Bana öneri verebilecek varsa çok dua ederım...günlerdir okumadıgım konu arastırmadıgım site kalmadı yüz germe ve şakak germeyle ilgili okudukça beynim bulandı yaptırmış olan varsa lütfen bana yardımcı olsun
( bir anda üzüntüye bağlıyorum yüzüm sarktı çok şekilli yüzüm varken farklı bi yüzüm oldu kimse abla demezken herkes abla demeye başladı 39 yaşındayım ama taş çatlasa 32 gösterirdim şuan normal tabi ama bi anda çökmek psikolojimi alt üst etti aynaya bakmak istemiyorum hergün sürekli selfi yapardım yüzümle mutlu olurdum şuan çektiğim an siliyorum berbat durumdayım yakın zamanda olucam ama okuduğum çoğu kişide aşırı şişme olmuş yüzleri tanınmaz hale gelmiş simetrik olanlar da olmuş tabi ben belli süreci kafamda kabullendım ama 5.6 ay çalışan biri be estetiğe karşı olan bir ailem oldgu için çok fazla 2 ay süreyi bi şeklde şehir dışına çıkarak raporla falan atlarırım ama 2 ay sonrası çok uzun lütfen yaptıran varsa yardımcı olsun çok çaresiz kaldım doktora sordum 10 güne şişlikler iner diyor ama okudugum yazılarda pekte öyle değil gibi