Yüz dolgusunda alerji

mandalenaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
65
19
88
Ankara
Konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır.1 ay önce yüzüme dolgu yapıldı.Herşey gayet iyiyken bu sabah uyandığımda sol göz altının şiştiğini ve kızardığını gördüm. Dolgudan kaynaklı olabilir mi?Ama birde şunu düşünüyorum. Dolgudan olsa yaptıralı 1 ay oldu.Bugüne kadar alerji kendini belli etmez miydi?Diğer taraflarda bişey yok. Sadece sol göz altı şiş.

Hala foruma giriyor musunuz bilmiyorum ama yinede firkirlerimi yazayım. Ne dolgusu ve yüzünüzün neresine yaptırdığınızı yazmamışsınız ama alerji olduğunu sanmıyorum, genelde dolgular hyaluronik asit içerir ve bu zaten vücudumuzda olan birşeydir ayrıca alerjik birşey olsa dolgu yapıldığı an olması gerekir. Bence gece yatış şeklinizden dolayı şişkinlik olmuş olabilir. Bazen gece yatarken sağ ya da sola doğru dönerek telefon kullanıyoruz o zaman da altta kalan gözde şişlik olabiliyor :/ umarım iyisinizdir geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…