• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuvam yikilmasin,yardim edin...

bosanmak mi kolay sorunlarla bir evlilige devam etmek mi?

• bosanmak

OY: 53 75,7%
  • devam etmek

OY: 18 25,7%

• Ankete Katılan
    70
belki bana kızanlar olabilir üni bitirmiş bir insanım gayet mantıklı oalylara bakarım ama büyü diye bir gerçek var malesef , sanki eşinize büyü yapılmış gibi baktırmakta fayda var ayrıca sizde eşinizde terapi görün imkanınız varsa
esimin uzerinde buyu var buna yuzde 99.99 eminim.bu dengesizligi bu yuzden zaten.buyu diye birsey var.olmasaydi kuran da gecmezdi.var yaptirmak gunah ama yapiyorlar iste

Yahu yuh be... Nerdeyse yorumların %90'ında bebeğe yazık olmuş, kıymasaydınız keşke, ah vah diye yazılmış.

7 haftadan bahsediyoruz, ne bebeği, sanki kadın doğurmuş da çöpe atmış gibi yorumlar yapılmış.

Hepiniz başımıza papa kesildiniz. Nedir bu kürtaj düşmanlığı?

İyi ki aldırılmış. 26 ve 28 yaşında henüz olgunlaşmamış 2 insanın çocuğu olmasın zaten. İnsan soyu tükenmez, merak etmeyin.

Ayrıca öğretmen ve polis evliliği yanlış bana göre. Hata en başta bu iki alakasız meslekten iki kişinin evliliğiyle başlamış. En iyisi boşanın bence.
Bu yüzden zaten annesi babası ayrı sorunlu çocuklar bencede aldırması iyi olmuş

Maalesef bu evlilik bitmiş.olan masum bebeğe olmuş.böyle kebdi kararını veremeyen karısına doğmamış bebeğine sahip çıkmayan bir erkekğe nasıl güvenilir bir ömür.yine yapar diken üstümü yasayacaksın.bence kendine yeni bir hayat kur daha işin başındayken yoksa bu evlilik hep mutsuz gider.cok yakın arkadasımda senin durumunda yeni evliydi adam aynen böyle yaptı arkadasım direndi yuvam yıkılmasın diye.adam sonunda adice aldatıp cekip gitti tek gönderdiğide bosanma davası oldu böylesi daha acı

esimin uzerinde buyu var buna yuzde 99.99 eminim.bu dengesizligi bu yuzden zaten.buyu diye birsey var.olmasaydi kuran da gecmezdi.var yaptirmak gunah ama yapiyorlar iste

Hadi ya, siz de kendi deyimizle kahrolası annesiyle büyü yüzünden kavga ettiniz heralde. İnsanlar manasız manasız konuşmasın ister deli gönül ama konuşuyorlar işte.

cok ama cok haklisiniz.ah bir ikna olsa terapiste gitmeye.ben illa bosanmayalim demiyorum.tum cabam saglikli bir karar vermek
Canim gorevi icabi psikoloğa gidemez ama kafada yerinde degil tayin isteyin uzaklasin iki aileden de

Canım kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktalar bunlar öncelikle Rabbim sabır ve güç versin bebeğin le ilgili ise inan çok üzüldüm anne ve babaların herseyin in bedelini o küçücük yavrular kimi doğmadan kimi de doğduktan sonra ödüyor ama bir arkadaşımın dediği gibi bende bebgmin kalp sesini 6haftalikken duydum o hayata tutunmaya calismaya acelesi varmış gibi insanın yüreğinde atıyorum bu cevabım bu kısmı sana değil arkadaşım nedemk 26 yaşında anne baba olunmaz diye hepimizin çoğu kişinin annesi babası kaç yaşında anne baba olmuşki önemli olan yaş değil kardeşim.canm sana gelince ben kuran kursuna gittiğim sene bizim kurstaki hanımlar bu büyü meselesinden bahsettiginde hocamız ve gerçekten kurana açık bi şekilde yazıyor büyü diye birşey var evet ama bunu bozdurmaya dahi gitmek mesela bi kişiye iyilik yapmak için dahi büyü yaptırmak çok günah allahıni ikrar ediyorsun Rabbinin yarattigindan medet umuyosun bunları zaten biliyodun dur belki kardeşim ama bunu kendin evde kuran okuyarak Rabbinden isteyerek çözebilirsin. Neyse kardeşim çok büyük bi bunalımdan geciyorsunuz belkide o bebek imtihanınızdı ama eşin bosanalim demekle bütün sorumlulugu hem bebeğin hem yuvan in seni üstüne bırakıyor eşinle boşanmak istemiyosan çok ama çok mücadeleye ve sabır a ihtiyacın var çünkü anlattığınız kadarıyla sen eşini razı etsen dahi kv susmasi baya zaman alacak belli tüm bunlarla mücadele etmeye gücün varsa sonuna kadar savaş çünkü boşanmak en kolay yol canm insiallh Rabbim yardımcınız olsun canım acaba bu duruma ailen ne diyor?

