Yüz germe için güvenilir ve makul bir cerrah

Sina beyin profilini inceledim. Çok sempatik ama çok genç doktor. Derin plan yüz germe çok ciddi ameliyat, ufak bir hatada felç kalma riski var. Ben çok tecrübeli doktor istiyorum. Zamanım kısıtlı ve ben hala karar veremedim. Gerçi karın germe yapmadan önce de böyle paçalarım tutuşmuştu ve son anda mükemmel doktorumu buldum. İnşallah bu seferde en iyisine karar veririm. Liste yapıyorum, sonra elemeye başlayacağım.
Aynı kaygı bende de mevcut!

Umarım herşey gönlünüzce ve tam içinize sinerek olur 🤲🏻

Yol aldığınızda biz kafası karışıkları unutmayıp bilgilendirmeyi hatırlarsanız ÇOK MÜTEHASSİS OLURUZ 😅🥰💋

Dr Berke Özucer felç olan vakalarla bile çalışıyor. Böyle bir doktorun becerikli parmakları var diye düşünüyorum. 🤔 Benim vücudumda germe yapan doktor kopmuş ayak yerine dikiyor, yırtılmış deriyi yama yaparak dikiyor vesaire, vesaire. O zaman da demiştim, bu adam mükemmel dikiş atar, düşündüğüm gibi de oldu. Berke beyi inceliyorum şuan. Fakat forumda bir bilgi yok maalesef.
Berke bey kardeşimize ben de RealSelf’de rastladım. Rinoplastilerinden herkes çok memnun. Ama yüz germe konusunda sadece (80 yorumdan) 4 yorum var ve hepsi ‘çok doğal’ diyor ama görsel yok. Instagram hesabında da kezâ yok… daha ziyade burun ve dudaklar ile kendisinin konuşmaları.

Belki hasta verilerinin gizliliğindendir elbette. Bizzat gidip fotoğraflara bakmaya ricâ etmekte fayda olur diye düşünüyorum.

Merhaba, konuyu takipte kalmak icin yaziyorum :)

Malesef internetten cok populer isimlere ulasabiliyoruz ve onlarin da fiyatlari cok yuksek oluyor. Gecen kendisi de dis hekimi ilan bir arkadasim bir baska meslektasi hakkinda bilgi bulmami istedi, hic bir bilgi edinemedim, harika bir dis hekimidir ama iste internette hakkinda bilgi yok, boyle arastirma yaparken cok iyi isimleri kaciriyorsun dedi bana. Ama baska imkanimkz da yok ki. Bilen insanlara da soruyoruz, dogru düzgün bir bilgi alamiyoruz :(
Mâlesef çok doğru!

Yani gerçekten kendini tamamıyla mesleğine adamış bir cerrahın sabahtan akşama kadar sosyal medya’da şakrabanlık yapacak vakti olmuyor. Bunun için ayrıca bir ekip vesair tutup ücretlerini de şişirmeyi tercih etmeyenler var.
Öte yandan tüm günlerini nasıl daha tanınır olurum, daha yüksek meblağlar talep edebilirim diye kafa patlatanlar ön planda olabiliyor…

Bizzat bildiğiniz ve sizin yapmayı düşündüğünüz işlemin aynısını yaptırmış birini tanımıyorsanız böyle manyak manyak forumlardan bilgi toplamaya çalışmaya geliyor iş mâlesef 😏

Hakkımızda hayırlısı inşallah 😅😂

Aynı kaygı bende de mevcut!

Umarım herşey gönlünüzce ve tam içinize sinerek olur 🤲🏻

Yol aldığınızda biz kafası karışıkları unutmayıp bilgilendirmeyi hatırlarsanız ÇOK MÜTEHASSİS OLURUZ 😅🥰💋
Mutlaka burada ayrıntılı hepsini yazacağım. Aslında karın ve kol germe ameliyatlarım da önemliydi ve ben çok araştırdım, çok zorlandım, bir çok doktora muayene oldum. Bu aralar çok yoğunum, aynı anda annem için doktor arayışındayım, dizine ameliyat gerekiyor, hazırlıklar yapıyorum o yüzden sık giremiyorum buraya, biraz elim hafiflesin konu açıp ayrıntılı anlatmak istiyorum. Benim gibi zorlanan insanlara rehber gibi bir şey olsun. Rabim bana acıdı ve yardım etti, ben de başkalarına yardımcı olmak istiyorum.

