Yüz için nd yag mı iğneli mi?

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
bayanlar perşembe günü için randevu aldım lazer epilasyon için sadece yüz bölgeme yaptıracağım.
oradaki danışmada bulunan kız nd yag ile başlayacaklarını söylemişti ama sizin önerilerinizle çok kararsız kaldım iğneli epilasyon yüz için en etkilisi demişti çoğu kişi
son olarak fikir almak istedim sizlerden

Yüzündeki tüyler lazer görecek kadar kalın ve siyahsa lazer tabii ki ama çok ince ve siyah değilse kesinlikle iğneli epilasyon.

İnceleri daha da fazlalaştırıyormuş.

ama öncelıkle yazın yaptırmamalısın gunes zararlı lazerlı cılde

benimde tüylerim kalın kalın siyah bayağı iğneli yaptırıyorum 5 seans oldu favori bölgesi bitti sayılır, bıyık ve çene yarı yarıya azaldı gibi genel anlamda çok memnunum en büyük avantajı tüyleriniz çıktıkça gidebilirsiniz her hafta ama maalesef lazerde uygulama aralıkları ortalama 45 gün gibi uzun süreler olduğu için çıkan tüylerinize dokunamıyorsunuz e birde diyorsunuz ki kalın ve siyah tüylerim var..En iyisinden bir ayda çıksa dökülen tüyler 15 gün nasıl idare ediceksin o tüylerle? Hem ekonomik hemde istediğin zaman yaptırabileceğin en etkili çözüm iğneli epilasyondur.
Geçmiş olsun canım.

teşekkür ederim canım yarın gideceğim işte konuşacağım doktorla

ben tekrar sorup öğreneceğim. aynı şeklde bnmde aralarda inceler var. çene altım bıyıklarım favorilerm çok kalın erkek sakalı nerdeyse. onca sirle almama rağmen incelmedi sadece kökleri zayfladı çeknce elime geliyorlar ama görüntü aynı.
bu uzun süreçler içinde benm görüştüğüm doktor kısaltma yaptığını söyledi tüylerde. yani uzadıkça kökleriyle oynamadan kendi makinasıyla traş edecek. bir de seanstan 15 gün sonra diğer çıkanlar için ücretsiz temizlik yapıcakmış. ondan sonra 1 ay sonra gidilecek. bir de bu formda birisi lazerle ilk seansta %60 azalma gördüm demişti. yani benimki öyle azalsa onada şükür tek korkum tekrar çıkmaları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…