Yüz Özelliklerinize Olumsuz Yorum Geliyor mu / Yüzünüzde ki Asimetri Sizi Rahatsız Eder Mı

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
177
23
25
Ne an derdim olsa veya birşey öğrenmek istesem kendimi bulurum burada değerli yorumlarınıza gelirim :) ..Soruna gelirsek. Böyle sorunlar her yaş da olabiliyor ,kimisi zaten güzel ama kendisi fark edemiyor ufak bir şeyi abartıyor ama bende ki problem farklı. (Belki bazı insanlarda ileri derece belirgin değildir yuzlerınde asimetri) Ha diyeceksiniz ki belki madem seni üzüyor psikolojik tedavi desteği ile ameliyat ol, ama ameliyat istemiyorum böyle beğeniyorum ama bazen begenmeyip çelişiyorum. (Sende bi karar ver dediğinizi duyar gibiyim 😂)(Yüzümde ki asimetri biraz belirgin) Belki ben abartıyorum diye düsünürdüm ama son zamanlarda çevremde “burnun yüzüne büyük-yamuk bak yaptır sevineceksin yakışacak” , “dudagın orantısız aslında orantılı olsa biraz cidden yakısacak” gibi yorumlar. Tamam bu tarz yorumlar hepimize gelebilir ancak bnm ozellıklerımdeki asimetriler belirgin özellik de olduğu için dediklerinde hak var doğru. Ha böyle beğeniyorsan sorun ne ameliyat da istemiyorsun diyeceksiniz...sadece kafama taktığım şeyleri paylaşmak ve sizlerde de böyle özellıkler var mı bilmek istedim düşüncelerinizi :) belki sizin burnunuz veya yuzunuz düzgün olmasına rağmen öyle diyenlerde de cıkıyodur. Öğrenmek istedim :)

Ne an derdim olsa veya birşey öğrenmek istesem kendimi bulurum burada değerli yorumlarınıza gelirim :) ..Soruna gelirsek. Böyle sorunlar her yaş da olabiliyor ,kimisi zaten güzel ama kendisi fark edemiyor ufak bir şeyi abartıyor ama bende ki problem farklı. (Belki bazı insanlarda ileri derece belirgin değildir yuzlerınde asimetri) Ha diyeceksiniz ki belki madem seni üzüyor psikolojik tedavi desteği ile ameliyat ol, ama ameliyat istemiyorum böyle beğeniyorum ama bazen begenmeyip çelişiyorum. (Sende bi karar ver dediğinizi duyar gibiyim 😂)(Yüzümde ki asimetri biraz belirgin) Belki ben abartıyorum diye düsünürdüm ama son zamanlarda çevremde “burnun yüzüne büyük-yamuk bak yaptır sevineceksin yakışacak” , “dudagın orantısız aslında orantılı olsa biraz cidden yakısacak” gibi yorumlar. Tamam bu tarz yorumlar hepimize gelebilir ancak bnm ozellıklerımdeki asimetriler belirgin özellik de olduğu için dediklerinde hak var doğru. Ha böyle beğeniyorsan sorun ne ameliyat da istemiyorsun diyeceksiniz...sadece kafama taktığım şeyleri paylaşmak ve sizlerde de böyle özellıkler var mı bilmek istedim düşüncelerinizi :) belki sizin burnunuz veya yuzunuz düzgün olmasına rağmen öyle diyenlerde de cıkıyodur. Öğrenmek istedim :)
Bence sizin kafaniza bu dusunceleri koyan çevrenizdekiler. Ufak makyaj hileleriyle halledebilirsiniz neden bicak altına yatiyorsunuz. Her ameliyat risklidir unutmayin. Ha estetige karşı degilim 2 cocuktan sonra memeler iflas etti para biriktirdim ama araba aldım 😃

Çevrede kulak tikayin onlara asla yaranamazssiniz.

Bence sizin kafaniza bu dusunceleri koyan çevrenizdekiler. Ufak makyaj hileleriyle halledebilirsiniz neden bicak altına yatiyorsunuz. Her ameliyat risklidir unutmayin. Ha estetige karşı degilim 2 cocuktan sonra memeler iflas etti para biriktirdim ama araba aldım 😃

Çevrede kulak tikayin onlara asla yaranamazssiniz.
😂😂memeleri yaptırsaydınız da Pişman olmazdınız güzel duruyor çünkü🙈
Yüz asimetrisi herkeste azda olsa var galiba
Yemek yerken tek tarafı uzun süre kullanırsanız da oluyor
Yaşla beraber de artıyor sanırım
Minik dolgu ve botoksla yada makyaj hileleri ile düzelebılır sanki

