Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

suan bu durumda bir sürü insan var o nasıl bir bakıs acısıdır dıyen arkadasımız esı boyle yapsa neyapar acaba soralım bir

Sırf kocanız sizi bırakmasın diye hamileyken birşey yiyip içmemek marifet değildir bence. Koca bulunur da evlat bulunur mu? Allah sağlıklısını versin herkese.

Canım ben orda dikkat ettim demek istedim ,sen yanlış anlamışsın .

Merak ettim diye sormuştum, siz eşinizle tanıştığınızda o kadınla ilişkisi var mıydı yoksa çoktan ayrılmışlar mıydı?

Bir de madem evliliğinizi bitirmeyi düşünmüyorsunuz o zaman hiçbirşey bilmiyor gibi davranacaksınız. Yoksa aldatan erkek göz yumulduğunu bildikçe ömrü billah aldatmaya devam eder, siz de evde kuruduğunuzla kalırsınız.

kadınlar aldatıldıklarında terketmemelerinin bahanesi olarakta kullanıyolar bunu her erkek aldatır bunu boşasım başkası farklı mı olcak vs diye, aldatırse boşarsın hayatına 10 erkek girse 10'u da aldatsa boşarsın benim kafa biraz düz mantık çalışır

Canım erkekler aldatıyor kızlar doğru söylemiş acı ama gerçek çoğunluk böyle senin mantık ever düz mantık bebeğin var mı bilmiyorum ,ama aldatılsan sende kolay bırakamazsın emin ol buna ,uzaktan söylemesi kolaydır çünkü bende öyle derdim evlenmeden önce.

seninle aynı fikirdeyim canım ama bazıları aklınca alaya almış, ne desek boş, otursunlar aldatılsınlar sonrada her erkek yapıyo diye kendilerini avutsunlar o zaman

canım bekar olduğun belli beni anlamıyorsun sevdim bebek yaptım kocam o benim ned demek kedimisiniz?hiç hoş değil bu tarz sözler kaç yaşındasın bilmiyorum ama lütfen laflarına dikkat et on tane de çocuk yaparım sevdiğim adamdan kime ne yani.

canım bekar olduğun belli beni anlamıyorsun sevdim bebek yaptım kocam o benim ned demek kedimisiniz?hiç hoş değil bu tarz sözler kaç yaşındasın bilmiyorum ama lütfen laflarına dikkat et on tane de çocuk yaparım sevdiğim adamdan kime ne yani.

Ben beni aldatan adamı sevmeye devam edemezdim. O yüzden çocuk da yapamazdım aynı yatağa da giremezdim. Evet, evliyim, evet büyük konuşuyorum. Hamile de kaldım, çocuk sahibi de oldum.

İlk sayfalarda "ilk erkeği o olsaydı evlenmezdim kocamla" gibi bir şey söylemişsiniz de o yüzden kafam karışmıştı.

evet evlenmezdim ah almış bir genç kızı harcamış bir adamla evlenmezdim ama böyle bir durum yoktu ortada çok araştırdım ortak tanıdıklarımız var eminim ,o tarz bir erkekle zaten evlenmezdim ama kadının başka ilişkileride olmuş zamanında .

Ben beni aldatan adamı sevmeye devam edemezdim. O yüzden çocuk da yapamazdım aynı yatağa da giremezdim. Evet, evliyim, evet büyük konuşuyorum. Hamile de kaldım, çocuk sahibi de oldum.

arkadaşım şimdi ortaya çıktı bu durum alla alla ya ne demek yani aynı yatağa girmezmiş bende girmezdim ne bileyim başıma bunların geleceğini ,saçmalama lütfen ,ben müneccimmiyim nerden bilecem bunların olacağını gayet mutluyduk ikimizde istedik evlendik çocuk yaptık neden beni suçlayıcı,aşağılayıcı sözler söylüyorsunuz ?tamam size göre yanlş ben bırakmayacağım kocamı bir kaşar için tamam mı seviyorum gerekirse on tane dahada yaparım bu ne ya kime ne

