S sevgi_ist Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2016 34 26 8 34 10 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #1 Tavsiye edeceginiz bir gece ve gunduz kremi var mi? Cildim karma yikadiktan sonra nemlendirici kullanmak istiyorum ama cildime uygun bulamadim . Tsk
Tavsiye edeceginiz bir gece ve gunduz kremi var mi? Cildim karma yikadiktan sonra nemlendirici kullanmak istiyorum ama cildime uygun bulamadim . Tsk
ece1erken Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 49 4 6 10 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #2 dogal urun ariyorsan nar yagi ile herhangi bir nemlendiriciyi karistir ve uygular derim. yada marka soruyosan vichy gunduz ve gece kremlerini kullanabilirsin cilt tipine hangisi uygunsa...
dogal urun ariyorsan nar yagi ile herhangi bir nemlendiriciyi karistir ve uygular derim. yada marka soruyosan vichy gunduz ve gece kremlerini kullanabilirsin cilt tipine hangisi uygunsa...
D Diamondheart Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2016 273 190 103 13 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #3 Benim de cildim karma pure beauty'nin geoaqua nemlendiricisini kullaniyorum cok memnunum ☺
lamyay KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur.. Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 1.517 222 173 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #4 Benim cildim asiri kuru ne tavsiye edersiniz Nuxe adli krem nasil onu duydum ama pahali geldi 100tlydi
Benim cildim asiri kuru ne tavsiye edersiniz Nuxe adli krem nasil onu duydum ama pahali geldi 100tlydi
D Diamondheart Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2016 273 190 103 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #5 lamyay .!.: Benim cildim asiri kuru ne tavsiye edersiniz Nuxe adli krem nasil onu duydum ama pahali geldi 100tlydi Genişletmek için tıkla... Cildin cok kuruysa hindistan cevizi yagi ya da shea kullanabilirsin cildin icin
lamyay .!.: Benim cildim asiri kuru ne tavsiye edersiniz Nuxe adli krem nasil onu duydum ama pahali geldi 100tlydi Genişletmek için tıkla... Cildin cok kuruysa hindistan cevizi yagi ya da shea kullanabilirsin cildin icin
lamyay KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur.. Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 1.517 222 173 14 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #6 Diamondheart .!.: Cildin cok kuruysa hindistan cevizi yagi ya da shea kullanabilirsin cildin icin Genişletmek için tıkla... Shea ne?evet cok kuru cildim.kullandigim yaglar var ama cok cozum olmuyor.bunlari da deneyebilirim Bu yaglarda destek olabilir
Diamondheart .!.: Cildin cok kuruysa hindistan cevizi yagi ya da shea kullanabilirsin cildin icin Genişletmek için tıkla... Shea ne?evet cok kuru cildim.kullandigim yaglar var ama cok cozum olmuyor.bunlari da deneyebilirim Bu yaglarda destek olabilir
D Diamondheart Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2016 273 190 103 15 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #7 lamyay .!.: Shea ne?evet cok kuru cildim.kullandigim yaglar var ama cok cozum olmuyor.bunlari da deneyebilirim Bu yaglarda destek olabilir Genişletmek için tıkla... Shea yagi eksik yazmisim :) cilt serumu da kullanmayi deneedin mi o daha cok nem verir kremden..Bi de nem maskesi yap haftada 1 2 kere
lamyay .!.: Shea ne?evet cok kuru cildim.kullandigim yaglar var ama cok cozum olmuyor.bunlari da deneyebilirim Bu yaglarda destek olabilir Genişletmek için tıkla... Shea yagi eksik yazmisim :) cilt serumu da kullanmayi deneedin mi o daha cok nem verir kremden..Bi de nem maskesi yap haftada 1 2 kere
mucizelerbenibulur Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2016 5.762 9.235 248 15 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #8 Bence badem yağı yada bephanten kullan canım.. diğer ürünlerde katkı maddesi çok..