Bu durumdaki bir evlilikte keşke korunsaydınız.

eşinize gelince ailesinin bir lafıyla bunları yaşatan daha neler yapmaz bitmesi en hayırlısı gibi.

Üni bitirmişsiniz ama bu bir şey ifade etmiyor sayın sdktm. Büyü diye bir şey yok, insanların kafasını karıştırmayın.
bakın büyü diye bir şey yok diyerek yok etmiş olamazsınız malesef var ve malesef ki böyle kötü yollara başvuran insanlarda var, kimsenin aklını karıştırmak gibi bir niyetim yok, konu sahibinin eşiyle elle tutulur bir sorunu yok anlamsız bir hal içindeler çevremden gördüğüm örnekler kadarıyla böyle bir ihtimalide göz önünde bulundurması gerektiğini düşünüyorum

Eşin imza ve onay vermiş destek olması gerekirken..

Acilen boşanın. Seviyorum diye hem kendi hayatınızı hem doğmamış başka bebeklerin hayatına etmeyin..

eşiniz için bilmem ama dediğiniz gibi büyü diye bir şey var insanların inkarlarıyla yok olmuyor, siz sürekli nas felak ayetel kürsi dualarını okuyunuz

bakın büyü diye bir şey yok diyerek yok etmiş olamazsınız malesef var ve malesef ki böyle kötü yollara başvuran insanlarda var, kimsenin aklını karıştırmak gibi bir niyetim yok, konu sahibinin eşiyle elle tutulur bir sorunu yok anlamsız bir hal içindeler çevremden gördüğüm örnekler kadarıyla böyle bir ihtimalide göz önünde bulundurması gerektiğini düşünüyorum
arkadaşlar kusura bakmayın ama bu büyü saçmalığı her olayda kullanılıyor bazılarınca.

büyük ihtimal konu sahibinin eşinin annesi de gelinim oğluma büyü yaptı, bizden kopardı, üç kuruş bile bize yardım etmiyor diyordur.

buraları gençler de okuyor. o gençlerin akıllarını büyü gibi saçmalıklarla doldurmayalım. büyü diye bir şey yok.

ev araba ve bir koca evin esya borcunu oduyoruz.ben yurtlarda belletmenlik gorevine kaldim.ozel derslere gittim okulda kurs actim.ek isler yapyim.sabahin besinde uyanip okula gidiyorum bu yuzden de araba aldim.maddi acidan biz ailesinden daha beter drumdayiz ama adi cift maas ya surekli bekliyolar.annesi agziyla pislik yapip istemese ben yine de vermeye calisirim ama kadin para yyzunden benim yuvami yikti
daha eşya borcunu bitirmeden ne diye ev araba borcuna girersiniz ki

aceleniz neydi?

kaynananız da sizin için oğluma büyü yaptırdı, bizden kopardı diyordur emin olun... büyü diye bir şey yok, saçma sapan şeylere inanmayın

arkadaşlar kusura bakmayın ama bu büyü saçmalığı her olayda kullanılıyor bazılarınca.

büyük ihtimal konu sahibinin eşinin annesi de gelinim oğluma büyü yaptı, bizden kopardı, üç kuruş bile bize yardım etmiyor diyordur.

buraları gençler de okuyor. o gençlerin akıllarını büyü gibi saçmalıklarla doldurmayalım. büyü diye bir şey yok.
hanımefendi ben sık sık yorum yapan okuyan bir insan değilim gençlere var olan bir şeyi yokmuş gibi göstererek iyi örnek olamayız, gerçek neyse söylenir mantıklı yol bulunur, kimse hoca hoca gezin demiyor, dinimizin kitabında yazıyor zaten böyle bir şeyle karşılaşınca yapılacaklar nas felak sureleri okunur

hanımefendi ben sık sık yorum yapan okuyan bir insan değilim gençlere var olan bir şeyi yokmuş gibi göstererek iyi örnek olamayız, gerçek neyse söylenir mantıklı yol bulunur, kimse hoca hoca gezin demiyor, dinimizin kitabında yazıyor zaten böyle bir şeyle karşılaşınca yapılacaklar nas felak sureleri okunur
büyü var evet, konu sahibinin kaynanası diyor ki, gelinim oğluma papaz büyüsü yaptırdı, bizden kopardı...

tekrar edeyim büyü diye bir şey yok. saçmalıkları gerçek olarak insanlara söylememelisiniz

Yahu yuh be... Nerdeyse yorumların %90'ında bebeğe yazık olmuş, kıymasaydınız keşke, ah vah diye yazılmış.

7 haftadan bahsediyoruz, ne bebeği, sanki kadın doğurmuş da çöpe atmış gibi yorumlar yapılmış.

Hepiniz başımıza papa kesildiniz. Nedir bu kürtaj düşmanlığı?

İyi ki aldırılmış. 26 ve 28 yaşında henüz olgunlaşmamış 2 insanın çocuğu olmasın zaten. İnsan soyu tükenmez, merak etmeyin.