konu arkadaşımızın durumu.çok farklı yerlere gitmiş.kadındı erkekti vss.erkek yaparda kadın yapamazmı.ortada bariz bir aldatmada yok kanaatimce.bu durum içinde ev bırakılıp gidilmez.hem bu kişiye göre değişir.sindirebiliyorsan kalırsın sindiremiyorsan gidersin.arkadaş kalma taraftarı şimdi yazdıklarınızdan ortaya çıkan boşa illa demek oluyor.ilerdede çocuğa der artık aldatma ihtimaline karşı babanı boşadım die.adam her gece o kadınla değil.ayrı ev tutmamış.ne bilim seni değil onu seviom dememiş.nie gurursuzlukla suçlanıyor anlamıyorum.konu başlığıda YUVAM DAĞILIYOR ÇOK ÜZÜLÜYORUM.yani beni kocam aldatıo nasıl boşanmalıyım erkeklerin yüzde kaçı bilmem ne kadar aldatır.vss değilki.kadın kocasını sevio bırakmak istemio.azcık destek istemiş aslında yazdığı cümlelerin altında bu yatıyor.

canım anlamadan yazıyorlar türk kadını ne feminist miş ne kadar cesurmuş güçlüymüş bende şaşarıdım doğrusu bunları yazan ya bekar arkadaşlar ya da kendine çok güvenen evli arkadaşlar kendi başlarına gelse benle aynı düşüneceklerine eminim ama iş lafa gelince herkes atıyor tutuyor işte gurursuzlukla suçlanıyorum neden bebek yaptın diyorlar inanabiliyor musun?küçücük yavruma laf söylüyorlar ,ben nerden bilecektim böyle olcağını biz severek evlendik zorla yaptım heralde bebeği adamdan zorla evlen benle dedim ,22 yaşında evlendim ben eşim 32 yaşındaydı koskoca adamdı yani çocuk değildi neyse canım biz birbirimizi anlaıyoruz önemli olan bu,beni anlayan arkadaşlarda var allahtan.

sevgili sennas alıntı yaptığın bazı yorumları ben senin söylediklerine istinaden yapmadım gerekli kişiye verdiğim cevaplardı kedimisiniz vs .
bu arada ben nişanlıyım 1.5 aydır ancak ilişkimiz 9.yılına girecek, bana karşı bu tarz bi yanlış yapmadı yaparsada affetmem çocuğum olsada affetmem çünkü bir daha o adam bana dokunsun istemem benimleyken o kadınımı düşünüyo diye düşünmekten verem olurum bu tarz meselesi sen kabul edersin başkası etmez ama sırf sen aldatıldın diye hepsi yapıyo diyemezsin, aldatmanın kadını erkeğide yok bence, bizim toplumumuzda kadını frenleyen genel ahlak diye tabir ettiğimiz saçmalık, yoksa kadınlar çok daha güzel aldatıyolar kimsenin ruhu duymuyo

canım anlamadan yazıyorlar türk kadını ne feminist miş ne kadar cesurmuş güçlüymüş bende şaşarıdım doğrusu bunları yazan ya bekar arkadaşlar ya da kendine çok güvenen evli arkadaşlar kendi başlarına gelse benle aynı düşüneceklerine eminim ama iş lafa gelince herkes atıyor tutuyor işte gurursuzlukla suçlanıyorum neden bebek yaptın diyorlar inanabiliyor musun?küçücük yavruma laf söylüyorlar ,ben nerden bilecektim böyle olcağını biz severek evlendik zorla yaptım heralde bebeği adamdan zorla evlen benle dedim ,22 yaşında evlendim ben eşim 32 yaşındaydı koskoca adamdı yani çocuk değildi neyse canım biz birbirimizi anlaıyoruz önemli olan bu,beni anlayan arkadaşlarda var allahtan.

kendine güvenmek kabahat mi oldu hanımefendi?
bebeğinize laf yok o bu olanların dışında bir melek iyiki de doğurmuşsunuz ama bu boşanmamak için bir neden değil bence

sevgili sennas alıntı yaptığın bazı yorumları ben senin söylediklerine istinaden yapmadım gerekli kişiye verdiğim cevaplardı kedimisiniz vs .
bu arada ben nişanlıyım 1.5 aydır ancak ilişkimiz 9.yılına girecek, bana karşı bu tarz bi yanlış yapmadı yaparsada affetmem çocuğum olsada affetmem çünkü bir daha o adam bana dokunsun istemem benimleyken o kadınımı düşünüyo diye düşünmekten verem olurum bu tarz meselesi sen kabul edersin başkası etmez ama sırf sen aldatıldın diye hepsi yapıyo diyemezsin, aldatmanın kadını erkeğide yok bence, bizim toplumumuzda kadını frenleyen genel ahlak diye tabir ettiğimiz saçmalık, yoksa kadınlar çok daha güzel aldatıyolar kimsenin ruhu duymuyo

