Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

ahahaha arkadaş 9 senedir bilirlikte adamla ilişkiye girmemiş ve hiç aldatılmmaış bunada inanmış ahahahhaa öldüm sana gülmekten burda sen kendine yorum yap önce benle uğraşacağına çocuk bile inanmaz buna bu adamın cinsel isteği yok galiba put gibi seni bekliyor ahahahha.

laflara bak, bide editörler baksın diyosun sanalda değilde günlük hayatta seni tanımak vardıda işte naparsın klavye insanısın

o bekar ben bekar sanene sanı mı dert hem yapmadım ama yapsaydım da bu benim hatam olurdu sanane ,burda erkek arkadaşıyla ilişkiye girmiş insanlar var biz namussusuz vben evli erkeğe musallat olmadım kızım bana çalışma çok ahlaklıyım evet allaha şükürler olsun sen kendine bak.

cnm yanlış anlama ama .başta bu kadar açık konuşmasaydın , bu kadar tepkı almazdın...herkes senın gibi düşünmeyebilir, hatta yanlış anlayabılırler senı..

''Okumak cehaleti alır,eşşeklik baki kalır''

ahahahaaa canım beni çok güldürdün, allahta seni güldürsün.. Bu lafın doğruluğunu çok gördüm hakikaten insanın özü neyse o:9::9::9: Yurt dışındaki türkler insan muamelesi göremedikleri için ne yazık ki burada ne oldum delisi oluyorlar, böylelerine sadece acıyorum....veee gülümsüyorum:1::1:

onuda diyorum ama erkekleri yoldan çıkaran kadınlar erkek istese bile o kadının evli bir adama msj atması normal mi sence?

Arkadasim durumun zor ama cuvaldizi önce kocana batir istersen. Butun hayatimiz boyunca "erkek yapar elinin kiridir" gibi sözler duymaktan biktik. Erkek de kadin da yapiyor artik, kisilik ve sahsiyet, gurur gerilerde kalmis. Birbirlerini seviyorlarsa senden ayrilip birlikte olsunlar... Ama ne olursa olsun sen tepkini cok sert bir sekilde ve birkerede göster ki ikinci bir tartismaya girecek cesareti olmasin seninle.

Umarim kendini guzellestirip kocanin ilgisini cekmeye calismakdan vaz gecersin. En nihayetinde sen de bir insansin ve su durumda kendini cocuguna vermen daha uygun olur.

*Bu arada ileriyi dusunerek maddi olarak da birikim yaparsan harika olur bence.*

Yetkililer lütfen gereğini yapın burda derdi olan arkadaşımızın derdini dinleyeceğimize nelere uğraşıyoruz? Konu sahibine saygınız olsun lütfen saçma sapan kavgalarınızla burayı meşgul etmeyin ayıptır

Bir alıntı daha yapıp cevap veren olmasın lütfen..

İçeriğe uygun paylaşımlarımıza devam edelim :34:

Son düzenleme:
son tartışmanın kesinlikle konu sahibiyle ilgisi yok tekrar nete girdiğinde görüp üzülmesini istemem, benim ona en son yaptığım yorum empati yaptığım yorumdur bunu da belirtmek isterim

offf arkadaşlar tartışma çıkmış ,konumdan saptı bu olay ,ben şöyle yorum yapıcam bir genç kız sevdiği adamla ilşkiye girebiilir bunda namsusuzluk yoktur bence ,namus kavramı görecelidir ,erkek arkadaşıyla yaşadı diye namssuz demeyin kimseye ,evli adamla yaşamak başka iki bekar insanın yaşaması başka .kocamada suç buluyorum bulmuyorsun diyen arkadaşlara sesleniyorum ama seviyorum ayrılmak istemiyorum siz olsanız ayrılırsınız belki ben ayrılmam çünkü çok seviyorum onu buda net ,ben aciz biri değilim lütfen aciz falan demeyin ,sağduyulu yazın ,eleştirin tamam herkes eleştirebilir ama aciz,gurursuz şöyle böyle bunlar ayıp hanımlar cidden yakışmıyor size.

