Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

sen yazma bana ya yeter istemiyorum seni kovuyorum konumdan alla alla neden üstüme geliyorsun nasıl insansın sen istemiyorum seniii gittt

Kimseyi konunuzdan kovamazsınız. Eğer onlar isterse yazmazlar. "Gitt yazma istemiyorum" demek lüksüne sahip değilsiniz. Engellemek isterseniz konunuzu kapattırın.

sennas millete çemkiriyosun ama falcı konusunda ihtisas yapan sensin anlaşılan, burda adam akıllı kim varsa hepsine savaş açtın gerek elmayra gerek marmelatee bu forumdaki en aklı başında kızlardan, sen acınacak haldesin aslında içten içe ben pilates yapıyorum hamileliğimde aç kaldım güzelim o kadından gencim nasıl aldatır beni demenin bi değişik versiyonunu yazıyosun aslında, suyuna gittik olmadı, didiştik olmadı, madem olmuyo didişmeye devam, açıkça söylese boşarım falan diyosunya sen gözünle görsen gene boşamazsın bu adamı, çünkü hırs yapmışsın bi genç kızla oynamak vs gibi trajediye çevirmişsin olayı, kafanda kocanı aklayacak şeyler uydurup duruyosun ama nanay şekerim, çünkü insanları eğreti eden bi tarafın var net başında bile huzursuz ediyosun insanı, adam o kadınla mesajlaşıyosada hakkı yani

Demek ki; sporla, güzellikle, bakımla koca elde tutulmuyormuş.

Bambaşka bir dünya yaratmış kendine.

çok güzel bi kadınımda çok güzel bi kadınım gencimde gencim, ne olursan ol adam yaşıtını tercih ediyo demekki, git kocandan al hırsını, kimseyide kovamazsın sen tamam mı, konuyu açan sensin isteyen istediği kadar yorum yapar, seninle ancak senin dilinle konuşulur ben her seviyeyede inerim yeter artık edepsizliğin!

Bu filmi KK'da çok izledik biz, nefes tüketmeyin hanımlar. Dünyanın en mükemmel eşine sahip, en güzel, en çok sevilen, en bakımlı, en iyi evliliğini yaşamakta olan konu sahibi arkadaşımıza hayatına yön vermesi için yardımda bulunmak bizlerin ne haddine. Ha tamam konu açıp bize fikir sormuş olabilir ama bizim yapmamız gereken arkadaşımızı ve eşini överek kaybedilen özgüveni ve özsaygıyı yerine koymaktır. Karşıdan bakınca gün gibi görülen ve hatta ilk mesajda aslında konu sahibi tarafından da dile getirilip sonra inkar edilen gerçeklerden bahsetmek biz zavallılara düşmez. Dağılalım, işimize bakalım.:))))))))))))))))))))))))))))

Bu filmi KK'da çok izledik biz, nefes tüketmeyin hanımlar. Dünyanın en mükemmel eşine sahip, en güzel, en çok sevilen, en bakımlı, en iyi evliliğini yaşamakta olan konu sahibi arkadaşımıza hayatına yön vermesi için yardımda bulunmak bizlerin ne haddine. Ha tamam konu açıp bize fikir sormuş olabilir ama bizim yapmamız gereken arkadaşımızı ve eşini överek kaybedilen özgüveni ve özsaygıyı yerine koymaktır. Karşıdan bakınca gün gibi görülen ve hatta ilk mesajda aslında konu sahibi tarafından da dile getirilip sonra inkar edilen gerçeklerden bahsetmek biz zavallılara düşmez. Dağılalım, işimize bakalım.:))))))))))))))))))))))))))))

hay ağzına sağlık!
kadın eşimle yaşıt benden büyük, ben güzelim pilates yapıyorum bilmem ne eee netice ne?
kadın yapışmış vay be kızımeşim 4 sene çıkmış bu kadınla 4 sene 4 4 4

Güzel söylemişsin. Ama ben mümkünse site yöneticilerinden bir açıklama bekliyorum. Konu sahibinin bana yazdığım şeyleri de göz önünde bulundurarak, "komplekslisin, seni konumdan kvuyorum, defol git" deme hakkı var mı? Varsa bu siteyi bundan sonra sadece gebelik ve çocuk sağlığı konularında faydalanmak için kullanacağım. Malum kimsenin benim aklıma ya da önerime zaten ihtiyacım yok. Benim de kimsenin hakaretini duymaya ihtiyacım yok.

