yüz çökmeleri bakın.....

mellek2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
18
2
36
Ankara
arkadaslar benim yanaklarım çöktü yaşım genç olmasına rağmen çöktü ve derin bir çizgi oluştu yzüzmde bende araştırdım ve yüz yogasını yapmaya karar verdim

[
helede balonla yapılan en iyisi yanak dolgunlaştırıcı

ayrıca elleza kremi alıp denicem çok faydalı olduğu söyleniyo yüz çökmneleri ve çizgiler için

[
ayrııca bi sitede dermotolog dr yazmış bir kişinin sorusu üzerine
yüz çökmesi için egzersiz

10 defa aynanın karşısında yapılmalıdır..

1-) Dudaklar kapalı iken ağız büzülür
2-) Dudakları açarken ağız büzülür
3-) Alt çene ile üst çene örtülür
4-) Yanaklar içeri çekilir
5-) Gözler kapalı ağız iyice açılır
6-) Dişler gösterilir
7-) Üst dudak alt dudağın üstüne çekilir
Alt dudak üst dudağın üstüne getirilir.
9-) Alt çene kaldırılır ve ağız açık tutulur.
10-) Yanaklar şişirilir ve gözler kapanarak hava sağa ve sola yitilir.
11-) Islık çalınır
12-) Ağız önce büyük O olacak şekilde, sonra yavaş yavaş küçük o’ya doğru küçültülür.

Burun jimnastiği:
1-) Burun kaldırılır
2-) Burun kaldırılır ve gözler kapanır
3-) Burun çabukça yukarı çekilir ve bırakılır
4-) Burun delikleri büyütülür
5-) Burun sağa sola oynatılır

Göz jimnastiği:
1-) Gözler kapanır ve açılır
2-) Göz kapatılır ve rahatsız olan göz ovalanır
3-) Kirpikler açılıp kapatılır.
4-) Gözler sağa sola döndürülür.

Alın jimnastiği:
1-) Alın kaldırılır
2-) Alın yukarı kaldırılırken ağız açılır
3-) Alnın sağı ve solu gözler açıkken oynatılır
4-) Mümkünse alın yukarı aşağı oynatırken, kulaklarında oynatılması sağlanır.

not sitres ve sıkıntıdn uzak durmak lazım sitres sıkıntı yüz çökmesine neden oluyor yüzümüze asit oranı yüzksek olan kremler kulanmayınız
bitkisel cilt bakım üeünlerini kulnın eczaneden alınmış tabikide
birde bolbol sebze meyve balık bitki çayları sızma zeytin yag ve saf zeytin yağları kulanın
vede nefes eğzersizi yapın buda ciğerlere doğru nefes alımı demek ve yüze çok faydalı
spor yapın plates yoga gibi yüzü canlı ve diri yapıyor

NOT.... arkadaşlar sakn estetikle dolgu madeleriyle yüzünüze zarar vermeyin estetikle yapılan yüz doldurma en fazla 2 sene gidiyor daha sonra cilt eski haline dönüyor çökmüş haline sakın denemeyin yüzünüzde her bulduğunuz ürünü sürmeyin eczanede ve güvenilir ürünleri alın mümkünse fazla makyaj yapmayın cildinizi iyi temizleleyin ben bunları deniyorum bakalım benim yanak çökmem geçeecek inşallah sizdelerde deneyin yan etkisi yok aksine çok faydalı

Allah sabır versin diyelim o zaman
ben 1 hafta yapıp sıkılmıştım en az 4,5 ay hergün uygulayacak sabrın varsa dene mutlaka yararını görürsün ama bırakınca geri dönüşü varmış onuda unutma.

Canım bırak böyle şeyleri. Kremle filan güzellik olsa millet canını acıta acıta, parasına kıyıp da işlem yaptırır mı hiç?! Yogayla uğraşana kadar al abdestini kıl namazını yüzüne nur gelsin.

ne alaka şimdii

ben de anlayamadım alakayı kaydirigubbakcemile3namaz kılmadığını nerden bilio ki :)

yüz çöktükten sonra geri dönüşü çok zor akıl edip daha hiç bişey yokken yüzümüzde önlem almalıydık.. yüz yogası sigara içenlerde işe yaramıo die biliorm ben bi de ben face roller aldım masajla kan dolaşımı hızlansın die henüz düzenli kullanma fırsatım olmadı ama işe yarar gibi gelio.

