Canım arkadaş kocasınıda suçluyor bence ,seven aldatmaz vs yapmayın lütfen seven erkek de aldatır ,bu cinsel bir dürtüdür ,her erkek heyacan arar ,erkeklerin yapısı bu bu demek değil ki kocası onu sevmiyor,beğenmiyor.Bu tarz yaklaşmayın bence olaya ,adam belli heyecan aramış ,yada geçmişte kapanmayan bir hesabı var e işin içinde cinsellikde var tabi geri çevirmiyor karşı tarafı.Yazık sevmiyor seni sevmiyor demeyin ,zaten yaralı bir kadına bu kadar acımasız olmayalım bence ,seven erkekde aldatır,HER ERKEK ALDATIR ,hülya avşarı bile aldattılar hiç benimki yapmaz,boşarım yaparsa deme ,inandırıcı gelmiyor bana ,hepimiz düzenimiz bozulmasın diye devam ederiz yaşamaya ,aldatıldı diye ayrılan kadın çok çok az ,aa şöyle olur adam seni istemiyorum der o zaman boşanılıyor ,öyle gizli kaçamaklardan dolayı eşini bırakanı ben hiç görmedim şahsen şu yaşıma kadar ,bebekli bir kadının yeri kocasının evidir bu kadar basit ,canım sen eşini sakın bırakma ,ona bebek vermişsin ,bu şekilde seni bırakamaz ,bence hrşey düzelir,sabırlı ol ,ayrılma gaza gelip sakın ,tartışma bile alttan al ,kadınlar böyle kariyerli bir adam bulunca sakız gibi yapışıyorlar maalesef kendileri birşeyler yapmak yerine erkeğin kariyeriyle övünmek daha kolay geliyor insanlara .
HER ERKEK ALDATIR yorumunuza katılmamakla beraber evet bence konu sahibi eşinden ayrılmamalı. Yani sonuçta eşi onu aldatmamış ki kesinlikle eşiyle iletişimini arttırmalı daha dün sorduğumda eşin napıyor dediğimde geldi yan odaya geçti biz öyle konuşmayız diyordu bu çok yanlış kesinlikle iletişim olucak cinsellik vs sonra olur veya olmaz ama iletişim çok önemli daha eşiyle konuşmayan bir bayan nasıl bu durumu aşabilir.-Bence aşamaz. Dolayısıyla karşı taraftakine koz geçiyor bilemiyorum çok zor bir durum