Yuva yıktım yuvam yok:(

Bu arada kocanız sütten çıkma ak kaşık değil hiç savunmayın bence. Madem biriyle ciddi, sizle ne işi var?

Aynısını dayım da yaşadı... 7 yıllık, ailesinden istemek üzere oldukları kızdan işte cinselliğini kullanarak elde etmeye çalışan biri için vazgeçti. Nasıl vazgeçmesin, kız beraber oldukları bir anda babasını arayıp kendisini bile bile bastırdı. E dayımda mecbur kaldı tabii... Halbuki sevgilisi ne kadar güzeldi, bildiğiniz Emel Sayın ın gençliği :31: Su gibi kızdı ya... Şimdi evlendiği karısı hani derler ya içinin çirkinliği yüzüne vurmuş... Dayım şuan çok mutsuz, ohhhh iyi olmuş beter ol diyorum gördükçe...

sonun böyle biteceğini bilmiyomuydun.sen bence hak etmişsin.sen nasıl yaptın bu kadar şeyi.
bu kadar olmaz.rezil etmişsin sen kendini.kusura bakma ağır oldu ama
:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Bu arada kocanız sütten çıkma ak kaşık değil hiç savunmayın bence. Madem biriyle ciddi, sizle ne işi var?

Aynısını dayım da yaşadı... 7 yıllık, ailesinden istemek üzere oldukları kızdan işte cinselliğini kullanarak elde etmeye çalışan biri için vazgeçti. Nasıl vazgeçmesin, kız beraber oldukları bir anda babasını arayıp kendisini bile bile bastırdı. E dayımda mecbur kaldı tabii... Halbuki sevgilisi ne kadar güzeldi, bildiğiniz Emel Sayın ın gençliği :31: Su gibi kızdı ya... Şimdi evlendiği karısı hani derler ya içinin çirkinliği yüzüne vurmuş... Dayım şuan çok mutsuz, ohhhh iyi olmuş beter ol diyorum gördükçe...

:46: son cumleye çok güldüm haketmiş gerçekten

Anladığım kadarıyla kocanız zaten o kadını sizinle aldatıyormuş,o hayatındayken siz de hayatındaymışsınız.böyle düşününce eğer diğer kadın iyi bir insansa zaten kendisini aldatan bir erkekten kurtulmuş.olan olmuş ne yapsanız bu saatten sonra pek bir fayda etmez.pişman olmanız güzel bir durum tabi.

"Yasa ki göresin!" demisler...

Insana mahsus hersey, nasihat ve musibet olayi. Siz bir hata yapmissiniz ve hatanizi görmüssünüz, anlattiginiz kadariyla da hatanizin cezasini mutsuzlugunuzla ödüyorsunuz. Zamani geri döndürmekten acizdir insanoglu. Simdi ise size dogru kararlar verme sorumlulugu düsüyor. Belki yasananlari düzeltemezsiniz ama bundan sonrasi icin böyle hatalat yapmayan bir insan olarak toplumda yerinizi alabilirsiniz. Insallah en saglikli kararlari verirsiniz ve böyle hatalar birdaha tekrarlanmaz.

PS: Burda size yazdiklarinizdan dolayi hakaret yagdiracak cahil kisiler karsiniza cikacaktir, ama kimsenin kimseye yaptigi hatalardan dolayi hesap sorma yada hakaret etme hakki olmadigini ve yaptiginiz hatanin hesabini sadece Allah´a vereceginizi ve günahinizin cezasinin da sadece size ait oldugunu unutmayin ve o tarz kisiliksiz kisilere de unutturmayin...

herseyden once bu kadar aciklikla bunlari dile getirebilmen ve hatani yanlislarini anlamis olman kabullenmen tum olumsuzluklarina ragmen guzel.
ote yandan su an esiniz (zorla da olsa esiniz) o kizlayken sizinle ne isi vardi, ya da sizinle olduktan sonra nasil diger kiza gidebiliyor ya da utanmadan sevebiliyordu.. bence kadinlar olarak birbirimizi yerden yere vurmak yerine biraz da erkegin yanlislarini konusabilmeliyiz.

sizin yaptiklariniz tabiki de tasvip edilebilecek turden davranislar degil ancak karsinizdaki adam da hepinizi bu sona hazirlamis.

bir kadin olarak kadinlik gururunuzla hareket edip en basta sevdigi oldugunu bildiginiz adamin hayatinda yer edemeyeceginizi ve tabiri caizse "eglenilecek" olmaktan oteye gidemeyeceginizi bilmeniz gelirdi...