Yüz asimetrilerini gözümüze sokan hep şu ön kameralar . Ne güzel her uzvumuzla sakin sakin yaşayıp gidiyorduk. Selfie modası çıktı çıkalı burun estetiği ameliyatları ve yüz estetikleri bi hayli artmış sanırım. Çok da estetik doktoru türedi. Benim onca senelik kbb uzmanım , çocuklarda kulak sıvısı birikmesi ve vertigo üzerine methini duyarak gittiğim doktorum bile olmuş burun estetikçisi, botoxcu :)
Benim de yüzüm asimetrik. burnum küçük ama deviasyon var yana yatık , ona bağlı olarak da yanaklarım orantısız gibi görünüyor gözüme ama etrafımdakilere sorunca , yoo neresi yamuk diyorlar
Sizin çevrenizde olumsuz yorum yapanlarda da var bir sıkıntı , insanın yüzüne bunlar söylenir mi? Bakın olmayacak şeyler sokmuşlar fikrinize
Çok kınadım o arkadaşlarınızı
Eğer sağlığınız için gerekli bir operasyon varsa olursunuz tabii ama sadece 1-2 densizin yorumuyla bu konuyu kafanıza takıp , moralinizi bozmayın.
Allah sağlık sıhhatten ayırmasın.

valla ben de hiç böyle bir yorum almadım
muhteşem bir yüzüm olduğundan değil, insanlar siz bir kere "of şuram kötü mü" diye sorarsanız üstünüze üstünüze geliyorlar. Bir kilo aldım dedim çevremdeki herkes bana aşşırı kilolu gibi çok kilo aldın deyip duruyorlar. Diyete hala başlamadın mı diye sorup duruyorlardı bir ara.
60 kilo 38 bazen de 40 bedenim bu arada.

çevreni boşver sen kendinden mutlu değilsen illa ameliyata gerek yok. işinin ehli dolgu-botox uzmanı doktorların elinden harikalar çıkıyor. benim kaç tane burnundan memnun olmayan arkadaşım (kemik sorunu yok bu arada) dolgu ile çok mutlu oldukları burunlarına kavuştular..

Bende yüz asimetrisi normalden biraz fazla var (cünkü her insanda az cok var). Senelerce milletin cenesi yüzünden komplekslerim vardi. Simdi o zamanki resimlerime baksam buna acayip gicik oluyorum. Kendimi övmüs gibi olmasin, ama hic de cirkin degildim. Yani baskalarin bana yükledikleri sacmaliklar yüzünden kendimle barisik degildim hic. Artik bana görünüsüm ile ilgili kimse birsey söyleyemez. Evet ayaklarim büyük, durusum bazen yüzüklerin efendisindeki Gollumu aratmiyor (dik dursana biraz kiz :KK53: ), ama kimse ne. Bence su dis görünüs konusunda herkes önce kendini sevmeye gayret etmeli. Ve sonunda kendi istegi ile birsey yapmak istiyorsa buyursun. Yok baskasi birsey dedi diye hic birsey yaptirmayin

Bende asimetri var ama o kadar az ki kimse farketmiyor , benden başka. Ve ben bunu o kadar takıntı haline getirdim ki yıllarca beğenmedim kendimi, fotoğraf çektirmek istemedim. yanarım yanarım kendime yaptığım eziyete yanarım.Sanki millet gigi hadid de ben aralarında armutum.Gerçekten insan dönüp bakınca o güzel zamanlarını geçiremeyişine üzülüyor. Canını sıkan bu oluyor gerçekten o yüzden kim ne derse desin eyvallah de geç, seni rahatsız etmiyorsa hiç önemi yok.Asıl takıntı yapsaydın büyük dertti.

Yüzdeki altın oranı yakalayan çok az insan var. Bı haberde hülya koçyiğit in altın orana en yakin kişiler arasında olduğunu okumuştum.

Arkadaş ortamında burnum şöyle, ağzım böyle gibi yorum yapıyorsanız insanlarda eleştiri hakkını kendinde bulur.
Kendiliğinden açılıyorsa bu konular, Ben kendimle barışigim deyip geçin.

😂😂memeleri yaptırsaydınız da Pişman olmazdınız güzel duruyor çünkü🙈
Yüz asimetrisi herkeste azda olsa var galiba
Yemek yerken tek tarafı uzun süre kullanırsanız da oluyor
Yaşla beraber de artıyor sanırım
Minik dolgu ve botoksla yada makyaj hileleri ile düzelebılır sanki
Memeler bas kaldiricak az kaldi birikiyor param 🤣🤣

Asimetri insanlarin buyuk cogunlugunda var zaten ufakta olsa, bende de var ama disardan farkedildigini dusunmuyorum cook minik cunku, ben kendimi cok inceledigim icin goruyorum.