burun cimnastigi ne ise yarıyor acaba?gercekten merak ettim şimdi
abdest almak da iyidir kızlar oyle demeyin inananlar icin etkilidir
hem statik elektirigi alır

arkadaşlar yüz yogası yapın çok faydalı ayrıca yüz cimlastiği estetik operasyonlara yada iğne ile yapılan operasyonlara güvenmeyin geçici sonra eski haline dönüyor yüz
Yoga Eğitmeni Lourdes Çabuk bakın yüzü çok güzel 60 yaşında olmasına rağmen estetik bile yokmuş ben yapıyorum her kremide kulanmayın eczaneden güvenilir kremleri alın yüz masajı yapın
hergün 10 dk ayırıp yüz yogası yapsak estetige felan gerek kalmaz diri bir cildimiz olur sadece 10 dakika
arkadaşlar estetik yapılsabile bir zaman sonra cilt eski kötü haline dönüyor ama yüz yogası hergün yapsak bir problem kalmaz

Son düzenleme:
ben de sanaa katılıyorum melek. çünkü çökme zaten kan dolaşımının yavşlamasında artık kasların daha aaz çalışır olmasından kaynaklanıyor yüzümüzü hareket halinde tutarsak tabi ki daha canlı olur kan dolşaımı hızlanır sarkmalar durur tıpkı vücüdümüzdaki gibi jimnastik de nasıl vücut kaslnaıp şeklilleniyor hareketsi zkalında sarkıyor ise bu da öle bişey sorun ben enfazla 1 hafta yapıyorum 2. hafta kesiyrum ilk aldığım derma roller ı hergün yapıyordum 3 gündür elimi sürmüyorum ben çok sıklıganım ((((

insanların böyle kalbini kıran bir kişinin namazının ne derece kabul görebileceği de tartışılır her konunun ayrı bir mesaj kısmı var konuyla bağdaşmayan şeyler yazmasak iyi olur bence...........

arkadaşım hergün10 dk ayırsak yüz masajına bence estetik olmaya hiç gerek yok zaten genç yaşta estetiğe karşıyım ben doğal olmak daha güzel bukadar doğal yöntemler varken denemek niye estetik olurlar anlam ya sağlıklı beslensek içki sıgara içilmese stresiz ortamda olsak yüz yogasıda yapsak hergün 10 dk bak sonuç güzel olur arkadaşım sadece 10 dk masaj yapalım estetik olmayada hiç gerek kalmaz

NOT: Yüz masajını alışkanlık haline getirmek lazım yemek yemek gibi bence

Son düzenleme:

arkadaşım sende konu sahibinin sorunundan muzdaripsin hatta bu konuda paylaşımlarında olmuş (http://www.kadinlarkulubu.com/yuz-estetigi/375688-ankarada-kalici-dolgu-yapan-yer.html#post14140569) sen namaz kılmaklamı buldun çözümü

insanların böyle kalbini kıran bir kişinin namazının ne derece kabul görebileceği de tartışılır her konunun ayrı bir mesaj kısmı var konuyla bağdaşmayan şeyler yazmasak iyi olur bence...........

Ben kremle, yogayla güzellik olamayacağını vurgulamak istedim. Kimsenin kalbini kırmak gibi bir niyetim yok. Dikkatli okursan konuyla çok alakalı. Konuyla bağdaşması için, “Evet, kızlar, ağzınızı beş dakika olabildiğince açın; gözlerinizi kapatın, saat yönünün tersinde 2000 devir yaptırın. Ben çooook faydasını gördüm” gibisinden bir şeyler mi yazmamız gerekiyor illa ki de, son cümle üzerinden hem bilgiçlik yapıyorsun hem de kibarlık dersi veriyorsun?

Sudemnisa, güzelim ayıptır sorması, senin Banu Alkan’la filan bi akrabalığın var mı? Arkadaş, yüz güzelliği için birtakım tavsiyelerde bulunmuş. Bu tür tavsiyelerin haddinden fazla çokluğundan ve fazla(bana göre hiçbir işe) bir işe yaramadıkların dolayı böyle bir şey yazdım. Yani, güneşin altında yeni bir şey yok, demek istedim. Abdestle, namazla güzellik olmaz; güzelleşmek için de namaz kılınmaz. Bunlar insanın gün içinde hem ruh hem de beden sağlığını olumlu yönde etkiler-spor da öyle. Ama yaşlanmaya çare olamazlar. Yaşlanmayla birlikte güzellik de gidiyor. Güzellik için en etkili yöntem, cerrahi müdahale. 10 yıldır botox’dan daha etkili olduğu iddia edilen kremler de dahil normal piyasada bulunmayan kremler kullandım. Sonuç; anlık etki, devamı yok maalesef. Ve daha da kötüsü; hiç krem kullanmayan arkadaşlarıma göre yüzüm daha yaşlı ve yorgun görünüyor. Hatta geçen yıl botox etkili pahalı bir krem aldım. 1 haftada yüzümde güzel bir dolgunluk meydana geldi. Hemen bir tane daha aldım. Yaklaşık 2 ay kullandım. Gramajları çok düşüktü ancak o kadar yetti. Yüzümün güzelleştiğini sanırım benden başka kimse fark etmedi. Ama krem bittikten 8, 10 gün sonra benim yüzü görmeliydin. Burundan ağza doğru çizgiler kendini belli etti mi, yanaklar çöktü mü… Görenler “ne oldu kız böyle sana, çökmüşsün” gibisinden iltifat(!) ediyorlar… ışte Sevgili Banu( kız, bak, bu sefer şaka için yazıyorum, alınma!) benim artık kremlere zerre kadar bir inancım kalmadı. Bu yüzden, kafaya koydum dolgu yaptıracağım. Zararına da katlanacağım artık. Hem sonra kremler de hiç masum değil. ıçlerindeki parabenler östrojen hormonlarını taklit ederek lenf bezlerinde birikiyorlarmış. Sonuç: Göğüs kanseri(Allah korusun!)! Sonra ilk yazımda da yazdım; kremle, masajla filan güzellik olsa, o kadar ünlü niye para verip de bıçağa razı olur değil mi? Neyse… Kalbini kırdıysam, vaktini aldıysam kusura bakma canım.