simdi ne diyelim olan olmus biten bitmis... iki taraf da hatali ama ortada da sucsuz gunahsiz bir cocuk var... esiniz sizi sevmeyi ogrenecek ya da siz degiserek ogreteceksiniz.. hersey olduktan sonra ikisi mutlu olsun deme sansiniz yok kiza yazik da cocugunuza hic mi degil.. madem yazikti da neden en basta vicdanli davranmadiniz..? tum pismanliklarinizdan ders cikararak umarim evladiniz icin duzgun bir anne olur, esinize de saygili hurmetli sevgi dolu bir es olursunuz. oturup konusun acik acik bize dile getirdiginiz gibi esinize de dile getirin ancak o kiza gidebilirsin demeyi dusunmeyin bence cocugunuzu dusunun artik...

evliliklerde iliskilerde onemli olan birbirinin yuzune bakmak degil birlikte ayni yone bakabilmektir. eesinizle konusun ve evlilik hayatinizi duzene koymak icin adimlar atin birlikte.

oscar wilde'in sevdigim bir sozu vardir:

every saint has a past every sinner has a future (HER AZİZİN BİR GECMİSİ,HER GUNAHKARİN BİR GELECEGİ VARDİR)

kizdan helallik alin ve gunahsiz olacak yolunuza bu sekilde baslayin.

Son düzenleme:
belirli dizilerden esintiler içeren bi konu :27:
ama sonu hangi dizinin senaryosuna göre bağlanır onu merak ettim açıkçası :26:

KK hakaret ekibi yola cikmis, birazdan isitirsiniz, duymak istediklerinizi.. hangi saglikli kafa bu tarz bir konuyu buraya acar canim ya... enteresan mahluklariz vesselam..

nedense konuyu okurken bi yapaylık sezdim konu fake olabilirdiye düşünüyorum

allahım yarabbım bunları yaparken bızlerdenmı akıl almıs akıl ıstıo bu dızı sabaha kadar surer fınal aynı erkek dıger kıza doner mutlu olmak ıcın kız gururundan reddeder araya gırenın cocugu ortada kalır olan o cocuga olur baba kızın pesınde falan falan .......

Buraya böyle bir konu açılır mı hiç ya,neyse çok sürmez kapanır bu konu.Birazdan herkes seni eleştirir gibi yaparak kendini yüceltecek.Yoksa başladılar mı?

boşanmak ???? bence size en iyi gelicek şey o ve arkadaşların dediği gibi kızı aramak helallik istemek. mal hırsı çok kötü bişey insana böle vicdansızlıklar yaptırıyor demekki buda size büyük bi ders olur..
mal hırsı çok kötü.yaşıyorum içinde. çok kötülük ettim.nasıl ararım.
bazılarının durumu üzücü bile değil

o kız fakir ya sen ondan çok daha fakirsin tatlım..

.karakterin fakir herşeyin fakir...

maddiyat için evlilik adı altında bu kurumun altına sığınılarak yapılan şeyin adını herkes çok iyi biliyor...

bazı kadınlar zamk gibi yapışınca çıkmıyor bırakmıyor...

fakir ve benden temiz biri. zamanında arkadaşlarımla çok dalga geçtik. ezik fakir filan diye. aile baskısıda vardı.

eşiniz sevseydı o kız hayatında ıken sızle görüşmezdı,yansın şimdı derdıne içsin sabaha kadar,o da cezasını çekıyor bence
bıze sormşsunuz bende soyluyorum,kıza herşeyı oldugu gibi anlatıp kesınlıkle helallık dılemenız lazım ve eşinizden boşanmanız lazım...belkı o zaman bırazda olsa durust bişey yapmış olursunuz..

affetmez. boşanmak.

Buraya böyle bir konu açılır mı hiç ya,neyse çok sürmez kapanır bu konu.Birazdan herkes seni eleştirir gibi yaparak kendini yüceltecek.Yoksa başladılar mı?

napalım ıyı yapmışsın dıyerek yanlışa devam edılmesını mı sağlayalım,nasıl bır bakış açınız var boyle sizin...fıkır danısıyor elbette soyleyecegız açıkça,aa tüh haketmedın bunları neler neler yaşamışsın vah vah komşu mu dıyelım

ne olduda aklin basina geldi,vicdan azabi cekmeye basladin...

mal hırsı çok kötü.yaşıyorum içinde. çok kötülük ettim.nasıl ararım.

fakir ve benden temiz biri. zamanında arkadaşlarımla çok dalga geçtik. ezik fakir filan diye. aile baskısıda vardı.

affetmez. boşanmak.

bellı olmaz ama belkı yuzune karşı açıkça anlattıgnz için bı nebze yumuşayabılır, başka çözumunuz kalmıyor..yada devam edıceksınız bu duruma,eşiniz için çabalasanızda sızı sevebılır mı bılemıyorum ki,çocugunuzda varmış

Back
X