Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni üyesiniz ve ilk mesajınız bu mu :) Reklam yapmak yasakYüz dolgusu ve hatta diğer birçok işlem için Dr.Mehtap Vatansever’i tavsiye ediyorum. Kendisi çok doğal ve mükemmel dokunuşlar yapıyor. İşinde profesyonel birini arıyorsanız ilk adres Mehtap Hanım... Ayrıca çok güvenilir bir doktor, yüzünüze ne yapılması gerekiyorsa yalnızca onu yapıyor. Her açıdan içim çok rahat olarak gidiyorum kendisine...
Dr.Mehtap Vatansever’i tavsiye ederim. Bahçeşehir’de usta bir el...İnstagramda ... estetik adında bı hesap var çok guzel sonuçlar var ben inanamadım orda dolgu yaptıran var mı
Bende geçen hafta nazolabial çizgilerime juvaderm 4 dolgu ve botoks uygulaması yaptırdım..her ikisinden de oldukça memnunum ancak dolgunun ne kadar sürede eriyeceğini bilemiyorum tabii. Cildimde kuru maalesef.. bu bile dolgunun dayanma süresini etkiliyor. çünkü dolgunun neme ve suya ihtiyacı var..aklınızda olsun dolgu yapanlar bol bol su içsin..ve nemlendiricileri elinden düşürmesin benselam
Selam. Ben de nazobiallerime dolgu düşünüyorum. Sizin uzun zaman olmus yaptıralı. Memnun kaldiniz mi su anda nasil yuzunuz ve kakici oldumu?Bende geçen hafta nazolabial çizgilerime juvaderm 4 dolgu ve botoks uygulaması yaptırdım..her ikisinden de oldukça memnunum ancak dolgunun ne kadar sürede eriyeceğini bilemiyorum tabii. Cildimde kuru maalesef.. bu bile dolgunun dayanma süresini etkiliyor. çünkü dolgunun neme ve suya ihtiyacı var..aklınızda olsun dolgu yapanlar bol bol su içsin..ve nemlendiricileri elinden düşürmesin bence..
Mehtap hanım da fda onaylı olmayan dolgular yapıyor, bizzat 2 yıl önce yaptırdım şimdi mahvoldu yüzümBen yıllardır dr. Mehtap vatansevere dolgularımı yaptırırım. Yüzümde o kadar dolgu var ve asla şiş ve abartı görüntüm yok. Sadece olanı yerine koyuyor. Eli hafif hep en kalite malzeme ile çalışır. Öle her dr. A dolgu yaptırılmaz. Çoğu ucuz ucuz dolgularla yüze dudağa dolgu yapıyor ya yamuk yumuk oluyor ucuz dolgudan yada 1-2 ayda eriyip gidiyor. İyi araştırın yüz bu başka bişeye benzemez