yuvam yikilmasin,yardim edin...

bosanmak mi kolay sorunlarla bir evlilige devam etmek mi?

• bosanmak

OY: 53 75,7%
  • devam etmek

OY: 18 25,7%

• Ankete Katılan
    70

Esin kusura bakmada seni kuklasi yapmaya calisiyo git deyince git gel deyince gel bi sinirle cocugu aldirmya gitmisinz ki bu donemde hormonlar tavan seviyede olur size engel olacagina hem onaylyp imzaliyo sonra agliyomu ya birak arkdsm yurusun gitsin ondan ne koy olur ne kasaba bosan kurtulursun baslikta kurtarmaya calismak istiyorum yazmisin ama sen bosanmadan kurtulamazsin balik bastan kokar ileride cocuk yapip dahada seni yipratmasina izin vericegine bastan kopar boyle evlilik ikinizede hayir getrmz

böyle bir adama geri dönmeyi düşünmeyin 7 haftalık bir bebegi hangi akla mantıga vicdana göre aldırdınız haflasam almıyor..

Siz öğretmen eşiniz polis maddi imkansızlık desek değil sırf annesiyle yaşadıgınız sorunlar hasebiyle bir bebegin alınmasına çok üzüldüm.

Devam ettiğiniz taktirde,ilerleyen zamanlarda akliniza bebek her geldiğinde ona kızacak ve suçlayacaksınız..
Uzun vadeli düşūnmelisiniz.

Bebeği aldırırken yuvayı yıkmışsınız zaten.

Kesinlikle buradaa bitir çünkü birbirinize baktıkça yaptığınız günah aklınıza gelecek bide ilk çocuk.Adam çoktan bitirmiş evliliği gözünde sen çok zorluyorsun.Yuvan yıkılmasın istiyorsun ama yuvan yıkılmış zaten o çocuğu aldırmakla.Bu saaten sonra ne eşin ne kayınvaaliden neden yaşadıkların değişecek.Olan bebeğe olmuş.Çok yazık.Kendine bu eziyeti bırak ve boşan.

Bosanacak olsaniz da bebege kiymamaliydiniz

Yolun başındasın daha madem aldırdın bu kadın dirlik vermez sana boşa düzelir diyede bekleme elin ekmek tutuyo ben senin yerinde olsam çoçuğu aldırmazdım tekmeyi vururdum o senin peşinden koşsun dava açar boşanır yoluma devam ederdim ama yaşın küçükse aldırman daha mantıklı babasız çoçuk sıkıntı çoçuk aileyle büyümeli kayın validen ne parası ister mantığını anlamadım bakacak adam çok öyle olduktan sonra elli tane adam bulursun ikinci yol kadın uzakta ise başarırım hayatımın belkide bir on yılını mücadele ederek geçiririm diyorsan devam et kulaklarını tıkarsan sonra zaman geçecek hayat senden birçok şeyi alıp götürecek yine düzelmezse pişman olursun otur iyi düşün en iyi kararı sen verirsin

bebeğiniz için üzüldüm gerçekten. yapılmaması gereken bir davranış olarak nitelendiriyorum kürtajı. Ancak eşinizle hem böyle bir vebal altına girmişsiniz, hem de eşiniz sizden defalarca kez ayrılmak istemiş. Bunu kendinize yedirecekseniz uğraşın ancak bence zaten bir yerde halatlar kopmuş

ben olsam annesinin lafıyla beni kürtaj masasına götüren adamla bir daha barışmazdım
bebeğin varken devam ettirememişsiniz bebek yokken zorunlulukta yok boşanın gitsin bu anacı adamdan

