İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Benim yüzüme 5. dereceden çalıştıar ama hangi türdü bilmiyorum, geçen yıl 1 kere gitmiştim bıyığa ama çok farketti.
2 hafta evvel yine gittim daha çıkmadılar.

her sene 1 kere degil de, 1 seferde 4-5 kere gitsen bir daha hic cikmiyor alinyazimsin.

uzmanını ankaraya davet etsek gelmez mı :) bız burada ankaradakı bayanlar olarak çok dertliyız hepımızı aynı günde yapıversin iğneliyı :) ne güzel olurduu hayal işde:) valla şu yuzumdekı tüylerden kurtulmak için vizane bıle giderim :)

her sene 1 kere degil de, 1 seferde 4-5 kere gitsen bir daha hic cikmiyor alinyazimsin.

canım haklısın, aslında düzenli gitseydim biterdi çoktanda yüzde iz kalır diye korkumdan gitmedim ama kalmadığını gördüm şükür.
Bnde koltuk altına 5 sean gittim ve bitti.
Bikini bölgemede 3 seansta bitirdim ama alt tarafa girmiyolar maalesef.
Şimdi bacak düşünüyorum ama bacak boyu 1 metreden fazla ve çok sık kılarım var.
Dayanmam mümkün değil yani (
Bacaklara başladınız mı siz peki?

ızmırde konyada antepte nerdeyse turkıyenın her yerınde ıgnelıden sonuc alan bayanlar mevcut ancak ankarada hıc yok sanırım ankarada gercekten uzman yok

burcucum ben ankarada yaptırdım ve halada devam ediyorum farklı bölgelere.
ıki ayrı yere gittiğim ve ikiside işinin ehliydi.
ız falanda kalmadı ve üstelik yoğun kıllı olmama rağmen üstte yazdığım seans sayısıyla bitti

alemsin :sm_cool:
cok guldum.
alinyazimsin ankarada gidiyormus, mujde.
burcu ve sana yardimci olacaktir.

kızlarım,merhaba...
yüz için yaptırdığın iğneliden memnun kalmışsın ve bence de şanslısın ki kısa seansta bitmiş,burada nihayet biiti diyen var:) darısı başımıza.
nekadar sıklıkta gittin acaba,hertüyün çıkmasıyla birliktemi,örn: haftada bir...? ayrıca sürekli aynı derecede mi,kaçta çalışıldı acaba?
ayrıca termal elektroliz ve blend gibi değişik akımlar var,bunlardan hangisi uygulandı hatırlıyor musun?

keske sorduklarinin hepsine cevap yazabilsem, ama sondakilerden bisey anlamadim kaydirigubbakcemile2

bildiklerimi soyleyeyim: 2 haftada bir gittim, tuylerin hepsi tamamen cikinca. seans suresi her seansta azaldi. 1 saatte basladik 15 dakkaya dustu. hatirladigim kadariyla boyledi. 2 bucuk yil oldu. cenem, dudak ustu ve yuz icin ayri ayri gittigim icin 2 haftada bir diye kesin birsey diyemem. ben her hafta gidiyordum, cikan yerleri yapiyordu. yuz icin ince igne, cene alti icin kalin igne kullandi. anladigim kadariyla tuyun inatciligina gore siddeti artirip azaltiyordu.

ergenlige yeni girmis kizlarini getirenler vardi. koltuk alti -bikini-bacak toptan yaptiriyorlardi. "ben cok cektim, kizim isin basinda kurtulsun cekmesin" diyordu anneleri.

3 haftaaradan sonra tekrar gittim bu kez sadece 7 dakika sürdü sanırım 2 kez daha filan gidersem bitecek.ben kızımı götürdüm 2 ay önce ama şimdiye kadar hiç ellenmemişti yüzü ve çoktu yapan kişi çok çabuk sonuç alacağımızı söyledi ilk yapılışta 90 dakika sürdü ve sadece favori ile çene idi....1 ay sonra 2.kez gittik yapılan yerlerde hemen hemen çıkmamıştı tek tük idi 2.gidişimizde 70 dakika sürdü çene+yanaklar yapıldı ...3 .gidişimizde boyun çalışılacak ...benden daha iyi sonuç alddı kızım çünkü tüyler çok ince ve ellenmemiş.

hatice sezen ve özelden mesaj atan emotion adlı arkadaş ben şuan izmirde değilim yakın bir sahil kasabasındayım o nedenle gittiğim yer sanırım sizin pek işinize yaramayacak...

kızlar izmire gittim iğneli epilasyon için aysel hanımlada tanışdım gerçekden konusunda çok uzman benım yaşım kadar tecrübesi var bayanının çok da canayakın bırısı ben ve eşim çok sevdik eli çok hızlı 10 parmak çalışıyo yapılanların bir daha gelmeyecegini söledi alttan gelenler çıkmayanlara yapılacak birde sonra bitecek :) bu arada yüz bölgemide bahsettiğim yere yaptırdım sonuçları yazarım

sabırsızlıkla yorumlarını bekliyordum.inşallah sonuç alırsın yaptırdığın yerden. peki aysel hanıma herhangi bir böleyei yaptırdın mı onunla sadece konuştun mu onu merak ettim ben...

yaptırdım tabii çene altım ve boynumu yaptırdım. ben çok umutluyum 15 20 güne detayları yazarım kızlar

izmirde karşıyaka müge epilasyona giden var mı acaba?

kujum hayrlı olsun seninde,daha önce mügeyi de ziyaret ettin mi acaba... nasıl gidiyor,toparlandı mı yüzün...kantaron yağı kullan çabuk iileşsin.

kızlar merhaba bana yardım edin lütfen bende iğneliye gitmek istiyorum ama korkuyorum. haziranda düğünüm var ve yüzüm berbat lazerden sonra oldu ne yapmalıyım. kimseye güvenim kalmadı sir ile alıyorum aysel hanım güvenilir bi epilasyoncu okuduğum kadarıyla ama korkuyorum işte sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.iğneliden sonra iz kalıyormu acıyormu ? yardımlarınızı bekliyorum..

Öncelikle sadece okuduklarınız ile bile, biraz şüphe ile de olsa bana güven duyduğunuzu belirttiğiniz için teşekkür ederim. Sizi çok iyi anlıyorum. Sağlık konusu asla hafife alınacak bir konu olamaz hele bir de sizin gibi hoş olmayan deneyimler yaşanmış ise. Sonradan keşke yaptırmasaydım demenin ise malesef faydası yok. Ama arzu ederseniz bir çayımı içmeye gelin en azından görüp konuşuruz.

yüzümdeki kabuklar hala düşmedi kantoron yagı kullanamam sadece bebe pudrası kullanıyorum yarın 1 hafta olacak yaptıralı kabuklar oldugu gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…