arkadaşlar benim yanaklar fualler boyun çene her yerim tüylü yüzün hepsini birden yapmak çok kötü olur mu bütün suratım kabuklu kabuklu gezmek istemiyorum sonuç alanlar ne kadar sürede aldılar?
arkadaşlar benim yanaklar fualler boyun çene her yerim tüylü yüzün hepsini birden yapmak çok kötü olur mu bütün suratım kabuklu kabuklu gezmek istemiyorum sonuç alanlar ne kadar sürede aldılar?
Benimde suratımın her yeri aşırı kıllı lazer gözüme kadar tüylerimi yaydı 3 gün önce ilk epilasyonumu yaptırdım 2 saat aralıksız yaptık ama bitmedi anca yarısı olmuştur,sanada birkerede yapmazlar muhtemelen,suratım çok şişti,ama bir gün sonra indi şuan kabuklarım oluştu ,ben şöyle düşündüm bu bir süreç yaza kadar evet çok kötü görünücem ama kalıcı bir rahatlık sağlıcam bence sende öyle düşün ve başla varsın kabuklu gez ,gelecek rahatlık adına değer bence
ya haklısın aslında bende lazere gidiyorum tüylerim olduğundan çok uzadılar paket aldığım için bitene kadar seanslarım gidicem mecbur ama bu çözüm değil yazın işkence oluyor iğneli yazında yapılabiliyor mu?
Bana epilasyon yapan kişi yazın tehlikeli sadece kısa süreli çalışabiliriz dedi sonuçta iz kalma ihtimali çok yükselir aslında lazerle aynı mantık oyüzden yaza kadar azaltmak lazım
ya yazın çok işkence cidden ağdaydı sarartıcıydı derken yine de kötü duruyor allah kolaylık versin hepimize umarım yaza kadar azalır senin ben şimdiden kara kara düşnüüyorum yazın ne yapıcam diye
Hepsine 1 kere de yaptirman mumkun deil ben 5 kez gittim yaklasik 1 saat yaptirdim hala bitmedi
Suratımın şişkinliği çok azaldı bugün ama iğne delik izleri olduğu gibi belli oluyor bu da normal dimi?
Benim dudak ustune yaptirinca oyle bi şistiki o yuzden tek seferde 1.5 saatten fazla yaptirmiyorum.biraz dayanabilsen hepsine yapılabilirde eğer cok sismiyorsa... yada 2 gün üstüste gidebilirsin, seansları çok aralık bırakınca uzadıkça uzuyor, her seferinde dk da düşer ben yaptırdım bence en sağlıklısı bu, kabuklanıyor evet, ilk 3 gün pudra sürüp sonra bepantene sürüdüm iz filan yok
kızlar iğneliden sonra kabuk bağlaması kıl köküne tam isabet edilemediğini gösteriyomuş ya ona benzer bişeyler okudum dün ben 3 kez gittim ben de ne kabuk oldu ne de yara ama küçük sivilceler oldu ne yazıkki ama onu da takmıyorum önce kıllardan kurtulalımda:)
iğne izleri kalmasın diye canan hn bepantene nin merhemini sür demişti, bepantene tedavi ediciymiş, ben faydasını gördüm. belki işine yarar bu bilgi
Benim suratımın heryeri kabuk içinde yanlış bir uygulamamı oldu yani,ama yapan kişi 27 yıldır bu işi yapıyor kafam çok karıştı şimdi
hemen tedirgin olma, benim de her seferinde kabuklaniyor ama daha hic iz kalmadi hem de azaldi.
canım ben öyle okudum bilemiyorum herkes bir şey diyo benim yüzüme çok yoğun çalışılyo ama kabuk yok belkide tüylerim ince olduğu içindir
hemen tedirgin olma, benim de her seferinde kabuklaniyor ama daha hic iz kalmadi hem de azaldi.
Suratımda kabuklar düşmeye başladı fakat alttan gelen deri kızarık ,böyle olması normalmi
Suratımda kabuklar düşmeye başladı fakat alttan gelen deri kızarık ,böyle olması normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?