Her neyse konumuza dönelim. Bence eşinizi karşınıza alıp konuşmalısınız evde yaptığınız tavırlar ortamı daha çok gerip eşinizin o bayana yönelmesini sağlayabilir. Siz de ona karşı daha fazla nefret dolmadan ben konuşmanızı öneririm. Için için sinirlenip kendinizi yıpratacağınıza konuşup olayları açıklığa kavuşturmalısınız. Sonuçta bir bebeğiniz var eşinizle sakince güzel bir konuşma yapın derim ben

onuda diyorum ama erkekleri yoldan çıkaran kadınlar erkek istese bile o kadının evli bir adama msj atması normal mi sence?

Cok dogru, burada bulunma sebebimiz farkli. Ustelik herkes kendi fikrini söylemekde özgur ve herkes kendi hayatini yasar AMA biz su anda bir arkdasimizin derdine derman olmaya calisiyoruz.

Arkadasim umuyorum ki daha guzel gunlere kavusacaksin, esinin ve diger insanlarin seni uzmesine izin verme. Annenin ve babanin yasli olduklarini ve ayrilirsan dayanamayacaklarini söylemissin ama senin de gururun olmali ki ileride bebegin annesinin ne kadar guclu oldugunu görsun.

Sevgilerimle...

Konu sahibesinin bir yol gösterilmesine ihtiyacı kalmadı,tercihi yaptı boşanmayacağım seviyorum dedi.

gökten üç elma düştü..biri elimize(o kadar efordan sonra hakettik diye düşünüyoruz artık kardeş payı yaparız.)

Diğeri kocasının ayaklarının dibine..(adam çok şanslı )

diğeri de konu sahibesinin kafasına (mantıklı düşünememesinin sebebi darbeyi kafasına doğru alması ) mazur görün

Kesinlikle ne gururusuzsunuz nede onursuz. Eşinizi sevmeniz ayıp değil ortada bir de çocuk var burda bir çok bayan ben ayrılırdım diye konuşuyor ama söylemesi kolay tabiki. Ben sizin yerinizde olsam bende ayrılamam ayrılmakta istemem yapmanız gereken konuşmak başka çareniz yok:43:

offf arkadaşlar tartışma çıkmış ,konumdan saptı bu olay ,ben şöyle yorum yapıcam bir genç kız sevdiği adamla ilşkiye girebiilir bunda namsusuzluk yoktur bence ,namus kavramı görecelidir ,erkek arkadaşıyla yaşadı diye namssuz demeyin kimseye ,evli adamla yaşamak başka iki bekar insanın yaşaması başka .kocamada suç buluyorum bulmuyorsun diyen arkadaşlara sesleniyorum ama seviyorum ayrılmak istemiyorum siz olsanız ayrılırsınız belki ben ayrılmam çünkü çok seviyorum onu buda net ,ben aciz biri değilim lütfen aciz falan demeyin ,sağduyulu yazın ,eleştirin tamam herkes eleştirebilir ama aciz,gurursuz şöyle böyle bunlar ayıp hanımlar cidden yakışmıyor size.

katılıyorum...buradaki bazı arkadaşlar, fazlasıyla kişiselleştiriyor olayları...size ters gelen bişi varya yorum yazmayın ozaman...her insanın istediğini yapma özgürlüğü var..özel hayata saygı denen bişi var..aşrı sevdiği için kız sizden akıl almak ıstemiş, daha düzgün bi şekilde ifade edebilirsiniz arkadaşlar...

Sennas sen seviyorum ayrılmak istemiyorum diyorsun sanırım eşinin de böyle bir talebi yok.Niye yuvam dağılacak diyorsun,gerçekten eşinin o kadını seçeceğini mi düşünüyorsun?Bence sen eşini bırakmadığın sürece ayrılmazsınız sonuçta sizinle evlenmiş.

