- Konu Sahibi hande_sultan
-
Eşim beni 4 yıldır aldatmış.ben bunu çok geç öğrendim.bana işlerinde sıkıntı olduğunu ve biran evvel anlaşmalı olarak boşanmamız gerektiğini söyleyip anlaşmalı olarak dava açtırdı.ve mahkemeye dava açmaya gittiğimizde o da varmış.ve benim ağladığımı görmüş.mahkeme gününden kısa süre önce kadın bana kendi ağzı ile itirafta bulundu.eşim ile 4 yıldır birlikte olduğunu.ve bütün herşeyi itiraf etti.bunun üzerine eşimde açıkladı.ve onunla olmak istediğini söyledi.onu tercih etti beni ve 8 yaşındaki kız çocuğumuzu terk edip gitti.onun üzerine bende anlaşmalı boşanmayı çekişmeliye çevirdim.mahkeme hala devam ediyor.bu arada çok yıprandım.ailem çok destek oldu.onların birlikte olduklarını düşündükçe çıldırıyorum.yedi aydır çocuğunu bile aramıyor.biz eşimle ilk görüşte aşık olup evlenmiştik.nasıl bu hale geldi.anlam veremiyorum.hala onu unutamıyorum.çok ızdırap çekiyorum.biliyorumki boşandığımız anda evlenecekler.ve ben bunu hazmedemiyorum.evlenseler bile bir kadın ve bir çocuğun ahını aldıkları için sizce mutlu olabilirlermi.çevresinde bunun gibi olay yaşayanlar yazabilirmi.
Ben de aldatıldım. Öyle tahmin ediyorum (uzun hikaye ama adı geçen kişi eşimin sürekli fotoğraflarını çekiyordu, facebooktan özel mesajlar gönderiyordu). Bir oğlum var. Eşim beni en yakın arkadaşının karısıyla aldattı ve durduk yere kavga çıkarıp evi terk etti. Düşüneceğim diye gitti. Kendine ayrı bir ev tutmuş. Çok acı. Seni çok iyi anlıyorum. Ne desem boş. Olanlar için kendini suçlama. Ben de senin çektiğin acıları çekiyorum ama ilahi adalete inanıyorum. O günü sabırla bekliyorum.
hafta içi bir olaya şahit oldum ,şirketten bir arkadaş evli bir adamla berabermiş meğer ,
arkadaş boşanmış bu arada 2 yıl evvel ama adam evli ,
tabi sorunlarım var boşanıcam diye bizim arkadaşı kandırıyor ,
arkadaş ta alttan alttan meğer araştırmış ,gerçekten boşanacakmı ,mutlu mu değilmi diye ,
bir şekilde karısı ile irtibata geçiyor ,sosyal paylaşım sitesi üzerinden.
aynı okulda okuduk ayağına karısını ekliyor ,sohbet muhabbet bir kaç ay sürüyor ve bakıyorki bu çift gayet mutlu ,bu arada kendini adama çok kaptırmadan ,çok fazla görüşmeyerek iz sürüyor ,ama adam hergün arıyor soruyor ,güller çiçek böcek tatlı sözler hediyeler filan ,neyse bizim bundan haberimiz yok tabi geçen gün anlattı herşeyi bize de ,karısı sosyal sitede baya aktif kocası ile sarmaş dolaş pozlar ,tatiller ,piknikler ,kocasının aldığı hediyelerin resmini koymalar ,romantik yemekler mutlu aile tablosu ,çocukları ile beraber fotolar filan gayet mutlu görüntüler ..
ve sonuç bizim yanımızda aradı adamı ,hoparlörü açtı ben ve diğer arkadaşım da dinledik ,bak koray ben seninle beraberken aynı zamanda bişey yaptım ,senin karınla tanıştım ,yaklaşık 1 aydır sizi internet üzerinden takip ediyorum ,ne kadar mutlu bir aile tablonuz var ,çocuklarınız aileniz anne babanız ,çok geniş mutlu bir ailesiniz ,ben senin karını tanıdıktan sonra iki cihan bir araya gelse seninle olmam ,sen böyle bir kadını -anneyi böyle fedakar bir eşi ,böyle pırlanta çocukları nasıl olurda aldatırsın ,sana yazıklar olsun kendi adıma değil ama o muhteşem kadın adına çok üzüldüm ,karın çok iyi çok tatlı biri ,onu sakın üzme ,onu üzdüğün anda herşeyi anlatırım dedi ve kapattı ,biz helal olsun dedik ..
