Yüz germe şakak germe

sen_ben_bebek

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
52
61
288
Ankara
Bana öneri verebilecek varsa çok dua ederım...günlerdir okumadıgım konu arastırmadıgım site kalmadı yüz germe ve şakak germeyle ilgili okudukça beynim bulandı yaptırmış olan varsa lütfen bana yardımcı olsun ( bir anda üzüntüye bağlıyorum yüzüm sarktı çok şekilli yüzüm varken farklı bi yüzüm oldu kimse abla demezken herkes abla demeye başladı 39 yaşındayım ama taş çatlasa 32 gösterirdim şuan normal tabi ama bi anda çökmek psikolojimi alt üst etti aynaya bakmak istemiyorum hergün sürekli selfi yapardım yüzümle mutlu olurdum şuan çektiğim an siliyorum berbat durumdayım yakın zamanda olucam ama okuduğum çoğu kişide aşırı şişme olmuş yüzleri tanınmaz hale gelmiş simetrik olanlar da olmuş tabi ben belli süreci kafamda kabullendım ama 5.6 ay çalışan biri be estetiğe karşı olan bir ailem oldgu için çok fazla 2 ay süreyi bi şeklde şehir dışına çıkarak raporla falan atlarırım ama 2 ay sonrası çok uzun lütfen yaptıran varsa yardımcı olsun çok çaresiz kaldım doktora sordum 10 güne şişlikler iner diyor ama okudugum yazılarda pekte öyle değil gibi

benimde aynı şekilde oldu geçen yıl yaşadığım bir travmadan ve pesine depresif hallerden sonra çöktüm. Bende bu operasyonu yapan dr ları nstagramdan takibe aldım ama zor bir süreç gibi gözüküyor ve çalışırken bir türlü cesaret edemiyorum narkoz süreside uzun onada biraz çekiniyorum ve fiyat aldıklarımdan anladığım kadarıyla doçent olsun çok tecrübeli olsun dersen ücretleri çok yüksek. Ağız kenarı germe diye bir mini operasyon var ona döneceğim gibi instagramda #ağızkenargerme tagıyla aratınca çıkıyor ama onunda yaptıran yorumlarına pek ulaşamadım bende henüz izleme aşamasındayım. Hoş ne kadar takip edersen et olmayabiliyor iki senedir iyi bir dermatolgları takibe aldım seçtim eledim yorum okudum geçen ay birini seçip dünya paraya botox ve dudak dolgusu yaptırdım sonuç fıs botoxsum kaş arasında tutmadı dolgum sağ alt kenarda topak oldu sadece benleri güzel almış gibi duruyor onunda henüz izleri geçmediğinden emin olamıyorum bunlar geçici işlemler diye avunuyorum ama kalıcı işlemde mazallah hataya gelmez yüz işlemi olunca biraz daha araştırmak lazım

Erhan Eryılmaz’ı seneler önce tanıyorum bence görüşün. Birde Zekeriya Kul diyorlar ona da yaptıran çok ama sorun yasayanda var bilemedim yüz yüze görüşmekte fayda var 3-5 doktorla

Bende yüz germe için doktor arıyorum naci çelik, zekeriya kul bunlara yaptırmış olan var mı arkadaşlar hem çok istiyorum hemde korkuyorum

Merhaba ayni duurmdayim.erhan eryilmaz i begenmisler genelde arastirip duruyorum.bu ameliuattan memnun ayrilan pek yok sanirim ya da hep sorunu olanlar yazmis.
Ameliyati olup memnun olanlar yazabilir mi acaba?kime oldular?

Ben dr Kul a ameliyat oldum - orta yüz ve şakak germe- yaklaşık 4 ay oldu , hala tam oturmadı çok çekik ve ödemli masaj önerildi bakalım onu yapmaya başladım ne kadar sürede oturacak bilmiyorum bu durumda olan var mı ? Nasıl bi süreç biraz bahseder misiniz bu oturma sürecinden.. sol taraf diğerine göre çok çekik duruyor. Sabırla beklememi önerdi asistanı ama insan biraz korkuyo böyle mi kalır diye o yüzden yazmak sormak istedim bu durumda olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…