Arkadaşlar başından beri okuyorum ama cevap yazma gereği duymadım çünkü ne yazık ki konu sahibi arkadaş hayatta sahip olamadığı cesarete klavye başında fazlasıyla sahip. Dolayısıyla asıl insanlardan çıkarması gereken hıncını burada onu dikkate alıp, yorum yapan, sıkıntısına yol göstermeye çalışıp, derdini paylaşan insanlara yapıyor. Madem eşinize aşıksınız, o size aşık, boşanmak istemiyorsunuz oda sizi boşamaz zaten o zaman keşki yuvam yıkılıyor diye bir başlık atmasaydınız. Mesela şu olabilirdi konunuz; Eşime kendinden yaşça büyük eski kız arkadaşı msjlar atıyor, nette buluyor, peşini bırakmıyor ama eşim beni o kadar çok sever ki bu duruma benim üzülmemi göze ala ala hala bir son vermiyor. Olsun akşamları eve geliyor, benimle uyuyor alan memnun satan memnunn kimeneee...

Güzel söylemişsin. Ama ben mümkünse site yöneticilerinden bir açıklama bekliyorum. Konu sahibinin bana yazdığım şeyleri de göz önünde bulundurarak, "komplekslisin, seni konumdan kvuyorum, defol git" deme hakkı var mı? Varsa bu siteyi bundan sonra sadece gebelik ve çocuk sağlığı konularında faydalanmak için kullanacağım. Malum kimsenin benim aklıma ya da önerime zaten ihtiyacım yok. Benim de kimsenin hakaretini duymaya ihtiyacım yok.

edepsiz yaa, kendini öyle avutuyo yazıkkk, mühendisim dedi, profilinde müşteri temsilcisi yazıyo, eşim çalıştırmıyo yok kıskanıyo bilmem ne, böyle kadınlar dayak yediklerindede vay be beni ne kadar seviyo kıskanıyo diye düşünüyolar

Tabi ki yok. Kimse sahip olduğunuz yorumcu kimliğinizi elinizden alamaz. Konu açıyorsa saygı cercevesinde yapılan yorumlara da aynı saygıyla cevap verecek bi zahmet.

Kimseye küsmeyin. Pireye kızıp yorgan yakılmaz.

bence tekrar elde edip evlenmek niyeti zaten saplantılı bir şekilde takık kocama ilk erkeği falan da değil öyle olsa zaten evlenmezdim bbu adamla anlamadım,kariyeri falan var diye kocamın bence peşinde sürekli bir türlü gitmiyor gitsede yine çıkıyor bir yerden katlanamıyorum artık.

bak bak laflara bak, kadının ilk erkeği bu hanımın kocası değilmiş nerden biliyosuuuuuuuuuuuuuuun?
jinekologmusuuuuuuuuuun?
kısa sürede evlenmiş eşiyle bi masala inanmış ama the end kızıııııım!

Boşver ya, anlatabildiğin karşındakinin anlayabildiği kadardır. Sen gelirsin birine yardımcı olmaya çalışırsın, o alacağını alır, sen üstüne düşeni yapmışsındır. Bir söz vardır, çok severim; "kimseyi kendine rağmen kurtaramazsın." der.
Farklı fikirde olmak başka birşeydir anlarım, zamanında farklı fikirde olduğum onlarca KK üyesiyle çok da seviyeli tartışmalar yaşamışımdır. Ama burada mesele başka. Bir şekilde kendine saldırı olduğunu düşünüyor. E aslında haklı. Çünkü hayattaki en önemli şeyini, tek varlığını, kocasını aslında onun başka bir şekilde görmesini sağlıyorsun. Uzun lafın kısası küçük dünyasını yıkıyorsun. Kızmıyorum ben, elinde hayatta başka birşey yoksa elinden kayıp gidene hırçınlaşması normal insanların. O nedenle bu durumu bile anlayışla karşılamak lazım. Burada bizim anlattıklarımızı anlamayabilir ama birgün nasılsa görmek zorunda kalacak gerçekleri. Ha o süreçte bir sürü üzüntüyü yaşamış olacak ama o da körlüğün bedeli olacak maalesef ki. Ben hala üzülüyorum. Kadınlarımız bir koca sahibi olmayı ya da daha doğru deyimle bir kocaya ait olmayı hayatlarının merkezi ve en önemli şeyi yapmaktan vazgeçmediği sürece hep ÖTEKİ KADINlar kötü, hep onlar çirkin, hep kendileri mükemmel ve hep kocaları dünyanın en iyi kocası olacak. Çünkü kaybedemez, kaybetmesi demek dünyasının yıkılması demek...

Konu sahibi dünkü yorumlarımı sindirememiş demek ki 2.üyeliği alıp , sürekli içinde bulunduğum falcılar konusuna geldi :)
sevgilimle olan sorunlarıma , ayrıl bundan bu adam seni almaz dedi :) layl nickiyle yazdı
sonra cok akıllı arkadas nick değiştirdiğini unutup sennasla yazdı :)
misilleme yapmış güya
acıyorum böyle insanlara.
tamam evlenmeyebilirim, erkek arkadasım beni terkte edebilir , ama benim hayatımın tek amacı evlenmek değil ki.
nikah neyi çözer ? ben yüreğimde ki sevgiye bakarım.
ne yazık ki türkiyede böyle kadın cok , onların kariyeri evli olmak.
evliyim ben,değerliyim ben,değerli olmasam evlenmezdi benle.
benim hayatımın gerçeği ise değerli olanla ben evlenirim :)
hey allam ya :)