S sevgi_ist Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2016 34 26 8 34 15 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #9 Pinkhouselife61 .!.: Bence badem yağı yada bephanten kullan canım.. diğer ürünlerde katkı maddesi çok.. Genişletmek için tıkla... Badem yagi tuylenme yapmaz mi ? Ben oyle okumustum onu kullanmaya korkuyorum
Pinkhouselife61 .!.: Bence badem yağı yada bephanten kullan canım.. diğer ürünlerde katkı maddesi çok.. Genişletmek için tıkla... Badem yagi tuylenme yapmaz mi ? Ben oyle okumustum onu kullanmaya korkuyorum
mucizelerbenibulur Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2016 5.762 9.235 248 15 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #10 sevgi_ist .!.: Badem yagi tuylenme yapmaz mi ? Ben oyle okumustum onu kullanmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım canım Badem çekirdeği yağı diyecektim
sevgi_ist .!.: Badem yagi tuylenme yapmaz mi ? Ben oyle okumustum onu kullanmaya korkuyorum Genişletmek için tıkla... Eksik yazmışım canım Badem çekirdeği yağı diyecektim
lamyay KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur.. Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 1.517 222 173 17 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #11 Diamondheart .!.: Shea yagi eksik yazmisim :) cilt serumu da kullanmayi deneedin mi o daha cok nem verir kremden..Bi de nem maskesi yap haftada 1 2 kere Genişletmek için tıkla... Cilt serumunuda denemedim Acikcasi bu yasima kadar hic dogru durust bakim yapmadim .yas 32 Tesekkurler arastiricam onu
Diamondheart .!.: Shea yagi eksik yazmisim :) cilt serumu da kullanmayi deneedin mi o daha cok nem verir kremden..Bi de nem maskesi yap haftada 1 2 kere Genişletmek için tıkla... Cilt serumunuda denemedim Acikcasi bu yasima kadar hic dogru durust bakim yapmadim .yas 32 Tesekkurler arastiricam onu
NURCANOZ Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2013 266 104 73 18 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #12 lamyay .!.: Shea ne?evet cok kuru cildim.kullandigim yaglar var ama cok cozum olmuyor.bunlari da deneyebilirim Bu yaglarda destek olabilir Genişletmek için tıkla... Merhaba Kuru cildi nemlendirmek için aloe veralı ürünleri tavsiye ederim. Aloe vera çok iyi bir nem kaynağıdır.. yağlandırmadan nem sağlar
lamyay .!.: Shea ne?evet cok kuru cildim.kullandigim yaglar var ama cok cozum olmuyor.bunlari da deneyebilirim Bu yaglarda destek olabilir Genişletmek için tıkla... Merhaba Kuru cildi nemlendirmek için aloe veralı ürünleri tavsiye ederim. Aloe vera çok iyi bir nem kaynağıdır.. yağlandırmadan nem sağlar
lamyay KUN FE YE KUN..Ol der ve Olur.. Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2009 1.517 222 173 19 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #13 NURCANOZ .!.: Merhaba Kuru cildi nemlendirmek için aloe veralı ürünleri tavsiye ederim. Aloe vera çok iyi bir nem kaynağıdır.. yağlandırmadan nem sağlar Genişletmek için tıkla... Tesekkurler
NURCANOZ .!.: Merhaba Kuru cildi nemlendirmek için aloe veralı ürünleri tavsiye ederim. Aloe vera çok iyi bir nem kaynağıdır.. yağlandırmadan nem sağlar Genişletmek için tıkla... Tesekkurler
S sevgi_ist Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2016 34 26 8 34 21 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #14 Yogurt ve karbonat deneyen var mi
D Diamondheart Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2016 273 190 103 21 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #15 sevgi_ist .!.: Yogurt ve karbonat deneyen var mi Genişletmek için tıkla... Cildime yogurdu surup bi yarim saat falan bekletirdim sivilcelerimin kizarikligini falan alirdi ama acayip kotu kokuyor o da karbonati hic denemedim
sevgi_ist .!.: Yogurt ve karbonat deneyen var mi Genişletmek için tıkla... Cildime yogurdu surup bi yarim saat falan bekletirdim sivilcelerimin kizarikligini falan alirdi ama acayip kotu kokuyor o da karbonati hic denemedim
S sevgi_ist Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2016 34 26 8 34 21 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sevgi_ist #16 Diamondheart .!.: Cildime yogurdu surup bi yarim saat falan bekletirdim sivilcelerimin kizarikligini falan alirdi ama acayip kotu kokuyor o da karbonati hic denemedim Genişletmek için tıkla... Cildin rengini acip lekeleri gideriyomus dedim deneyen varsa bende yapim ve onereyim herkese
Diamondheart .!.: Cildime yogurdu surup bi yarim saat falan bekletirdim sivilcelerimin kizarikligini falan alirdi ama acayip kotu kokuyor o da karbonati hic denemedim Genişletmek için tıkla... Cildin rengini acip lekeleri gideriyomus dedim deneyen varsa bende yapim ve onereyim herkese