siz ne kadar eminsiniz beni sevmedğinden aldatılan çok kadın var sadece ben uyanık oldum ,yakaladım bazı şeyleri kimisinin ruhu duymuyor hatırlatırım neyse birşey söylemiyorum sevmeyen adam neden evlilik sürdürür bunuda anlamış değilim ayrıca başka evide yok eşimin her gece evine geliyor ,öyle olsaydı her gece dışarda olurdu heralde ,belki gelp geçici birşeyler yaşamıştır ama hatasını anlayacaktır hayatımda ilk defa sana aşık oldum derdi bana hepsi yalanmı yani ,çevresinde bir sürü kadın varken benle evlendi benden kat kat üstün kadınları benim için reddetti ,bende aynı şekilde bu adam ban aşık olmasa gider zaten ben tutamam bir şekilde ben ne kadar bırakmam desemde o beni bırakır gider aşık olduğu o kadınla yaşar bence çok saçma yorumluyorsunuz objectif olarak yorumluyourm hiçde duygusal yorumlar değil bunlar ,aşk evliliği yaptık biz ,kimisi dedi seni baştan beri sevmemiş ,sanki adamı zorla nikah masasına oturttuk ,kimisi diyor seni sevmiyor ozaman neden benle benden çıkarı var sanki bu adamın bana muhtaç sanki ben bakıyorum değil mi adama ?kusura bakmayın bana kızıyorsunuz böyle konuşunca yorumlara kızıyorsun diyorsunuz ,duygusal yaklaşıyorsun diyorsunuz ama gayette açık bir şey soruyorum size adam neden benle hala?madem sevdiği var başka .neden evlenmedi o kadınla kadın zaten benden on yaş büyük yani evlensede annesi gibi durur yanında kocamla aynı yaştalar ,ona aşıksa da kendi bilir anne çocuk gibi gezerler oratada ,bana derdi 4 yıllık ilişkimde bir arkadaşıma daha tanıştırmadım onu ,ilk defa seni tanıştırdım derdi herşey yalan demek ha dediğiniz gibi bu kadar yalancıysa bu adam ben bir dakika durmam zaten yanında.