her sene 1 kere degil de, 1 seferde 4-5 kere gitsen bir daha hic cikmiyor alinyazimsin.
uzmanını ankaraya davet etsek gelmez mı :) bız burada ankaradakı bayanlar olarak çok dertliyız hepımızı aynı günde yapıversin iğneliyı :) ne güzel olurduu hayal işde:) valla şu yuzumdekı tüylerden kurtulmak için vizane bıle giderim :)
kızlarım,merhaba...
yüz için yaptırdığın iğneliden memnun kalmışsın ve bence de şanslısın ki kısa seansta bitmiş,burada nihayet biiti diyen var:) darısı başımıza.
nekadar sıklıkta gittin acaba,hertüyün çıkmasıyla birliktemi,örn: haftada bir...? ayrıca sürekli aynı derecede mi,kaçta çalışıldı acaba?
ayrıca termal elektroliz ve blend gibi değişik akımlar var,bunlardan hangisi uygulandı hatırlıyor musun?
merhaba mainbo, aynı bölgeler için iğneliye gidiyorum. benim seanslarım 1 saat sürüyor. 4 seans gittim.şu an bi değişiklik farketmiyorum. nereye gittiğini nasıl öğrenebilirim.
cevabını çook acil bekliyorum.
kızlar izmire gittim iğneli epilasyon için aysel hanımlada tanışdım gerçekden konusunda çok uzman benım yaşım kadar tecrübesi var bayanının çok da canayakın bırısı ben ve eşim çok sevdik eli çok hızlı 10 parmak çalışıyo yapılanların bir daha gelmeyecegini söledi alttan gelenler çıkmayanlara yapılacak birde sonra bitecek :) bu arada yüz bölgemide bahsettiğim yere yaptırdım sonuçları yazarım
yaptırdım tabii çene altım ve boynumu yaptırdım. ben çok umutluyum 15 20 güne detayları yazarım kızlar
kızlar merhaba bana yardım edin lütfen bende iğneliye gitmek istiyorum ama korkuyorum. haziranda düğünüm var ve yüzüm berbat lazerden sonra oldu ne yapmalıyım. kimseye güvenim kalmadı sir ile alıyorum aysel hanım güvenilir bi epilasyoncu okuduğum kadarıyla ama korkuyorum işte sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.iğneliden sonra iz kalıyormu acıyormu ? yardımlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?