- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
sen yazma bana ya yeter istemiyorum seni kovuyorum konumdan alla alla neden üstüme geliyorsun nasıl insansın sen istemiyorum seniii gittt
Kimseyi konunuzdan kovamazsınız. Eğer onlar isterse yazmazlar. "Gitt yazma istemiyorum" demek lüksüne sahip değilsiniz. Engellemek isterseniz konunuzu kapattırın.
sennas millete çemkiriyosun ama falcı konusunda ihtisas yapan sensin anlaşılan, burda adam akıllı kim varsa hepsine savaş açtın gerek elmayra gerek marmelatee bu forumdaki en aklı başında kızlardan, sen acınacak haldesin aslında içten içe ben pilates yapıyorum hamileliğimde aç kaldım güzelim o kadından gencim nasıl aldatır beni demenin bi değişik versiyonunu yazıyosun aslında, suyuna gittik olmadı, didiştik olmadı, madem olmuyo didişmeye devam, açıkça söylese boşarım falan diyosunya sen gözünle görsen gene boşamazsın bu adamı, çünkü hırs yapmışsın bi genç kızla oynamak vs gibi trajediye çevirmişsin olayı, kafanda kocanı aklayacak şeyler uydurup duruyosun ama nanay şekerim, çünkü insanları eğreti eden bi tarafın var net başında bile huzursuz ediyosun insanı, adam o kadınla mesajlaşıyosada hakkı yani
Demek ki; sporla, güzellikle, bakımla koca elde tutulmuyormuş.
Bambaşka bir dünya yaratmış kendine.