Konu sahibi dünkü yorumlarımı sindirememiş demek ki 2.üyeliği alıp , sürekli içinde bulunduğum falcılar konusuna geldi :)
sevgilimle olan sorunlarıma , ayrıl bundan bu adam seni almaz dedi :) layl nickiyle yazdı
sonra cok akıllı arkadas nick değiştirdiğini unutup sennasla yazdı :)
misilleme yapmış güya
acıyorum böyle insanlara.
tamam evlenmeyebilirim, erkek arkadasım beni terkte edebilir , ama benim hayatımın tek amacı evlenmek değil ki.
nikah neyi çözer ? ben yüreğimde ki sevgiye bakarım.
ne yazık ki türkiyede böyle kadın cok , onların kariyeri evli olmak.
evliyim ben,değerliyim ben,değerli olmasam evlenmezdi benle.
benim hayatımın gerçeği ise değerli olanla ben evlenirim :)
hey allam ya :)

dünde bana sardı 9 senelik ilişkim var dedim evlenememiş diye tabir edildim, bu kızın anlattığı biçok şey yalan bence

bunca sayfanın içinde bulamadım ama dünden aklımda kaldı bi genç kızın hayatıyla oynamak o kadar kolaymı gibisinden bi paragraf yazmıştı, bunu inanılmaz bi ego sorunu haline getirmiş bi dediği bi dediğini tutmuyo, eşim beni seviyo ben güzelim ben gencim zaten öbürüyle olursa yanında annesi gibi duru vs, bunlar zavallıca yorumlar kızda inanılmaz bi elektirik var zaten huzursuz ediyo insanı yaa tuhaf bi duygu klavye başında bile o elektriği alıyorum

dünde bana sardı 9 senelik ilişkim var dedim evlenememiş diye tabir edildim, bu kızın anlattığı biçok şey yalan bence

belkide erkek :)
ya da takıntılı biri işte.
üstüne alınmak istiyen alınabilir ama
ben herşeyden önce benim
evlensemde,çocukta yapsam önce ben.
ilk önce minik, sonra anne,sonra eş.
ama ben olmazsam hiçbiri olmaz.
bu tarz kadınlar ben olamıyor.
birde çirkef bişi :1:

ama bi yandanda haklı 9 yıl , insan evlenir be :1:
sen dinleme adamın sözünü evlenme,böle dalga geçerler senle :1:

belkide erkek :)
ya da takıntılı biri işte.
üstüne alınmak istiyen alınabilir ama
ben herşeyden önce benim
evlensemde,çocukta yapsam önce ben.
ilk önce minik, sonra anne,sonra eş.
ama ben olmazsam hiçbiri olmaz.
bu tarz kadınlar ben olamıyor.
birde çirkef bişi :1:

ama bi yandanda haklı 9 yıl , insan evlenir be :1:
sen dinleme adamın sözünü evlenme,böle dalga geçerler senle :1:

sorunlu bi ailem olduğu için evlilikten korkarak büyüdüm canım zaten biz 17 yaşında dersanede tanıştık aman okul var aman askere gitmedin aman ben iş bulmadım diye hep erteledim, valla bu yorumları duycamı bilsem evlenirdim :D olayı o seni almaz durumuna getirdi çünkü kendisi aldatılıyo diğer erkeklerde aynı seviyede adi olmalıki bu bizimki kendini yalnız hissetmesin mantığı bu

yazma o zaman neden meşgul ediyorsunuz beni her baktığımda burdasınız takiçim olmuşsunuz yeter bıktım yazma arkdaşım bana artık istemiyorum yorumunu bu ne kıskançlık ya sen kimsin ya beni nerden tanıyorsun nesin bir daha yazma bana hadi işine .

bence sen iyice saçmalamışsın tanımadığın bir insan seni neden kimden kıskansın ne alakaaa ????

sorunlu bi ailem olduğu için evlilikten korkarak büyüdüm canım zaten biz 17 yaşında dersanede tanıştık aman okul var aman askere gitmedin aman ben iş bulmadım diye hep erteledim, valla bu yorumları duycamı bilsem evlenirdim :D olayı o seni almaz durumuna getirdi çünkü kendisi aldatılıyo diğer erkeklerde aynı seviyede adi olmalıki bu bizimki kendini yalnız hissetmesin mantığı bu

şaka yaptım be kuzum.
yaş 32 sence niye evlenmedim ?
problemli bir ailede büyüdüm, geçinemeyen,kavga gürültü,aama sözde evlatları için boşanmayan bir aile

Vay bee ikinci üyelikten banlanmış.Oysa koskaoca mühendisti o nasıl cesaret edebildin kk.?Kompleksli kk çekemedin kızın diplomasını değil mi?:1:

Back
X