Mâlesef çok doğru!

Yani gerçekten kendini tamamıyla mesleğine adamış bir cerrahın sabahtan akşama kadar sosyal medya’da şakrabanlık yapacak vakti olmuyor. Bunun için ayrıca bir ekip vesair tutup ücretlerini de şişirmeyi tercih etmeyenler var.
Öte yandan tüm günlerini nasıl daha tanınır olurum, daha yüksek meblağlar talep edebilirim diye kafa patlatanlar ön planda olabiliyor…

Bizzat bildiğiniz ve sizin yapmayı düşündüğünüz işlemin aynısını yaptırmış birini tanımıyorsanız böyle manyak manyak forumlardan bilgi toplamaya çalışmaya geliyor iş mâlesef 😏

Hakkımızda hayırlısı inşallah 😅😂
Bugün randevu almaya çalışacağım, bakalım ücret çok uçuk değilse tabi. Muayene 3000 tl den yüksek olan doktorlara gitmiyorum, nasıl olsada onların ameliyat fiyatına bütçem yetmez, boşuna para harcamak istemiyorum

Bugün randevu almaya çalışacağım, bakalım ücret çok uçuk değilse tabi. Muayene 3000 tl den yüksek olan doktorlara gitmiyorum, nasıl olsada onların ameliyat fiyatına bütçem yetmez, boşuna para harcamak istemiyorum
Ayyy hadi bakalım 👀

Muayenenin ücretli olmasını yadırgamıyorum, kezâ vakit ayırılıyor ve kişinin geri gelip gelmeyeceği muammâlı. Ama gerçekten 3.000₺ üstü bana da komik geliyor özellikle konu estetik olduğunda. Şu ana değin gittiğim yerlerde (ONEP <3 yıl evvel yanılmıyorsam 2.000₺ ödemiştim> ve DORA <ilk muayene ücretsizdi, aklıma takılan sorular için geri gittiğim için ikincisi 3.000₺’ydi geçen hafta>) eğer onlara ameliyat olacak olursam ödediğim ücretin de düşüleceği açıklanmıştı. Ki mâkul bir yaklaşım…

Mutlaka burada ayrıntılı hepsini yazacağım. Aslında karın ve kol germe ameliyatlarım da önemliydi ve ben çok araştırdım, çok zorlandım, bir çok doktora muayene oldum. Bu aralar çok yoğunum, aynı anda annem için doktor arayışındayım, dizine ameliyat gerekiyor, hazırlıklar yapıyorum o yüzden sık giremiyorum buraya, biraz elim hafiflesin konu açıp ayrıntılı anlatmak istiyorum. Benim gibi zorlanan insanlara rehber gibi bir şey olsun. Rabim bana acıdı ve yardım etti, ben de başkalarına yardımcı olmak istiyorum.
OOOOOLEYYYYY!

Annenize de çok geçmiş olsun bu arada ❤️‍🩹 Tez vakitte ikinizin de sıhhat ve güzelliklere erişmenize duacıyım 🤲🏻🧿

Ben de normalde sosyal medyadan kopuk ve 8 yıldır hayatıma dair hiçbir şeyi paylaşmaz olduğum gibi bütün hesaplarımı da kapamıştım. Ama bu arayışta yaşadığım kafa karışıklığı ve vakit kaybı nedeniyle ‘ameliyat olursam/olunca tüm süreci (olumlu olumsuz) ve sonuçlarıyla paylaşacağım’ diye karar verdim. Ortalık çakal ve bilgi kirliliğiyle dolu ne yazık ki. Aklı başındakiler olarak bari belki arayana bataklığın içinde doğru limanlara deniz feneri oluruz temennîsi 😇

videoyu görüntülüyemedim. "Başka irtibat kurduğum doktorlar da oldu ama onlar Endoskopik işlem hiç yapmıyorlarmış özellikle orta yüz için." demişsiniz. bu doktorlar kimler özelden yazabilir misiniz? orta yüz içn nasıl bilgiler verdiler, endoskopa bende güvenmiyorum. 38 yaşındayim yüz germe için daha erken ama araştırıyorum bende
Merhaba, ben de endoskopic mid facelift ve temporal lift yaptirnayi dusunuyorum. Endoscopic e neden guvenmiyorsunuz? Bir bilginiz varsa bu konuda paylasabilir misiniz? 🙏

