Cilt Bakımı Ürünleri yüz bakımı.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Biotenin yuz temizleme jelini kullaniyorum yuz fircasi ile.
Ardindan gul suyunu tonik olarak kullaniyorum. Bunlari her gun yapiyorum.

Bir de haftada bir-iki kere yuzumu temizledikten sonra kil maskesi-siyah nokta bandi-sirkeli su siralamasini uyguluyorum.
Bir de Biodermanin sensibiosunu makyaj temizlerken kullaniyorum.

Yuzume uygun bir nemlendirici henuz bulamadim ama, ne sursem gozenek tikayip sivilce yapiyor(benim cildim de karma).
O yuzden simdilik temizlik + tonikle idare ediyorum.
Bir de goz alti kapaticisiyla pudra arayisindayim. Biodermanin spf pudrasina goz diktim ama bakalim:KK51:

Cilt tipimiz aynı canım aynı sorunları ben de yaşıyorum. Bir ara sebamed in karma ciltler için olan sabununu kullandım gerçekten çok memnun kaldım cildi kurutmuyor yağlı bölgenin yağını ciddi azalttı gün içinde yağlanıp parlama sorunu filan ciddi boyutta azaldı. Sonra devam edemedim çünkü çok üşengecim :KK53: diğer ürünleri de etkiliymiş ama baya tuzlu :işsiz: bu dediğim ürün ph 5.5 lu tam anlamıyla sabun değilmiş yani. Bir araştır istersen ben 15 TL ye almıştım bişey kaybetmezsin :KK15:
Bende sebamed sabun kullanıyorum, özellikle makyajı çok güzel çıkarıyor, rimeli bile akıtıyor.Sebamed kuru ciltler için nemlendirici krem kullanıyorum memnunum.

Siyah noktalar için iyi, hassas uçlu bir temizlik fırçası edinin bence. Ben zeitgard kullanıyorum ve çok da memnunum. Temizleyicisi ile set halinde de alınabilir.

Back
X