- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu![]()
bende 7 ay önce evlendim ve yüz görümlüğü felan almadım demek ki benim kocam beni hiç sevmiyorçok güldüm ya..
Arkadaşlar kocam bana yüz görümlüğü olarak beş tane çeyrek taktı arkadaşlarımdan duyuyorum hep bileklik olsun saat olsun pahalı birşeyler takmışlar sizce kocam bana değer vermiyormu![]()
Mühim olan düğün gecende ne kadar taktığı değil,
Sonradan seni ne kadar taktığı...