Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 3 sene lazer epilasyona gittim azalır gibi durup hiç bitmedi acısına daha fazla dayanamayıp bıraktım. sonra iple almaya başladım sivilce yaptı. sir yapıyım dedim yüzün sarkar dediler. valla en son baş edemyodum epilasyon aletiyle alıyodum. internettte araştırırken ütüleme epilasyonu okudum bizim burda bi hastaneye gittim. 1. seansı yaptırdım etki etti gibi ama işte bitermi bilmiyorum. bu ctesi 2. seansa giricem. bitmese bile kıl alma derdinden kurtuldum yüzümü yolup durmuyorum canım acımadığı müddetçe 6 hafta seans aralığı gidip yaptırıcam![]()
Bende tam 2 sene lazer yaptirdim. ilk sene bi doktora gittim alexandromuymus neymis lazer aletinin ismi. yuzumu resmen yakiyodu. seanstan cikinca 1 gun yuzumun kendine gelmesine bekliyodum. hic faydasini goremedim ertesi yil bi guzellik merkezinde baska bir lazer aletiyle yaptirdim. ordada lazere girmeden once tuyleri temizliyolardi iple aliyolardi. inanki bununda hic faydasi olmadi. simdi hamileyim haftada bi yuz icin olan agda bantlariyla yuzumu aliyorum. felaket durumdayim bebisim dogsun tekrar lazer deneyecegim baska carem yok![]()
aynen öyle biteceğine inanmıyorum ama en azından alma derdinden kurtulurum kalın kıl olacağına tüy gibi çıkar en azından diye gidiyorum napim. yarın 2. seansa gidicem umarım bu işe yarar. tüm yüz için seansı 100 tl
merhaba arkadaşlar, bu konuyu görür görmez işte benim derdim dedim
ben 2004 den beri , başlarda düzenli sonra çok da değişen birşey oladığına şahit olunca düzensiz olarak lazere gittim
aleksandrite en iyisi, onun çıkma süresi daha uzun, bu cihazı dr lar ruhsatla kullanabiliyor
fakat ıpl tip cihazlar güzellik uzmanlarının kullandığı cihaz çünkü diğeri için onlara ruhsat verilmiyor isteseler de
ıpl yi hiiiiç tavsiye etmem zaten, avrupa da bu, modern ağda olarak kullanılıyormuş, kökten çözüm değil asla yani
ben artık lazeri falan bıraktım, düşünün yıllardır yatırdığım milyarları, seansalar 80 -120 değişiyor
tıbbi bir sorunum da yok defalarca test tahlil yaptırdım
en son profesörün birisi bana, siz akdeniz tipi bir kadınsınız, bu sizin vücut özelliğiniz, bu tüylerle yaşamaya alışın dedi
al burdan yak !!!
benim tüylerim çenem ve boynumda
vücut olarak da olması gereken yerler hayli koyu ve fazla
ben de yüzümde artık resmen jilet kullanıyorum
ağda beklesem korkunç görünüyor, lazer malum, cımbız yorucu ve saatler alıyor
ama jiletle 2 dk ohhhh
yanlış bilgiler de yalanlanıyor zaten nette, jilet artırır diye, sadece kılı yatay kestiği için sert oluyor kökten alınmasına nazaran
zaten ben de artış falan da olmadı hiç
ben de sizlerle bunları açıkça paylaşmak istedim![]()
yüze alexandrite yapılmaz, cünkü vücut için geliştirilmiş bir lazer tipidir, koyu ve kalın tüyleri görür ince tüyleri ise tetikler ve kalınlaştırır, aman dikkat ..
merhaba
bana mesaj atmışsınız ama ben atamıyorum yeni kullanıcıyım ondan mı :S
neyse ben şişlide cevahirin yanındaki ışıklardan aşağı doğru indiğinizde oyuncakcı mağazının ordan sola girdiğinizde bir dersane var. onun karşısında bir tabela var bayanın ismi yazıyor. isim verebiliyomuyuz bilmiyorum ama zeynep polatın yeri var. oraya gittim iki sefer. ama yeni biryere geçicekmiş 10 güne kadar. ben çok memnunum çok araştırdım ve istediğim gibi yer çıktı. benim için kılın kökünü isabet ettrmek önemli ki herkes için bu önemlidir. kılı çekerken hissetmemiz lazım. zeynep ablada böyle yapıyor işte. daha pahalı ve çok gösterişili adı duyulan biyere daha gittim önceden. fakat bir şımarıklık vardı. şubelerini açmakla meşgulmuş artık bu işi yapmıyormuş. yanında çalışanına yaptırdı çok ısrar ettim yapmadı. kılı çektiğini hep hisettim orda ve büyük kabuklar oldu. burda ise çok minik kabuklar oluyor ve hemen geçiyor. acısıda korktuğum kadar değil hatta iğnenin yüzüme girceğini düşündükçe fena oluyordum. girdiğini hissetmiyoum bile akımı hissediyorum sadece. ya ben çok memnumun önceden lazere gitmiştim malesef ve okadar çok ağlıyordumki daha 20 yaşındayım ve ömür boyu böyle olacam sanıyordum, artık geçiceğine inanıyorum iki seansta kalın olan kıllarım inceldi resmen ve zeynep ablaya çok güveniyorum.
