Arkadaşlar; 2 yıl önce flört ettiğim erkek arkadaşım vardı. beni sevdiğini sanıyordum.öyle değilmiş. beni eğlenecek kız olarak görmüş ve evlenecek kız arkadaşı varmış. bunu bildiğim halde o kıza çok kötü davrandım. eşi olmadan ben onun eşiyim dedim. ayırmak için her yolu denedim. ve başarmak için cinselliğimi kullandım. erkekler cinselliği ile bağlanıyorlar sandım. ve yaşamak onunla hoşuma gidiyordu. maddi olanakları vardı ve ben mutlu oluyordum. evlilik dışı hamile kaldım. eşim olmak istemiyordu zorladım.kandırdım.bela olurum dedim.kandırdım bir şekilde. 3 ay hamileyken evlendik ama sanki o zavallı fakir kızın hem ahını aldım.hem ben mutsuzum.hem benim eşim. maddiyat için devam etmek istiyorum.ama eşime zulüm gibi.şimdi aralarından çekilmek istiyorum. yanlış yaptım.
KK üyesi arkadaşlar hepinizden bunu istemeye belki hakkım yok ama içinde bulunduğum durum zor.lütfen acı olsa bile yorumlarınızı esirgemeyin.
KK üyesi arkadaşlar hepinizden bunu istemeye belki hakkım yok ama içinde bulunduğum durum zor.lütfen acı olsa bile yorumlarınızı esirgemeyin.