Kadın neden bizi ilgilendirmiyor?Oda bu olayın parçası eleştirirm onuda kime ne?Hatuna bak ya sana mı sorucam eleştiriyorum evet ,EVLİ erkkele olanları eleştiriyorum ,paraiçin güç için kendini satanları eleştiriyorum .Kadınla erkek eşit değil canım kadın erkeğin namusudur ,evinin kadınıdır ,gerçekler böylleyken yok ama ya kadın bunu yapsaydı laf salatası şekercim ,her erkek aldanır ne var ki heyacan yaşayacak adam canına minnet .Böyle kadına yüklenmeyin ,demiş seviyorum demiş ne yapayım demiş sorusunda açayım mı bu konuyu?Yoksa devam mı edeyim demş birşey yokmuş gibi soru bu .Ama sen anlayamamışsın demek oda senin sorunun.
Valla kadın beni hiç ilgilendirmez. İlgilendirmedi de. Bir kız vardı. Kocama sık sık mesaj atmaya başlamıştı. Bayram seyran bahanesine, sınav mınav bahanesine. Kocam tek kelime cevap vermiyor. Birgün saat gece 10'da mesaj geldi filanca sınavdaki şu soruyu çözemedim diye. Ben de iş yerinde çok yoğunum o ara, kendimden geçmişim. Kocam ilgimden mahrum. Aldım adamı karşıma bana bak dedim, senin yüz vermediğini biliyorum, cevap vermediğini biliyorum ama ben elin orospusu ile uğrtaşacak değilim. Şimdi ona öyle bir mesaj yazacaksın ki bir daha eli telefona gidemeyecek, sana bir mesaj daha atmaya cesaret ederse sen verirsin hesabını. O son mesaj oldu. Evet kocamdan kaynaklanan birşey yoktu. Ama benim muhatabım kocamdı. Elin kızındna bana ne? Benim huzurumu sağlayacak kişi de bozacak kişi de bana karşı bağlı olmaya söz veren kişidir.