Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası yuva

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yldzmuhasebe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
107
1
46
İstanbul
bayanlar oğlum 1 yaşında yuvaya gönderdim alışma süresi ne kadar sürebilir bu gün geldi ağlıyor uyumuyor mememden ayrılmıyor bende işe başlayacağım
nasıl yapacğım bilmiyorum alışır mı uyum sağlar mı:S

canım Allah kolaylık versin ben 4 yaşındaki oğlumu hergün kreşe zor gönderiyorum sende gel diye tutturuyor bide senin ki 1 yaşında kıyamam daha çok küçük annesi o senin kokunu duymadan kendini güvende hissedemez ki mecburmusun başlamaya yada ne bilim tanıdığı ortamda tanıdığı biri tarafından bakılsa daha iyi olmaz mı yokmu annenne babaanne filan

yani babaanne bakarım dedi ama o sıkılgan dır 2 gü n sonra bırak işi gel der iş çok iyi kariyer edinebileceğim bir yer mecburum çalışmaya yavrumada dayanamıyorum ölüp ölüp diriliyorum

belki sıkılmaz yada sıkıldığı zaman yuvaya vermeyi denersin işin çok zor çoçuk alışsa bile sen hiçbir zaman alışamassın annelik böyle üstünden atamadığın suçlulukların keşkelerin hiç bitmediği bir yolculuk önce sen sakin ol bence sonrada bebeğin için en hayırlısı hangisi olur ona karar ver çünkü ona neyin iyi geleceğini senden daha iyi kimse bilemez birde nacizane fikrim hiçbir kariyer annelik kariyeri kadar gurur vermiyor insana

bayanlar oğlum 1 yaşında yuvaya gönderdim alışma süresi ne kadar sürebilir bu gün geldi ağlıyor uyumuyor mememden ayrılmıyor bende işe başlayacağım
nasıl yapacğım bilmiyorum alışır mı uyum sağlar mı:S

canim sen ise alindin heralde ne zaman baslayacaksin merak ettim?? bide kiyafet ariyordun bulabildinmi?

yuvada 2 gün kaldı tam gün ben ölü gibi ruhsuz kolum kanadım kırık yaşadım oda hasta olmuş dün gece ağladı uyuyamdı 10 dk bir uyandı gazı sancısı oldu burnu akıyordu .huzursuzluğu tüm gece sürdü. b
ben de bu gün göndermedim babaanne geldi bu gün ben bakarım falan dedi bakalım iştende haber çıkmadı yani imza onayın da bekliyormuş. prosedür işte.
hakkımızda hayırlısı olsun çalışmaya mecburum çok ihtiyacımız var .
inş babaanne bu işin üstesinden gelirde içim rahat huzurlu olur oğluma iyilik mi yapıyorum yoksa kötülük mü bunu bilmiyorum kız gibi nazlarım ben oğlumu:D
birde yatarım yere üstüme çıkar oynar benle gülücükler atar onu çok ama çok seviyorum nasıl bırakabildim 2 gün kreşe hala aklım almıyor ne zor geldi . anlatamam:S
gelişmelerden haberdar edicem.

Back
X