Son düzenleme:
tatlım arkadaşlara katılıyorum eğer konuşmaz tavır yaparsan HUYSUZ KADIN rolünde olursun ve haklıyken haksız konumuna düşersin.. diğer kadınla konuşma fikri çoookkk kötü hem eşin çok tepki gösterir bu duruma(çünkü kendini diğerine karşı aşağılanmış hiçe sayılmış hisseder).. sen bebeğin hatrına oturup konuşacaksın... ne düşünüyorsan aynen söyle.. ama ezik kadın olma karşısında.. kaybetme olasılığı olduğunun da farkına varsın eşin.. Rabbim eşini yanıltmasın... Bebeğinin ve kalbinin yüzüne baksın İNŞALLAH...

Sennas sen seviyorum ayrılmak istemiyorum diyorsun sanırım eşinin de böyle bir talebi yok.Niye yuvam dağılacak diyorsun,gerçekten eşinin o kadını seçeceğini mi düşünüyorsun?Bence sen eşini bırakmadığın sürece ayrılmazsınız sonuçta sizinle evlenmiş.

Yok onla evlenmez ama işte mide bulandırıyor durum ondan bahsettim onu seçmez evlenmez birliktelik yaşar belki bilemem benden sonra onu bırakırsam ,evlense zamanında evlenirdi onla benden öncede o vardı o zamanda eşimle evlenmek istiyordu kadın ,off kafam karışık bilmiyorum belkide çok büyttüm olayı.

Kesinlikle ne gururusuzsunuz nede onursuz. Eşinizi sevmeniz ayıp değil ortada bir de çocuk var burda bir çok bayan ben ayrılırdım diye konuşuyor ama söylemesi kolay tabiki. Ben sizin yerinizde olsam bende ayrılamam ayrılmakta istemem yapmanız gereken konuşmak başka çareniz yok:43:

evet sevdik kabahtlı olduk iyi mi neyse toplarlancak inşş zamanla yazarım zaten gelişmeleri size.

Ya arkadaşım eşini karşına alıp konuşmak bu kadar zormu o senin eşin evladının babası birlikte ömür geçireceğin adamla bu konuyu konuşamıyorsan ben daha başka bir şey demem ayrıca yok eşinle konuşma yok huzursuzluk olur yok aklına düşer gibi şeyler söyleyen arkadaşlarada katılmıyorum ya evlilikler bukadar kopukmu ben eşimle huzursuz olduğum bir konuyu konuşamayacaksam .... yazık valla
Sen al eşini karşına canım bak böyle böyle bir şey gördüm tesadüfen kaç gündür aklımı kurcalıyor lütfen bana bir açıklama yap de verdiği cevaba göre davran izle... ama bu kadarda kocana güvensizlik...
Ayrıca hiç bir konuda tek suçlu yoktur sadece karşı tarafı suçlarsan kaybeden sen olursun......
Anladığım kadarıyla ortada bir durumda yok...
Bende evlendikten sonra eşimle çok kavgalar ettim her kavgamızda anlaşamıyoruz ayrılalım derdim ama şimdi 3 ve 1,5 yaşında iki çoçuğum var ben seni çok iyi anlıyorum bu forumda çok insan boşanmanın eşiğinden döndü aldatan eşine geri döndü şiddet gördüğü eşine geri döndü hep çoçuklar bahane edildi (kimşlerine göre)
ama işte olmuyor annelik bambaşka bir duygu yaradılışımız böyle bizler yani çoğu anne kendinden önce eminimki çoçuklarını düşünerek çoğu şeye katlanıyordur ... O yüzden sana kızamıyorum ama lütfen kendi kendini yiyeceğine eşinle konuş sıkıntılarını söyle .... allah büyük inkar etsede böyle bir şey varsa gün yüzüne çıkar ondan sonra kararını verirsin şimdi sanki boşu boşuna üzüyorsun gibi kendini.

Back
X