Ayrıca öğretmen ve polis evliliği yanlış bana göre. Hata en başta bu iki alakasız meslekten iki kişinin evliliğiyle başlamış. En iyisi boşanın bence.

6 haftalıkken kalbi nasıl atıyor bebek tabi ki
kürtaj bir korunma yöntemi değildir sağlıklı bir bebeğe yapılan kürtaj cinayetle eşdeğer gibi
26-28 yaş olgun birer yaş değil mi bebek sorumluluğunu almak için tam tersi tam ideal birer yaş
alamayacak olan korunmalı sorumsuzca hamile kalıp aldırmamalı
hadi bu cana kıydı buna sebep olan onu istemeyen bir adamla nasıl bu evliliğe devam etmeyi düşünebilir

inanamiyorum ayni durumlar yaaa.esiniz evi terkedip ne kadar zaman sonra tekrar geldi ?
Dusukten birkac gun sonra esim bosanmak istedigini soyledi. Ben ertesi sabah evden gittim ama o kadar kotu bir haldeydim ki. Aileler kavga etmis, ben cocugu aldiricam, bosanicam diye bas bas bagirmisim, yine de istedigim aslinda duzelicez lafiydi. Hormonlar nedeniyse cok fazla agresiftim. Dusuk yapinca buyuk travma yasadim. Evden gittikten uc gun sonra konusmak istedigimi soyleyip eve gittim. Kararli gibi duruyordu soylediklerinde ama saat gec oldugunda hadi gel uyuyalim dedi sarildi. Eve donmus oldum. Ama sonraki uc ayi anlatamam. Eve gec geliyor, her gece yine kavga ediyoruz neredeyse, bana git diyor sonra sariliyor, bosanmak istemiyorum diyo ama annem bosan diyo bosanmak zorundayim diyor. Bu kadar seye ragmen neden gitmedin dersen ne derse desin sarildigi anlarda aslinda gitmemi istemedigini hissettim. Biraz zaman verdim. Her bosanicam dediginde yapma dedim. Ama son bir kavga daha ettik. Cocukla ilgili beni suclayici konustu. Sinir krizi gecirdim ve artik yeter dedim kendime. Evi terk etti. Aramadim. Bir kere geldi evi bosaltip bosaltmayacagimi, bosanmada sorun cikarip cikarmayacagimi sordu. Tekrar bosanma diyecegimi dusundu heralde. Demedim. Git ac dava ne olacaksa goruruz su an bilmiyirum dedim. Bu arada annesine gitti. Annesi doldurdu doldurdu heralde. Dort gece sonra cok fena firtina vardi. Mesaj attim. Balkon kapisi kapanmiyodu bilir. Aradi. Gel dedim kapiyi kapat. Korkuyorum da biraz otur, arkadas gibi muhabbet edelim, hicbisey konusmayalim bosanmayla ilgili, sonra git. Ben mutfaktayken annesini aradi gelmiycem ben diye. Oyle donmus oldu. Sonra annesine rest cekti. Simdi iyi miyiz? Hayir. Kafasi hala karisik. Bu sefer cocuk istemiyorum diyo. Ayni seyleri yasamaktan korktugunu biliyorum. Bosanmadigi surece annesi basinin etini yemeye devam edecek. Bizi bir araya getiremiyor. Hep bolunuyor. Yanimda hep huzursuz mutsuz gelgitli bir adam. Mutlu degilim, boyle devam etmenin de bir tadi yok. Yani diyecegim o ki, hicbir sey kurtulmaz degil ama senin de benim de eslerimizin kafalarinda ben sunu istiyorum eminim ve soyle davranmam lazim buna da hazirim demesi gerek. Benimki pratikte yanimda gibi gorunuyor simdilik ama kafa olarak degil. Senin esin de devam etse de bunu kaldiramayacak gibi gorunuyor. Ben hala bir anda yine yapamiyorum demesini bekliyorum. Hersryin iyi gittigini dusundugum anda bile olabilir. Aslinda ikimizin de evliligimizi bitirmemiz gerek cunku bu adamlarda is yok. Anneci adamlar olgunlasamamis oluyo ve karar vermekte zorlaniyorlar. Hakkimizda hayirlisi.

büyü var evet, konu sahibinin kaynanası diyor ki, gelinim oğluma papaz büyüsü yaptırdı, bizden kopardı...

tekrar edeyim büyü diye bir şey yok. saçmalıkları gerçek olarak insanlara söylememelisiniz
gerçekten şaka gibisiniz, hıhı evet yok.

Ben bi falciya gitmistim. Oyle cok inanarak diil de eglencesine bi arkadasim goturmustu. Daha ilk zamanlarimizdi. Bana tarih verdi, bu tarihte bir sey olacak ve hayatin alt ust olacak dedi. Gercekten tam da o tarihten bir gun sonra kavgalar basladi. Ve kadin fotograflariniza buyu yapilmis dedi. O tarih tesaduf olabilir mi bilmiyorum. Buyu varsa da cok guzel tuttu.

Back
X