benim içinde elbetteki paranın önemi yok.ama bende çocuğumu düşünmek zorundayım.ona gelecek hazırlamak zorundayım.şimdi bir işim var.evimin borcunuda bana bıraktı.evimi eşyalarımla kiraya verip annemlerde kalmak zorunda kaldım.elime geçen paralarımı birikltirip evin borcunu ödemeye çalışıyorum.daha evin üç yıl borcu var.birde evden hak almaya çalışıyor.ben anlaşmalı boşanmadığım için aklısıra beni cezalandırıyo.kullandığım arabayıda aldı.o sessizce çekip gitmek istedi.ama ben gururuma yedirip bunu kabul edemedim.çok ağladım bırakma bizi diye ama o kafasına koymuştu.bu arada kadının çocuğu varmış ilk evliliğinden.benim çocuğum babasının gömleğine sarılıp ağlarken o başkasının çocuğunu avutmuş.birde kendisi şirket sahibi.birkaç tane arabası vardı.onlarıda onun üzerine yapmış.siz olsanız ne yapardınız?benim çocuğum başkabir baba ve çocuğu birarada gördüğünde neler hissediyo bunu sadece ben fark edebiliyorum.onun için çok üzülüyorum.
bence çekişmeli bosanma gururlu davran umrunda degil gibi davran ölsende sevsende
hemen bosan elinden geldiğince alabildiğini al anlaş evinden bak hak almaya calısıyor sana dahada zarar veriyor nafakanı al herseyini alabildiğn
cünkü sen rahat edeceksin bunlarla ve kızın için
sonra bosan önüne bak lütfen ama lütfen sabırlı ol hemen tedavi ol biraz rahatlatıcı ilaç kullan
önüne bak yasamaya bak kızınla ve sunu unutma bak burda bir üye vardı yazmıstı dersin
senle bir askla evlendi severek ve su an bosanıyorsunuz düşün
onunla garantisi varmı kesinlikle hayır yarın birgün yine sevgiyi başka yerde arayacak
şimdi düşün böyle bir adam için sence üzülmeye degermi kesinlikle degmez
sen onsuz yasıyordun zaten yine yasarsın ve dahada rahat
işine git gel ne güzel işin var kzınla vakit geçir ve seni seven daha kaliteli bir insan karsına cıkar evlen hayatına bak
hemen bu ayz tatile git kızınla eglenin oyna zıpla rahat ol dans et istediğin gibi giyin takıl
önüne bak yoluna bak inan hayat sadece es degil bu haytta sensin önemli olan ve senin kzın sana su an muhtac sen mutlu olki oda mutlu oolsun kahkaha atsın onun yanında sakın üzülüp aglama lütfen
agladıgını duymayacagım buralarda sakın bak