Endoskopik olan yüzeyde bir işlem aslında ve kısa süreli dayanıyor, 1 yıl, hadi bilemedin 2 yıla iniyor yüz aşağı çünkü smas yada derin plan ameliyat ile desteklenmemiş oluyor ayrıca yaptığı ağrı ve mide bulantısı günlerce sürüyor, asla ve asla değmez, parana ve bedenine yazık

Tesekkurler. Bir arkadasim endoscopic temporal lift yaptirmisti yillar once, ona sordum. Boyle sikayetleri olmamis ama ilk birkac hafta japon gibi gezdim diyor. bu sikayetler kisiden kisiye degisiyor olabilir.

Diger arkadaslar da tecrubelerini paylasabilir mi? 🙏

Endoskopik olan yüzeyde bir işlem aslında ve kısa süreli dayanıyor, 1 yıl, hadi bilemedin 2 yıla iniyor yüz aşağı çünkü smas yada derin plan ameliyat ile desteklenmemiş oluyor ayrıca yaptığı ağrı ve mide bulantısı günlerce sürüyor, asla ve asla değmez, parana ve bedenine yazık
Endoskopik sâdece kullanılan METODun adı. Yâni ufak kesiden kamerayla giriş sağlanıyor olması.
Dayanıklı olup olmadığı biriken kesiden cerrahın hangi derinliğe nüfuz etmeyi seçtiği ile alakalı. Bu işlemi yüzeysel yapanlar olduğu gibi, kemiğin üstünde ki tüm tabakaları kaldırarak yapanlar da var.

YÂNİ ‘Endoskopik yüz germe geçici’ YANLIŞ. DOĞRUSU ‘Derin planı germeyen her yüz germe geçici’.

Tesekkurler. Bir arkadasim endoscopic temporal lift yaptirmisti yillar once, ona sordum. Boyle sikayetleri olmamis ama ilk birkac hafta japon gibi gezdim diyor. bu sikayetler kisiden kisiye degisiyor olabilir.

Diger arkadaslar da tecrubelerini paylasabilir mi? 🙏
Cerrah ve hangi derinliğe indiğiyle alakalı. Hastanın sarkmalarının oranları ve cildinin durumuna göre farklı metotlar uygulanıyor. Bâzen aynı hastanın farklı bölgelerine farklı metotlar uygulanıyor.
Beymen’de de ayakkabı var, pazar da da… AYNI DEĞİL 🙅🏻‍♀️😇

Kızlar Dr. Ali Çetinkaya hakkında bir fikri veya tecrübesi olan var mı? Aşırı övünüyorlar yabancı hastalar. Kendisi zaten mikro cerrahı, hiç bir şikayet veya kötü yorum bulamadım. Derin plan yüz germe sık yapıyormuş.

Merhaba, siz baya arastirmissiniz o yuzden rica etsem fikrinizi paylasirmisiniz? Erhan Eryilmaz ile gorustunuz mu eger gorustuyseniz nasil derin plan germe sonuclari sizce guzelmi ? Sizin akliniza yatan en iyi doktor kim suan ? Simdiden tesekkur ederim. Insallah en dogru doktoru seceriz de pisman olmayiz :KK200:

Kızlar Dr. Ali Çetinkaya hakkında bir fikri veya tecrübesi olan var mı? Aşırı övünüyorlar yabancı hastalar. Kendisi zaten mikro cerrahı, hiç bir şikayet veya kötü yorum bulamadım. Derin plan yüz germe sık yapıyormuş.
Tecrübem yok sadece ben de bakmıştım kendisine ve çok doğal sonuçlarına hayranlıkla. Aklı başında, ne yaptığını bilen ve milleti turnadan çıkmış maymuna çevirmeyen güvenilir bir intibâ uyandırdı bende. Fakat o arada başka bir hekimimizle görüşüp ona iknâ olunca (Fâtih Dağdelen) irtibat kurmadım.

Görüşürseniz bizleri de bilgilendirirseniz pek mütehassis oluruz 😇

Back
X