yüz dolgusunda en iyi doktor kim?

msnrana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
356
13
118
İstanbul
merhabalar. Şimdiye kadar iki sosyetik doktora yüz dolgusu yaptırdım. 10.000 tl ye yakın ödeme yaptım. sonuç bana göre fiyasko. bugün doktora gittiğimde umursamadı bile. helal etmiyorum o başka. ama bir doktor da sana zorla yapmıyorlar dedi. neyse uzatmayayım. yüz dolgusunda az dolgu maddesiyle mucize gibi gençleştiren doktor biliyor musunuz. param bitti ama hala yüzüm yaşlı ve yorgun ifadeli.

Canım ne oldu sana ne sorunu yaşadın?benimde yanaklarımda çok az çöküklük var 23 yaşındayım be dolgu düşünüyorum bilgilendirirsen çok sevinirim

vallahi bana istanbul estetik merkezi dilay hanımı önerdiler nazobinal çizgi içinde göz altı için de dudak icin de. fiyatı da uygunmuş. yoksa necdet ucara yarı kalıcı dolgu yaptırabilirsiniz o da öneri.

mehmet akgün paragözmüş. geçici bir uygulamaya para dökemem.

ben Mehmet Bey'in hastasıyım paragözlüğünden ziyade daha çok yardımcı oluyor fiyatlarda siz bunu nerden çıkardınız acaba ?

Doktorlarin ismini verebilirmisin? Tesekkürler...

Yaptırdıysan öncesi ve sonrası fotosu atabilirmisin ?

Merhabalar ben ilk defa bu yıl göz çevremde kırışıklık olduğunu farkettim. Dt. Mehmet Haluk Göksoy sadece göz çevremde küçük bir botox hamlesiyle harikalar yarattı. En beğendiğim yanı da dogal durması kendisi de doğallıktan yana. Hem de hiç bahsettiğiniz afaki rakamlar tutmadı.

Kızlar bundan 5 ay önce evliliğime 3 ay kala doktor arıyorudum ve internetten sayısız isimle karşılaştım burdada yazdım ama sonuç alamadım. Bunlardan biri Dr. Buket Yıldırımdı anlaşamadık daha sonra Yelda Terzioğluna gittim fiyat konusunda çok geldi ve burdada hiç yorum bulamadım Ankara'da nerdeyse 5-6 klinik gezdim ve sonunda Mehmet Akgünle fiyat konusundada anlaştık işlem yapılmış arkadaşların fotoğraflarıda içimi rahatlattı açıkcası yüzümde çöküntüler vardı doğuştan gelen bazılarınız görmüştür belki kaynanamlada çok sorun yaşadım benim gibi sorunlar yaşayanları bilgilendirmek için yazıyorum artık ölüm hariç herşeyin çözümü var :) hiç tedirgin olmayın şimdiki halimden çok memnunumm :)

Bu sekilde yorumları okudukça gerçekten üzülüyorum. Bende Mehmet Akgüne işlem yaptıran bi hastasıyım yapılan işlemden oldukça memnun kaldım. Siz bu yorumu neye istinaden yazdınız bilmiyorum ama estetik zaten lüks kategorisine giren işlemlerdir. Ayrıca mehmet bey fiyat konusunda da elinden geldiğince yardimci oluyor. Buna bizzat şahidim. Burda araştıran okuyan insanlara yanlış fikir vermeniz pek hoş değil.

Kesinlikle bende Mehmet Akgün'e işlem yaptırdım ve memnun kaldım lazerede başlamayı düşünüyorum herkes bu sözleri nerden çıkarıyor anlamıyorum.

Ben de Mehmet Akgün'e buradaki yorumlardan sonra gidip çene dolgusu yaptırdım. Fiyat konusunda benim de soru işaretlerim vardı ama Mehmet Bey bu konuda oldukça hassas davrandı hatta öğrenci olduğum için fazlasıyla yardımcı oldu diyebilirim. İşlem de gayet başarılı oldu albüme fotoğrafları eklemiştim bakabilirsiniz. Karşılığını da hakettiğini düşünüyorum.Çok şaşırdım böyle bir yorum görünce.

Ben şimdiye kadar iki kez dolgu yaptırdım yanak bölgeme. .ilki hlyrunic asit maddesindendi 2 hafta bile dayanmadi. .sonra teosyal yaptı başka bi doktor ama çok ilginç şekilde yanaklarim ne kadar dolgu verilirse verilsin yiyor resmen, yaptığı sırada bile emiliyor hepsi..oyüzden elmacik kemik kısımlarına yani gözün kenarındaki cikintilara da yaptı. .oralar duruyor 1 ay oldu gerçi. .Kemik gibi sert halde. .ama yanaklar ofsayt bıktım bu zayıf surattan

Yanaklar için belki kalıcı dolgu düşünebilirsin. Ben düşünüyorum ama iyi bir estetik cerrah bulmak şart.

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seç özay ercan gibi dr gitme sorgula doktor diye güvenme

arkadaşlar sakin herşeyin üstüne atlamayın ben saf saf geçici dolgu yaptırdım yanaklarıma daha doğrusu dr bana sormadan kalıcı dolgu yaptıpmış dr gittim mersin özay ercan telefonda geçici dolgu yaptıracam dedim sonra sekreteri dr bana kalıcı dolgu yaptı deyince zararlı olduğunu biliyordum dr yanına gitim ben geçici dolgu yaptıracam dedim ben ikisinide yapıyorum bana güven dedi kalıcı dolgu yapmış bioalcamid denilen bu madde gözüme kaydı yüzüm mahvoldu çarşamba pazarına döndüm kendini aradım özay ercanı kendimi tanıtım yardım istedim birde telefonu syratıma kapatı zor bela dr dr gezip 15 dikişle % 50 sini çıkartım aynada yüzüme bakamıyorum üzüntüden bebğimi kaybetim ama kimseye güvenmeyin para için resmen yalan üstüne yalan söylüyorlar insan hayatı hiçbir değeri yok onlar için bu adam hala para kazanıyor ben ise her gün ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…