canım 9 yıldan sonra evlen sonra gel benle konuş tamam mı kime olursa olsun kedimisin sen doğruyorsun gibi kötü sözleri söyleyemezsin ,sen affetmezsin tamam anladık ayıraca 9 sene içinde aldatılmadığına nasıl eminsin sanatçılara bile soruklarında mankenlere güzel kadınlara bilmiyorum aldatılmadım sanırım derler yani bu ne demek ben yakalamdım ama olmuş olabilir demek sen bu kadar kesin konuşma ayrıca 9 senede evlen artık bence 9 sene çıkan çiftte hiç görmedim.

kendine güvenmek kabahat mi oldu hanımefendi?
bebeğinize laf yok o bu olanların dışında bir melek iyiki de doğurmuşsunuz ama bu boşanmamak için bir neden değil bence

bilakis kenedine güvenmediğin için bu tarz yorum yapıyorsun bence ,buda çok belli evlen sonra konuş ,ilişki başka evlilik başka herkes herkesle ilişki yaşayabilir ama herkesle evlenmez .

Buradaki bayanların klasik saldırısı eğer çocuk varsa konunun içinde ; '' NEDEN ÇOCUK YAPTIN ? ''

Sanki bayanlar bu cümleyi kurmasa karşıdaki anlayamayacak hatasını ?

''Geri gönderin gitsin konu sahipleri, ne diye tutuyorsunuz hala elinizde yavrucağı !!

Geçmişe yönelik neden sorusu anlamsız, çözüme yardımcı değil, boşuna kalabalık cümleler..

Ha belki başkası okur ona bari yardımcı olur düşüncesindeyseniz yazın bir makale paylaşın, faydalanalım..

......

genel ahlaka saçmalık diyen bir genç kadın yazık yazık ,hepmiz saçmalıyoruz demek.ben her erkek aldatır demedim bir arkadaş demiş oda şöyle demek istemiş bence parası,kariyeri olan fırsat çıkan her erkek aldatır ,kadınlar peşinde koşuyor demiş ki haklı doğru söylüyor belki herkes değil ama çocğunluk aldatıyor buda bir gerçek herkesin başınada gelebilir ,kediyiz biz ayrıca bebekde yapıyoruz ,bu nasıl mantık ya sanki ben erkekler aldatsın dedim seninki aldatmazmış cilveli bir dişi takılsın peşine bak bakalım aldatıyor mu aldatmıyor mu gör o zaman sen .

Buradaki bayanların klasik saldırısı eğer çocuk varsa konunun içinde ; '' NEDEN ÇOCUK YAPTIN ? ''

Sanki bayanlar bu cümleyi kurmasa karşıdaki anlayamayacak hatasını ?

''Geri gönderin gitsin konu sahipleri, ne diye tutuyorsunuz hala elinizde yavrucağı !!

Geçmişe yönelik neden sorusu anlamsız, çözüme yardımcı değil, boşuna kalabalık cümleler..

Ha belki başkası okur ona bari yardımcı olur düşüncesindeyseniz yazın bir makale paylaşın, faydalanalım..

......

kocamdan bebek yaptım bu mu hata ben hata yapmadım sanki nikahsız bebek yaptım ,o zamanlar ilişkimizde sorun yoktu zaten ikimizde istedik bebeği,zaten çok seviyor oğlumu babası ,geri göndericem evet kocam beni aldatıyor diye komikler gerçekten .

ben 9 sene evlenmedim çünkü nişanlımla 17 yaşında tanıştım ikimizde okul okuduk, o askere gitti ben iş buldum hayat o kadar kolay değil hanımefendi, çalışıyomusun sen bu arada?
kaşarmışta bilmem neymiş kocan çocukmu kadın tehditlemi yanına çekiyo kime ne diceksen buraya konu açmıcaksın kendi içinde çözeceksin hala lafımın arkasındayım sen aldatıldın diye her erkek aldatır diye bi genelleme yapamazsın burda çok örnek çiftlerde vardır eminim, madem kocanı bırakmıcaksın 10 tane daha doğururum diyosun doğur o zaman, belki elinde tutarsın kocanı

Back
X