Ayrica Turkiyede doktor mudahalesi olmadan burnu cook duzgun olan insan cook az var( biri ben😁).
Burun sirti düz olanin burnunun ucu düşük oluyor vs. Burnunu yaptirmayan, dolgu koydurmayan da kalmadi neredeyse.

Herkes ayni oldu zaten.

Benimde yüzüm simetrik değil, dolgu yaptırıyorum. Ama başkaları dediği için değil. Kendim daha çok beğendiğim için. Fiziksel olarak beni çok eleştiren biri olduğunda hayatımdan çıkardım.
Yüzdeki altın oranı yakalayan çok az insan var. Bı haberde hülya koçyiğit in altın orana en yakin kişiler arasında olduğunu okumuştum.
Hülya Avşar o 🙂 Altın oran yüzü 3'e bölüyorlar eşit oluyor.

Eklentiler

• Screenshot_20210917-130430_Chrome.webp
    Screenshot_20210917-130430_Chrome.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 56
valla kimse kaşıma gözüme orama burama laf edemiyor. etmedi şimdiye dek, ederse aşağı oturtmasını bilirim kendisini. siz de öyle yapın bence. simetri zaten 100 kişiden birinde belki ya vardır ya yoktur. fotolarda kötü çıkıyorum diyenler telefonunu değiştirsin bence, yeni kameralar gerçekten çok daha iyi çekiyor. yüzümü kafama takacağıma kamerayı kafama takarım parama geçer sözüm, mesela yani.

ben insanları dört dörtlük olmayışları ile seviyorum. burnu mu yamuk mesela, çok absürd durmuyorsa yamuk kalsın ne olacak. kaz ayakları mı var, çizgileri mi çıkmış? çoook yaşlı göstermiyorsa botoks yapılmasını istemiyorum. gereksiz geliyor bana. tabii insanın kendini iyi hissetmesi ile alakalı böyle şeyler. dolgu dudak olayı ise yok seviyesinde ince dudaklı değilse o da gereksiz benim için. bunlar benim kendi düşüncelerim.

özgüvensiz olmayın, özgüveniniz etkilenmesin. ben de dönem dönem bu özgüvensizlik hatasına düşüp üff ya ne giysem hayal ettiğim gibi durmadı kafasına giriyordum. bir keresinde bir restoranda yan masaya biz kızla bi erkek geldi. kız çok genç, 20lerin başında en fazla. erkek de 35 falan. adam at hırsızına benziyordu. ama ben asıl kızdaki özgüvene hayran kaldım. hemcinslerim yanlış anlamasın ama kız erkek arkadaşınızın, kocanızın falan etrafında pervane olsa pek ciddiye almayacağınız bir tipteydi öyle söyleyeyim. ama nasıl bir özgüven var ben hayret ettim ve özgüvenin tiple alakası olmadığına emin oldum, net! kız deli gibi trip yapıp durdu, adama bayağı hesap sordu vs nasıl anlatsam kız kendini bayağı üst bir noktada görüyordu. dibimde oldukları için baştan sona kulak misafiri oldum ordan biliyorum. bu hikaye size kendinizi iyi hissettirsin. özgüven insanın içinde bence.

Yalniz aklima geldi aynada degilde tlfdan cikiyorsa asimetri o resmi ters yone kaydettiginden bazi kameralarda vardir bu yon degisikligi, ablamin telefonunda o sorun vardi ayarlardan duzeltin derim

Elmacık kemiklerim belirgin, kocaman dudaklarım var kimse kendi dudagım olduğuna inanmıyor. Burnuma fındık burun diyorlar. Gözlerim kücük, ama benim imtihanım kaşlarımla. Ne orta kalınlıkta oluyorlar nede normal kalın asla yüzüme kalın kaş yakışmıyor. Çokta ince değil normal incelikte ama günümüzde kalın kaş modasından ziyade benimkiler çok ince geliyor. Moda olarak çok eskilerde kaldım.

Yüzümde hiç estetik yok. Yaptırmayıda düsünmüyorum zaten. Dişlerimin ortasında cok hafif bi ayrıklık var, burnum kalkık ama yandan ufak bi kemik egriliği var göze batmayacak sekilde. Hiç düşünmüyorum estetik (ilerde ne olur bilemem). Özgünlük katıyor bana, herkes birbirine benzemeye basladı zaten.

benim de dudaklarım küçük. hafif bir müdahale yapmak istiyorum ama yapısı küçük olduğu için dolguyla daha kötü olur diye korkmuyor değilim.. genel olarak bir şikayetim yok, biri inatla şuram şöyle dese de mod düşürürcesine evet öyle demiyorum. zaten herkesin güzel algısına uyamayız hiçbir şekilde. özgün bir yüze sahip olmak, hepsinden daha güzel.

Back
X