Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok tesekkurlerr yuz dolgusu demisim ama yanak dolgusu dicektim biz 2000 liraya yaptirdik ama bidahaki gelisimizde 3000 lira olucak filan dedi kaziklaniyomuyuz acaba
Selamlar ,bende burun kenarından aşağıya doğru olan çizgiyi dolgu yapmak istiyorum,fakat bildiğim bir yerde yok ,istanbul'da güvenilir tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır,avrupa yakasında fiyatı makul ,bilgi verirseniz beni çok mutlu edersiniz
Selamlar ,bende burun kenarından aşağıya doğru olan çizgiyi dolgu yapmak istiyorum,fakat bildiğim bir yerde yok ,istanbul'da güvenilir tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır,avrupa yakasında fiyatı makul ,bilgi verirseniz beni çok mutlu edersiniz
biz 2 hafta önce international hospitalda nezail demircilere yağ dolgu yaptırdık daha önceden gecici dolgulardan yaptırıyorduk bir görüşün derim cok iyi bir cerrahtır kendisi. ve fiyatlarıda uygundur
ben kartal estetikmedde 1000 tlye yaptırdım ama derinliği önemliymiş çok derinse 2 tüp kullanıyolarmış ona da 15oo tl diyolar ama bana tek tüp yetti çok tatlı iki hanım doktor yapıolar inanın bana inanılmaz rahatlatıcı bişe karşındaki doktorla iletişimin
biz 2 hafta önce international hospitalda nezail demircilere yağ dolgu yaptırdık daha önceden gecici dolgulardan yaptırıyorduk bir görüşün derim cok iyi bir cerrahtır kendisi. ve fiyatlarıda uygundur