Basliktada yazdigim gibi yüz bolgem icin dusunuyorum bu cihazi çene ve çene altı bolgesi yani.Cihaz orjinalliginden eminim sitesinde var ismi gidecegim merkezin.killarim kalin ve tenim beyaz ne derece memnun kalirim tavsiye edermisiniz kizlarr?
Aşk ben transım yüzümdekiler baya kalındı önceden şu an inceler ben cihaz fark etmeksizin çok gittim dediğin cihaz hakkında herhangi bir bilgim yok şu an alexandrite e gidiyorum sakal bölgesi boyun vs
Cok tesekkur ederim samimi cevabiniz icin alexandrite dediginiz cihaz orjinalmi peki bide alex diye bi cihaz vardi o sanirim orjinaldi diye biliyorum yanilmiyosam
Basliktada yazdigim gibi yüz bolgem icin dusunuyorum bu cihazi çene ve çene altı bolgesi yani.Cihaz orjinalliginden eminim sitesinde var ismi gidecegim merkezin.killarim kalin ve tenim beyaz ne derece memnun kalirim tavsiye edermisiniz kizlarr?
Canım sana şöyle özetleyeyim benim de yüz bölgemde ve boynumda erkeksi kıllar çıktı bir dönem lazere başladım buz Alexander hepsini denedim seansların devam ederken çok iyi görünüyor kıl çıkmıyor ama gel gör ki seanslar bitiyor tekrar çıkmaya başlıyor ve eskisinden daha gür ve dağılmış şekilde hayatımın hatasıdır yüzüme lazer yaptırmak tek çözüm iğneli epilasyon başka yolu yok her yöntemi denemiş biri olarak söylüyorum bunu lazerden sonra daha zor oluyor en başta iğneli epilasyona gitsem belki 6 seansta tamamen bitecek olan kıllarım lazer yüzünden 15 seansta bitti ama iğneli yaptıracağınız yer de çok önemli her yer yapamıyor eğer Ankara'da isen kizilayda Cansu küçük güzellik salonu var ben orda tedavi oldum Cansu abla sayesinde kurtuldum yüzümdeki kıllardan Allah razı olsun.