Bu arada sizden tabiki dost değil önce birbirinize eş olmalısınız ayrıca üç siz üç üç buçuk ta o alsa altı buçuk yapar hadi altı diyelim neyin maddiyatı bu zaten doğudasın herşey ucuz sizin bu maddiyatla ayda iki lira kenara konur gerisiylede heryeri gezersiniz adam zaten polis kıyafeti giyiniyor üst baş bile almıyordur polis kantinleri normal marketten ucuz polis sandığı normal banka kredilerinden uygun bunların derdi ne böyle sen kocanla konuşmuyormusun annesine nediye para gönderecek bu adam seninde bi yuvan var ev Alman araba Alman lazım ki rahat bi hayat yaşayasın valla kardeşim böyle adamları tutmayın yanınızda kocaman adam olmuş daha anam diyor sonra bu kadınınkocası yokmu emeklilik yokmu eğer yoksa bence oda anadır size söylemesine bile gerek yok azda olsa yardım edin derim Allah rızası için sonuçta bişekilde o kadın okuttu onu

Kusura bakmayinda bu saatten sonra ne o evlilik yürür ne de yuvada huzur olur. Zamanında bebeği aldirmissiniz eşinizin onayı ile. Düşünün ki devam ettiniz hiç mi aklınıza gelmiycek rüyalariniza girmeyecek o melek .Anne baba size tek engel ben miydim bak şimdi çok iyisiniz demeyecek. Çok zor bir durum. Insan vicdan azabından kahrolur. Kaldı ki bunu kültürlü insanlar yapıyor biri öğretmen biri polis!

Yahu yuh be... Nerdeyse yorumların %90'ında bebeğe yazık olmuş, kıymasaydınız keşke, ah vah diye yazılmış.

7 haftadan bahsediyoruz, ne bebeği, sanki kadın doğurmuş da çöpe atmış gibi yorumlar yapılmış.

Hepiniz başımıza papa kesildiniz. Nedir bu kürtaj düşmanlığı?

İyi ki aldırılmış. 26 ve 28 yaşında henüz olgunlaşmamış 2 insanın çocuğu olmasın zaten. İnsan soyu tükenmez, merak etmeyin.

Ayrıca öğretmen ve polis evliliği yanlış bana göre. Hata en başta bu iki alakasız meslekten iki kişinin evliliğiyle başlamış. En iyisi boşanın bence.

Son düzenleme:

ben bebeğimin kalp atışını 6 haftalıkken duydum adına fetus cenin embriyo ne dersen de bana göre adı can, ama hayır kürtaja karşı değilim, ama burdaki gibi bebeği aldırdıktan sonra hiçbi şey olmamış gibi devam etmek nasıl olacak, bu arada 28 yaşında anne oldum gayet uygun bi yaş

ayrıca eşim polis ben sağlık memuruyum, eşimin çoğu arkadaşının eşi öğretmen, insanlar kendi mesleklerinden birini mi eş seçmeli, çoğu askerin de eşi ya öğretmen ya hemşire falandır, alaka olup ne olacak anlamadım

belki bana kızanlar olabilir üni bitirmiş bir insanım gayet mantıklı oalylara bakarım ama büyü diye bir gerçek var malesef , sanki eşinize büyü yapılmış gibi baktırmakta fayda var ayrıca sizde eşinizde terapi görün imkanınız varsa

cok zor insan ne hayallerle yuva kuruyor.hala paketinden cikarmadigim ceyizlerim suruyo.ama dediginiz gibi olmuyosa yapacak bisey kalmiyor

inanamiyorum ayni durumlar yaaa.esiniz evi terkedip ne kadar zaman sonra tekrar geldi ?

Üni bitirmişsiniz ama bu bir şey ifade etmiyor sayın sdktm. Büyü diye bir şey yok, insanların kafasını karıştırmayın.

ev araba ve bir koca evin esya borcunu oduyoruz.ben yurtlarda belletmenlik gorevine kaldim.ozel derslere gittim okulda kurs actim.ek isler yapyim.sabahin besinde uyanip okula gidiyorum bu yuzden de araba aldim.maddi acidan biz ailesinden daha beter drumdayiz ama adi cift maas ya surekli bekliyolar.annesi agziyla pislik yapip istemese ben yine de vermeye calisirim ama kadin para yyzunden benim yuvami yikti

Canım kıskanmış o seni hele birde kızı varsa senle kıyaslamıştır boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…