gayet ukala ve geçimsiz biri . ibrahim kutluayı hiç suçlamıyorum . başta evet herkes gibi bende üzülmüştüm ama demet akalının gerçek yüzünü görünce anladım doğru karar vermiş . demet şener daha ılımlı ve sessiz biri . hangi erkek olsa onu seçer . orda bir haksızlık yok . demet akalın herkese evleniceklerini söylüyordu adam evlenmek bile istemedi onla diğerine aşık oldu . burda yıkılan bir yuva göremiyorum ben aynı şey değil burdakiyle .
Ben de buna inanıyorum ama mesela en barız örnek Demet Şener ..Resmen Demet Akalının elınden aldı 8 yıllık sevdiği adamı ve yuvası da gayet yıkılmıyor ..Pek ınancım kalmıyor böyle örneklerı görunce !!!
Hayatimda boyle hikaye duymadim....inanamayorum gercekten :2:
kimse kendini kandırmasın, yuva yıkanın yuvası oluyor.
bknz; yeliz yeşilmen (hatta aldatılan kadın avmde saçını başını yolup, kocamın peşini bırak demişti)
bergüzar korel (1,5 yıllık evliydi adam daha)
feraye (kaya çilingiroğlunun karısı)
daha bir sürü vardır örnek ama aklıma gelmiyor.
mutlu olamazlar bence olsalarda birşeyleri hep eksik kalıcak. yuva yıkanın yuvası olma zçok klişe belki ama gerçek.benim anlamadığım işinde sorun olduğunu söyleyip anlaşmalı boşanmak istemesi ne alaka.boşanmanın işle ne ilgisi olabilirki nasıl inandınız(
bknz; yeliz yeşilmen (hatta aldatılan kadın avmde saçını başını yolup, kocamın peşini bırak demişti)
işlerim kötü, eve haciz gelmesin diyip anlaşmalı boşanmak istemiş. Böylece kolayca boşanıp sevgilisiyle rahatça dolaşacaklar. Yine de konu sahibi Allah'ın sevgili kuluymuş bence. Allah okadını yanıltmış da konuşmuş kadın duruşmadan önce "ben senin kocanla beraberim" diye. Yoksa konu sahibi çoktan boşanmış olacaktı, hiç birşey almadan.
Bence boşanmayın. onların istediğini onlara vermeyin. Bu işi olabildiğince uzatın. Alabildiğinizi de alın. Biraz yıpranırsınız ama onlar da yıpransın bence.
bu arada birde beni kandırmaya çalıştığı aşamalarda benim üzerime olan ve borcu devam eden evi icra gelmesin gerekçesiyle benim ablamın üzerine verdirtmişti. daha sonra ben davayı çekişmeliye çevirincede ablasının üzerine benden mal kaçırdı diye dava açmış.biz hala neden böyle bişey yaptığını anlayamadık.sizce neden böyle bişey yapmıştır.fikri olan varmı.
kimsenin 4 duvar arasında ne yaşadığını bilemezsiniz
ki bahsettikleriniz ünlü isimler
sıkıntıları oldu mu koşup açıklayacak halleri yok
konu neden ünlülere dönmüş anlamadım da ben konuya döneyim
adalet dünyada da var
er ya da geç elbet tecelli eder
Gurur .
Herkes için tanımı ve anlamı farklı demek ki .
İnşallah sizde bir an önce kurtulursunuz.
yazık çok yazık yüzsüzlüğün bukadarı.benim yaşadıklarımla hemen hemen aynı.vicdan başka bişey demekki.Allah islah etsin.bin pişman olsun kapında sürünsün inşallah.seni çok iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?