yani düzgün bir kadın asla ama asla yuva yıkmaz ,kadın kadına bunu yapmaz ,erkeklerin söylediklerine de inanılmaz ,yok mutsusuzm yok aramızda cinsellik yok ,yok boşanıcaz hepsi hikaye ,kadının hamurunda varsa yapar ,erkeğind eişine gelir ,
evet yuva yıkanın yuvası olmaz net ..
haklısın vCanımmm kendine gel bi an önce.. Benim konumu okudun bak ben bunları yaşayalı 1 hafta 10 gün oluyor ilk 3 gün çok kötüydüm toparlanamadım ama şimdilerde arada bir geliyor aklıma o da bitsin artık şu dava diye.. Üzülecek hiç birşey yok hayat ikinci şansı veriyor sana bunu kullanmak senin elinde ben kullanmaya karar verdim ayaklarımın üzerinde dimdik duruyorum ona gelince istediğini yapsın ister evlensin ister yuva kursun ister eşya versin vermesin kendisi bilir yok benim hayatımda öyle biri hiç tanımadım 5 seneyi sildim ve bitti.. Yeni bir düzen yeni bir gelecek hazırlanmanın tam zamanı...
helal olsun kadına bir yuvanın yıkılmasına sebep olmamış.o adamda kadının söylediklerinden iyi bir ders almıştır inşallah.benim eşimin hayatındaki kadında onun kadar gururlu olsaydı belkide bunların hiçbiri yaşanmazdı.enteresan olan ne biliyonuzmu o kadında eşinde aldatılma sebebiyle boşanmış.
bende Allaha havale ettim zaten.bazı şeylere engel olamıyorsun.yaşanması gerekiyorsa yaşanıyor.Allah senin ve oğlununda yardımcısı olsun.peki boşanmayı düşünüyormusunuz.
anlayamıyorum bu erkekler neden aldatıyo madem evlilik bu tarz adamlara göre diil niçin sizinde günahınıza giriyo. öteki kadın peki yazık günah Allah şaşırtmasın bu durumda olan sizede yardımcı olsun inş...
Ben de buna inanıyorum ama mesela en barız örnek Demet Şener ..Resmen Demet Akalının elınden aldı 8 yıllık sevdiği adamı ve yuvası da gayet yıkılmıyor ..Pek ınancım kalmıyor böyle örneklerı görunce !!!
Insan normal sartlarda karsilikli anlasarak ayrildigi zaman bile cocugunu düsünür. Anne ya da baba eksikligi hissetmesin, bizim yüzümüzden mutsuz olmasin, psikolojisi zarar görmesin der. Esiniz gibi bir insanimsiyi Allah düsman basina vermesin. Iki namussuz haysiyetsiz birbirini bulmus. Kimse kusura bakmasin evli erkekle düsüp kalkan, evlilik birligine zarar veren kadin namussuzdur benim gözümde. Kanunen de suclu durumundalar artik bu asalaklar. Erkegin de bu kadindan 1 gr eksigi yok tabii. 7 aydir evladini aramayacak sormayacak kadar ne askmis bu böyle! Ikisinin de mi aklina gelmiyor bu cocuk. Insan olan, vicdani olan der ki tamam bosaniyorsun ama kizini ihmal etme ara sor. Utanmadan babayim diye geciniyor.
Ya cok sinirlendim gaza geldim sizi de daha cok üzmek istemem. Zamaninda babamin cok güvenerek alin teriyle biriktirdigi parayi ev karsiligi verdigi bir tanidigimiz vardi. Yani evler yapilacak bitince de atiyorum 5 se fiyati bize 3 e verecekti. Para gittigi gibi ev mev de yok ortada. Annem onu Allah'a havale etti ve ey güzel Allahim bir ekmege muhtac olsun dedi. Yemin ediyorum yillardir kötü durumda bu kisi. Bizim olaydan 2 sene sonra kalp krizi gecirdi. Isleri bozuldu, vergi dairesi maliye tepesine bindi. Bütün malvarligina el koydular. Yanarim yanarim o adamin yaptiginin bedelini cocugu ödüyor simdi. Yazik günah cok kücüktü o zamanlar. Insan 1 ekmege muhtac oluyormus gercekten de.
Üzülmeyin sinirlenmeyin desem de zor farkindayim. Hazmedemiyor insan. Kiziniz icin cok ama cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?