teşekkürler ilknur onu da aliim listeme. bgn eczaneye gittim. iğneli epilasyon der demez bana 'daylong actinica' isimli ürünü gösterdiler. yaralı, lekeli, allerjik, müdahaleli ciltlere bunu verioruz dediler. Babe ise yüz için özel yağsız 50 faktör bi koruyucu çıkarmış beni cezbeden bu oldu. Güneşte parlarmıyım daylong ile tereddüt ettim. Yorumlara göre bi seçim yapıcam
lütfen bilgi verirmisiniz nerde yaptırıyorsunuz??
kızlarım abla merhaba :)ben Konya'da yaptirdim, yapan kisi uzun suredir yapiyordu, Konya'da herkes ona gider. ama cok da tecrube isteyen bir is degil sanki, herkes ayni sekilde bitirir bence.
köke gerekli,iyi bir akım yapıldığında,nasıl hiç kızarıklık dahi kalmaz anlamıyorum...
bana garip geliyor açıkçası.
kızarıklık,uyuşma gerginlik,hafif şişlik özellikle dudak üzeri,bunlar nornmal bence.uygulanan gözeneklerde minik minik kan toplaması da normal,yeterki birkaç günde toparlansın,10-15 günde de izzler iyice geçsin,(cilde temiz bakılsın ellenmesin)
ama ilk gün dahi bana bir şey olmuyor demek tuhaf!!!!
emotionleon bepanthene kullanmayın tüyleri beslio demişsin eminmisin canım bundan? Gecen gün eczaneden biodermanın yatıştırıcı bi kremini aldm epilasyon sonrası için ama daha denemedim. Bi de evde medacassol var ama daha onu direk yüzüme sürmeye cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?