Canım ne oldu sana ne sorunu yaşadın?benimde yanaklarımda çok az çöküklük var 23 yaşındayım be dolgu düşünüyorum bilgilendirirsen çok sevinirimmerhabalar. Şimdiye kadar iki sosyetik doktora yüz dolgusu yaptırdım. 10.000 tl ye yakın ödeme yaptım. sonuç bana göre fiyasko. bugün doktora gittiğimde umursamadı bile. helal etmiyorum o başka. ama bir doktor da sana zorla yapmıyorlar dedi. neyse uzatmayayım. yüz dolgusunda az dolgu maddesiyle mucize gibi gençleştiren doktor biliyor musunuz. param bitti ama hala yüzüm yaşlı ve yorgun ifadeli.
vallahi bana istanbul estetik merkezi dilay hanımı önerdiler nazobinal çizgi içinde göz altı için de dudak icin de. fiyatı da uygunmuş. yoksa necdet ucara yarı kalıcı dolgu yaptırabilirsiniz o da öneri.
mehmet akgün paragözmüş. geçici bir uygulamaya para dökemem.
merhabalar. Şimdiye kadar iki sosyetik doktora yüz dolgusu yaptırdım. 10.000 tl ye yakın ödeme yaptım. sonuç bana göre fiyasko. bugün doktora gittiğimde umursamadı bile. helal etmiyorum o başka. ama bir doktor da sana zorla yapmıyorlar dedi. neyse uzatmayayım. yüz dolgusunda az dolgu maddesiyle mucize gibi gençleştiren doktor biliyor musunuz. param bitti ama hala yüzüm yaşlı ve yorgun ifadeli.
vallahi bana istanbul estetik merkezi dilay hanımı önerdiler nazobinal çizgi içinde göz altı için de dudak icin de. fiyatı da uygunmuş. yoksa necdet ucara yarı kalıcı dolgu yaptırabilirsiniz o da öneri.
merhabalar. Şimdiye kadar iki sosyetik doktora yüz dolgusu yaptırdım. 10.000 tl ye yakın ödeme yaptım. sonuç bana göre fiyasko. bugün doktora gittiğimde umursamadı bile. helal etmiyorum o başka. ama bir doktor da sana zorla yapmıyorlar dedi. neyse uzatmayayım. yüz dolgusunda az dolgu maddesiyle mucize gibi gençleştiren doktor biliyor musunuz. param bitti ama hala yüzüm yaşlı ve yorgun ifadeli.
Bu sekilde yorumları okudukça gerçekten üzülüyorum. Bende Mehmet Akgüne işlem yaptıran bi hastasıyım yapılan işlemden oldukça memnun kaldım. Siz bu yorumu neye istinaden yazdınız bilmiyorum ama estetik zaten lüks kategorisine giren işlemlerdir. Ayrıca mehmet bey fiyat konusunda da elinden geldiğince yardimci oluyor. Buna bizzat şahidim. Burda araştıran okuyan insanlara yanlış fikir vermeniz pek hoş değil.vallahi bana istanbul estetik merkezi dilay hanımı önerdiler nazobinal çizgi içinde göz altı için de dudak icin de. fiyatı da uygunmuş. yoksa necdet ucara yarı kalıcı dolgu yaptırabilirsiniz o da öneri.
Kesinlikle bende Mehmet Akgün'e işlem yaptırdım ve memnun kaldım lazerede başlamayı düşünüyorum herkes bu sözleri nerden çıkarıyor anlamıyorum.Bu sekilde yorumları okudukça gerçekten üzülüyorum. Bende Mehmet Akgüne işlem yaptıran bi hastasıyım yapılan işlemden oldukça memnun kaldım. Siz bu yorumu neye istinaden yazdınız bilmiyorum ama estetik zaten lüks kategorisine giren işlemlerdir. Ayrıca mehmet bey fiyat konusunda da elinden geldiğince yardimci oluyor. Buna bizzat şahidim. Burda araştıran okuyan insanlara yanlış fikir vermeniz pek hoş değil.
kalıcı kimse yapmıyor ki...var mı bildiğin birisiYanaklar için belki kalıcı dolgu düşünebilirsin. Ben düşünüyorum ama iyi bir estetik cerrah bulmak şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?