• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz iğneli epilasyon

mlkblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
21
5
1
21
İğneli yaptırdım apilus adlı makine ile burada 4 gün geçmiş hali bu şekilde kızarıklık artmıştı nokta bokta iz olarak değil ama işlem yapılan yerde böyle oldu Şuan 1 ay oldu kızarıjlkk neredeyse geçti ama aşırı dikkatli flaşla falan bakılınca hala o hattı görebiliyorum sizce neden olmuş olabilir

Eklentiler

• IMG_9571.webp
    IMG_9571.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 42
İğneli yaptırdım apilus adlı makine ile burada 4 gün geçmiş hali bu şekilde kızarıklık artmıştı nokta bokta iz olarak değil ama işlem yapılan yerde böyle oldu Şuan 1 ay oldu kızarıjlkk neredeyse geçti ama aşırı dikkatli flaşla falan bakılınca hala o hattı görebiliyorum sizce neden olmuş olabilir
Maalesef yanlış uygulama sonrası deri de hasar kalmış yüksek atış yapılmış

Maalesef yanlış uygulama sonrası deri de hasar kalmış yüksek atış yapılmış
Bu da 1 ay sonraki hali sanki dikkatli bakınca yapılan hat hala belirgin ama baya düzeldi tabi 2.randevuda düşük doz çalışılsa yine sıkıntı yaşar mıyım sizce

Eklentiler

• IMG_9578.webp
    IMG_9578.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu da 1 ay sonraki hali sanki dikkatli bakınca yapılan hat hala belirgin ama baya düzeldi tabi 2.randevuda düşük doz çalışılsa yine sıkıntı yaşar mıyım sizce
Aynı yere gitmeyin mümkünse. Yüksek akım verince leke olmasa bile gözenekli bir görüntü oluşur.

Yüksek akımda gözenek değil çukur oluşur zaten işlem sırasında da anlarsınız iğne derinize saplanır sarı sular akar böyle ise kesinlikle aynı yere gitmeyin yanlış işlem yapılıyor demektir

Yüksek akımda gözenek değil çukur oluşur zaten işlem sırasında da anlarsınız iğne derinize saplanır sarı sular akar böyle ise kesinlikle aynı yere gitmeyin yanlış işlem yapılıyor demektir
Aslında işlem yapılırken bahsettiğiniz gibi bir durum olmamıştı cımbızla çekildiğini de hissetmedim ama sonrasında herkesin bir kaç saate geçiyor dediği kızarıklık çok uzun süre kaldı toplam 1 saat sürdü acaba sık çalışıldığı için mi böyle oldu diye de düşündüm ama bilmiyorum tabi

Back
X