Yüz dolgusu 2016 fiyatı nedir ?

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Arkadaslar cok acil bilgi istiyorum bu konuda bilgi olan paylasirsa cok sevinirimmm . 2016 yanak dolgusunun bir tup fiyati nedir ???

Son düzenleme:
Cok tesekkurlerr yuz dolgusu demisim ama yanak dolgusu dicektim biz 2000 liraya yaptirdik ama bidahaki gelisimizde 3000 lira olucak filan dedi kaziklaniyomuyuz acaba :KK35:

Selamlar ,bende burun kenarından aşağıya doğru olan çizgiyi dolgu yapmak istiyorum,fakat bildiğim bir yerde yok ,istanbul'da güvenilir tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır,avrupa yakasında fiyatı makul ,bilgi verirseniz beni çok mutlu edersiniz

Selamlar ,bende burun kenarından aşağıya doğru olan çizgiyi dolgu yapmak istiyorum,fakat bildiğim bir yerde yok ,istanbul'da güvenilir tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır,avrupa yakasında fiyatı makul ,bilgi verirseniz beni çok mutlu edersiniz
Yardımcı olabilirim

biz 2 hafta önce international hospitalda nezail demircilere yağ dolgu yaptırdık daha önceden gecici dolgulardan yaptırıyorduk bir görüşün derim cok iyi bir cerrahtır kendisi. ve fiyatlarıda uygundur

ben kartal estetikmedde 1000 tlye yaptırdım ama derinliği önemliymiş çok derinse 2 tüp kullanıyolarmış ona da 15oo tl diyolar ama bana tek tüp yetti çok tatlı iki hanım doktor yapıolar inanın bana inanılmaz rahatlatıcı bişe karşındaki doktorla iletişimin

biz 2 hafta önce international hospitalda nezail demircilere yağ dolgu yaptırdık daha önceden gecici dolgulardan yaptırıyorduk bir görüşün derim cok iyi bir cerrahtır kendisi. ve fiyatlarıda uygundur
Yağ dolgusu yaptırmak için genelanestezi mi gerekiyo yağı almaları içim

Back
X