İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Bir bucuk sene uzun bi sure degil mi canim ya
Ilk basladiginda durumun nasildi kil koklerin guclu miydu

ben lazer yaptırmıştım daha önce ve yüzüm berbat olmuştu sertleşmişti ve çoğalmıştı. o yüzden benim ki uzun sürdü. eğer senin ki hiç işlem görmediyse senin ki daha çabuk biter. kaç seans gittiğimi hatırlamıyorum tatlım. benim ki çok kötüydü çünkü. mesela ilk başladığımda benimki 70 dakika falan sürüyodu. dün gittim en son seansıma sadece 15 dakika sürdü.

Kime gidiyorsun canim
Atastirdigim kadariyla zeynep polat yuzde yuz garanti veriyo iz kalmayacagina dair
Ama bilemiyorum tabi
Genelde geciyormus izler krem fln kullandinmi

Krem felan kullanamıyorum çünkü kabuklar bir ayda düşüyor alttan kıllar çöıkmış oluyor 2. seansa gitmem gerekiyor bilmiyorum şuan moralim çok bozuk bırakmak istiyorum ama geçici bir lekeyse kıllı bir yüzlede yaşamak istemem kafam çok karışık

Sadece o bolgenin oldugu bi resim fln koysan canm hani yuzunun sadece orasi olan..
Ama ben daha once soyledigim gibi lazerden ıkinci derece yandim o bile gecti . Gerci igneliyi bilmiyorum ama naail yakti ki.. buyuk ihtimalle kil kokune giremedi ete denk geldi yinede gunahini almayayim sadece tahmin. Yapan kisiye sorsana sendenbaska birine yapmia mi boyle bisey ne diyor
Ben olsam yerinde arardim yani

Dün gidip sordum canm,ince deri olan kısımlarda iz olur ama geçer bir yıla dedi benm iz kalan yerlerim göz altlarıma yakın yerlerde lazerden çıkan kıllar yüzünden,oralar şuan baya kahverengi ama geçecekse tabiki bu çileyi çekmeye değer

Canim üZülme bence ya. Geçer bence de. Bak ben lazerden ikinci derece yanmistim daha once ama asla gecmeyecek gibi geliyordu bana resmini gondersem sok olursun.. onlar bile gectiyse o da geçer bence Allah in izniyle.. sen elmayi kes oraya bas bence ii geliyor bide cildiye doktoruna gorun krem verir herhalde
Ama canini sıkma artk gecer bence..

Çok sağol canım bende içimi rahat tutmaya evhamlanmamaya çalışıyorum

Benimde suratımın her yeri iğne deliği izleri içinde,ne yapıcağımı bilemedim ,bu izler kesinlikle geçermi kalıcı olma ihtimali var mı?Ona göre epilasyona devam edip etmeme konusunda kararsızım

Geçer inş. ben ipl de bile yandım elmakrom lu bir krem kullandım hiç iz kalmadı
bide yüzde tüyle yaşamaktansa izle yaşamayı tercih ederim pskolojimi bozdu resmen
iğne epilasyonun faydasını görebildinmi

Son düzenleme:
Merhabalar birşey soracağım yüzüm için iğneli yaptırıyorum hiç korktuğum gibi değil akımınımı az veriyor acaba sadece tüylerim ince ama yıllarca lazer tedavisi uygulandığı için hafif bir titreşim sinek ısırığı gibi bendemi bir sorun var tam çalışmadık hafif üstlerden aldık süremiz yetmemişti 1 hafta sonra tekrar gidicem kabuklanma şişme falanla olmadı küçük iğne izleri var gibi:18:Eğer acısı normalde böyleyse ben senelerce boşunamı lazer acısı çektim korktuğumdan başlamadım iğneliye

Son düzenleme:

lazere oranla daha az acio tabi igneli ama benim cene altim cok aciodu mesela ignelide. ve yaptirdiktan 3 gun sonra kabuklanma oluo ve 1 hafta sonra da dokulmeye baslio.

lazere oranla daha az acio tabi igneli ama benim cene altim cok aciodu mesela ignelide. ve yaptirdiktan 3 gun sonra kabuklanma oluo ve 1 hafta sonra da dokulmeye baslio.

Kabuklanma yok ficudin diye bir krem kullanıyorum hala doktor 2-3 gün kullan dedi estetisyen uzmanmış az çalıştık diyemi olmadı yoksa tüylerim ince diyemi az akımmı veriyor iğnem altınmı gümüşmü hiç dormadım zaten ufacık birşey tel gibi

valla benim şuan hepsi inceldi o inceler bile kabuklanıyo baya yani :) kaç dakika çalışıldı? ben en son 15 dk yaptırdım kabuklandı yani. eğer sarı ise altın, gümüş renkte ise zaten gümüş oluyo

Gri rengi gümüştür herhalde çakmalarıda oluyormu bildiğin poliklinik bir yer uzman cildiye doktorda çalıştırıyorlar bakırköyde bir yer iş binası gibi biryerin içinde randevularıda yoğun oldukça bilemiyorumki ince tüylerim yarım saat çalışıldı sadece çenemi boynumdan bir bölümü yanakların birazını üstten alabildi o kadar ama hızlıydı yani

Cuma günü itibariye epilasyon macerama başlamış bulunmaktayım. ilk gün biraz kızardı ama çabuk geçti, şimdide küçük noktalar halinde kabuklanmalarım var ama sorun edilecek bir şey yok. bir sonraki seansı sabırsızlıkla bekliyorum

şanlıurfada yok mu bildiğiniz igneli yapan doktor hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…