arkadaşlar bu sabunu kullanmak istiyorum siyah noktalar için kullanlar varsa bilgi paylaşırsa sevinirim.aslında avene in jelini kullanıyorum ama sabun gibi temizlemiyo gibi geliyor.şimdiden teşekkürlerr
cnm ben kullanıorum ama kabak lifiyle beraber.yani günlük temizlik için killi sabunla yıkıyorum haftada 1-2 defada buhar banyosundan sonra kabak lifini killi sabunla köpürtüp yüzüme sürüyorum hafifçe ölü derileri alıyo ve peeling yapmama gerek kalmıyo ben şimdilik memnunum tavsiye ederim yani
evet aktarlarda satılıo ama çok çeşidi var kumaşa bile dikmişler bence doğal olanını al o da somon ekmek gibi uzun bişey.zaten aktarların önünde asılı olur genelde.onu keserek parçalara ayır öle kullan bence
çok teşekkür peki kullandığın kil sabununun markası ne?bide siyah noktalara iyi geliyomu cidden?ben o kadar kozmetik dermokozmetik ürün kullandım ama galiba asıl çare doğada hem fiyatlarda uygun
siyah noktaları %100 yok ediyo diyemem tabi ama kimyasal temizliyicilerden daha iyi olduğuda kesin.ben capila markalı kükütrlü katranlı sabunu kullanıyorum.sağlık bakanlığı izinli ve dermatolojik testleride ist üni cerrahpaşa tıp fakültesi tarafından yapılmış.kutusunda önerilen kullanım yerlerinde akne,saçta kepek falan bi sürü şey yazıyo şahsen ben güvenerek aldım.cildimide güzel temizlio
killi sabunu bilmiyorum ama hazır dogal killer var yüzüne sürüyorsun 5 dk ya kuruyor.önceden aktardan toz kil almıştım onu hazırlamakla ugrasıyordum.şimdi hazırı çok daha kolay.cildi güzel yapıyor ama çok sık yapınca kurutuyor ondan nemlendirci sürmek gerek.birde tavsiyem killi sabun yerine gliserinli sabunlar var daha güzel ben artık onu kullanıyorum.
blue ocean.%100 doğal yazıyo ama bu bitince bella dora alıcam.onun sitesine girdim çok güzel sabunlar var
Ben bee beauty markalı killi ve ve keçi sütü sabunu buldum. Ama benim cildim hassas ve alerji bünyeye sahibim. Cildi yağlı bu yüzden almadım. Zararı olur mu. Birde ben sabah killi sabunla ve akşam keçi sütü sabunla yıkamak istiyorum. Arada sırada la diva adında elek sütü sabunu ile yıkamamak istiyorum. Grayisteki kız zararı olmaz sedi. Peki nedersiniz.