Tatlım ısdırabını anlıyorum kimisi benim gibi kremle güzelleşirken kimiside bülent ersoy gibi çareyi estetiklerde arıyor evet vakdimi aldın ama kırılmadım sıkma canını umarım sende en kısa zamanda dolgu ile güzelleşirsin

arkadaşlar bırakın dolgu yaptırmayı estetik ve botoks yaptırmayı dolgu botoks estetikle herkez birbirine benzemeye başladı ifadesiz yüzler ortaya çıktı bence cildimize dışardan bakmakta önemli botokstan estetikten bile önemli bir detayı atlıyorsunuz cildimize icerden bakalım sağlıklı beslendikmi sporda yapıldımıiçki ve sıgarada içilmedimi uykumuza dikkat ettikmi sitres tende uzakdurdukmu bence cildimiz daha güzel olur estetitk bile yaptırsak geçici ya botoksun süresi 6 ay en fazla estetik cerahinin süresi1ila 2 sene sonra tekrar eski kötü hağline dönüyorya ama sağlıklı beslendikmi uykumuza dikkat ettikmi sıgara alkoldende uzak durdukmu site,restende uzak durdukmu vede spor yapıldımı cildimiz taptaze diri ve canlı olur bence hiçbir yan etkiside yok aksine faydası çok

arkadaşlar bırakın dolgu yaptırmayı estetik ve botoks yaptırmayı bu işlemleri yaptırn herkez biribirine benzemeye başladı ifadesiz yüzler ortaya çıktı bişyi atlıyorsunuz cildimize dışardan baktığımız kadar içerdende bakalım sağlıklı beslenelim sığara alkolden uzak durulsun ve spor yaplım sitresten uzak durulsun bol bol su içelim böylece cildimiz taptaze ve canlı olur botoksun süresi enfazla 6 ay estetik cerahinin süresi 1ila 2 sene ve daha sonra cilt eski kötü haline geri dönüyor ben spor yapmaya başladım ve sonuçlarıda çok olumlu olarak alıyorum hem plates hemde yoga yapıyorum ve daha dik durmaya başladım sanki boyumda uzama olduğunu hissetmeye başladım cildim bile daha parlak daha canlı durmaya başladı yorgunluk halsizliğimde geçti vicudum bile daha sıkılaştı

katılıyorum sana bunların hepsi bir etken ama şöyle de bir durum var 50-60 yaşında bir bayan görüyorum bazen cildi hala çok taze güzel duyor üstelik hiç bi işlem yapmayan ev hanımı bazen her işlemi yaptığı halde cildi çok kötü görünen insnalar biraz genetik bir olay bu yalnızca bazı etkenlerle daha ii ye götürebiliriz.cilt güzelliği için ve sağlık için alkol sigara uzak durulması gerekenler spor ve yoga da dahil hepsi etken insanlar istediğini denemekde de özgür kendine ne yakuşıyorsa nasıl mutlu olabiliyorsa öle yapsınlar amacmız sadece fikir vermek bibirimize

aynen katılıyorum sana bencede sandece bizimkisi bir fikir ama yan etkisi olmaya sağlığımız ve cildimiz için faydalı fikirler deneyen kimsenin hiç pişman olduğunu zannetmiyorum yarrını görmüşlerdir benim gibi

yuz jımnastıklarınde bıınenın aksıne oynaya oynaya yuz kasları gevsıyormus daha kotu oluyormus
en ıyısı normal spor yapmak ve terlemek

arkadaslar kavga etmeyin lutfen
size prp uygulamasının sonuclarına bakmanızı onerırım
ben yaptırıcam
sanovis com tr de regenlab sekmesinde resımlere bakın
aradım 700-900 tl arasında seans ucretı ıstıyor merkezler 3 kez yapılcak
toptan odenırse 1.750 ye kadar dusen var
bu fıyatlar ankara ıcın tabı
bakım belkı pesın verırsem daha asagı cekerım fıyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…