saygılar
teşekkürler canım bilgi için : )
kizlar devam ettiniz mi lazere? memnun musunuz?Arkadaşlar yüz bölgesi tüylerimden muzdaribim bunlardan nasıl kurtulacağım bir fikri olan varmı varsa yardımcı olun lütfen
ben 3 sene lazer epilasyona gittim azalır gibi durup hiç bitmedi acısına daha fazla dayanamayıp bıraktım. sonra iple almaya başladım sivilce yaptı. sir yapıyım dedim yüzün sarkar dediler. valla en son baş edemyodum epilasyon aletiyle alıyodum. internettte araştırırken ütüleme epilasyonu okudum bizim burda bi hastaneye gittim. 1. seansı yaptırdım etki etti gibi ama işte bitermi bilmiyorum. bu ctesi 2. seansa giricem. bitmese bile kıl alma derdinden kurtuldum yüzümü yolup durmuyorum canım acımadığı müddetçe 6 hafta seans aralığı gidip yaptırıcam![]()
canım bende yaptırcam nasıl ücretler falan acı oluo mu ne sıklıkla gitceksin
Bende tam 2 sene lazer yaptirdim. ilk sene bi doktora gittim alexandromuymus neymis lazer aletinin ismi. yuzumu resmen yakiyodu. seanstan cikinca 1 gun yuzumun kendine gelmesine bekliyodum. hic faydasini goremedim ertesi yil bi guzellik merkezinde baska bir lazer aletiyle yaptirdim. ordada lazere girmeden once tuyleri temizliyolardi iple aliyolardi. inanki bununda hic faydasi olmadi. simdi hamileyim haftada bi yuz icin olan agda bantlariyla yuzumu aliyorum. felaket durumdayim bebisim dogsun tekrar lazer deneyecegim baska carem yok![]()
merhaba arkadaşlar, bu konuyu görür görmez işte benim derdim dedim
ben 2004 den beri , başlarda düzenli sonra çok da değişen birşey oladığına şahit olunca düzensiz olarak lazere gittim
aleksandrite en iyisi, onun çıkma süresi daha uzun, bu cihazı dr lar ruhsatla kullanabiliyor
fakat ıpl tip cihazlar güzellik uzmanlarının kullandığı cihaz çünkü diğeri için onlara ruhsat verilmiyor isteseler de
ıpl yi hiiiiç tavsiye etmem zaten, avrupa da bu, modern ağda olarak kullanılıyormuş, kökten çözüm değil asla yani
ben artık lazeri falan bıraktım, düşünün yıllardır yatırdığım milyarları, seansalar 80 -120 değişiyor
tıbbi bir sorunum da yok defalarca test tahlil yaptırdım
en son profesörün birisi bana, siz akdeniz tipi bir kadınsınız, bu sizin vücut özelliğiniz, bu tüylerle yaşamaya alışın dedi
al burdan yak !!!
benim tüylerim çenem ve boynumda
vücut olarak da olması gereken yerler hayli koyu ve fazla
ben de yüzümde artık resmen jilet kullanıyorum
ağda beklesem korkunç görünüyor, lazer malum, cımbız yorucu ve saatler alıyor
ama jiletle 2 dk ohhhh
yanlış bilgiler de yalanlanıyor zaten nette, jilet artırır diye, sadece kılı yatay kestiği için sert oluyor kökten alınmasına nazaran
zaten ben de artış falan da olmadı hiç
ben de sizlerle bunları açıkça paylaşmak istedim![]()
kizlar merhaba ben de yuzume yaptirmayi dusunuyorum da:) devam ettiniz mi sonuclar nasi?ben de lazere yeni başlamış biriyim ve forumda yeniyim :) lazerde bahsedilen dökülmeyi tam olarak yaşayamadım: şöyle ki kıl dökülmüyor sadece ben elimle tutunca hemencecik elime geliyor.. bu normal mi acaba?