Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz onlardan yorum yapmalarını mi istiyorsunuz? Kimse durduk yere yüzün yamuk demezNe an derdim olsa veya birşey öğrenmek istesem kendimi bulurum burada değerli yorumlarınıza gelirim :) ..Soruna gelirsek. Böyle sorunlar her yaş da olabiliyor ,kimisi zaten güzel ama kendisi fark edemiyor ufak bir şeyi abartıyor ama bende ki problem farklı. (Belki bazı insanlarda ileri derece belirgin değildir yuzlerınde asimetri) Ha diyeceksiniz ki belki madem seni üzüyor psikolojik tedavi desteği ile ameliyat ol, ama ameliyat istemiyorum böyle beğeniyorum ama bazen begenmeyip çelişiyorum. (Sende bi karar ver dediğinizi duyar gibiyim)(Yüzümde ki asimetri biraz belirgin) Belki ben abartıyorum diye düsünürdüm ama son zamanlarda çevremde “burnun yüzüne büyük-yamuk bak yaptır sevineceksin yakışacak” , “dudagın orantısız aslında orantılı olsa biraz cidden yakısacak” gibi yorumlar. Tamam bu tarz yorumlar hepimize gelebilir ancak bnm ozellıklerımdeki asimetriler belirgin özellik de olduğu için dediklerinde hak var doğru. Ha böyle beğeniyorsan sorun ne ameliyat da istemiyorsun diyeceksiniz...sadece kafama taktığım şeyleri paylaşmak ve sizlerde de böyle özellıkler var mı bilmek istedim düşüncelerinizi :) belki sizin burnunuz veya yuzunuz düzgün olmasına rağmen öyle diyenlerde de cıkıyodur. Öğrenmek istedim :)
Ben de şehlayım hafiften. Güneş gözlüğü taktığımda gözlüğün sapı sağ kulağıma tam otururken sol sap havada kalıyor.Büyük güneş gözlüğü takınca bi taraf elmacıklara değiyor bi taraf değmiyor. Dışardan bakınca belli oluyor mu bilmiyorum. Bi de gözlerim şehla ama buna iltifat alıyorum hep![]()
Yoksa biz aynı insan mıyızBen de şehlayım hafiften. Güneş gözlüğü taktığımda gözlüğün sapı sağ kulağıma tam otururken sol sap havada kalıyor.
Konu sahibi bir kaşım diğerinden düşüktü. Botoksla eşitlendi. Ameliyat yerine dolgu, botoks gibi işlemleri araştırabilirsiniz.
Hayır herhangi bi yorum istemiyorum. alaka size olmamış olabilir ama bazı insanların ağzı boş , o yüzden şak diye suratınıza diyebiliyorlar :)Siz onlardan yorum yapmalarını mi istiyorsunuz? Kimse durduk yere yüzün yamuk demez
Sol göz kapağım sağ göz kapağımdan düşükNe an derdim olsa veya birşey öğrenmek istesem kendimi bulurum burada değerli yorumlarınıza gelirim :) ..Soruna gelirsek. Böyle sorunlar her yaş da olabiliyor ,kimisi zaten güzel ama kendisi fark edemiyor ufak bir şeyi abartıyor ama bende ki problem farklı. (Belki bazı insanlarda ileri derece belirgin değildir yuzlerınde asimetri) Ha diyeceksiniz ki belki madem seni üzüyor psikolojik tedavi desteği ile ameliyat ol, ama ameliyat istemiyorum böyle beğeniyorum ama bazen begenmeyip çelişiyorum. (Sende bi karar ver dediğinizi duyar gibiyim)(Yüzümde ki asimetri biraz belirgin) Belki ben abartıyorum diye düsünürdüm ama son zamanlarda çevremde “burnun yüzüne büyük-yamuk bak yaptır sevineceksin yakışacak” , “dudagın orantısız aslında orantılı olsa biraz cidden yakısacak” gibi yorumlar. Tamam bu tarz yorumlar hepimize gelebilir ancak bnm ozellıklerımdeki asimetriler belirgin özellik de olduğu için dediklerinde hak var doğru. Ha böyle beğeniyorsan sorun ne ameliyat da istemiyorsun diyeceksiniz...sadece kafama taktığım şeyleri paylaşmak ve sizlerde de böyle özellıkler var mı bilmek istedim düşüncelerinizi :) belki sizin burnunuz veya yuzunuz düzgün olmasına rağmen öyle diyenlerde de cıkıyodur. Öğrenmek istedim :)
İlgilenirseniz yüz yogasi yapıp sonuç alanlar var. Ama siz kendinizi savunun, cevap verin, bir daha cesaret edemesinler. Kimsenin yüzü simetrik değil, vücudu mükemmel değil ki.Hayır herhangi bi yorum istemiyorum. alaka size olmamış olabilir ama bazı insanların ağzı boş , o yüzden şak diye suratınıza diyebiliyorlar :)
Hülya Avşar oAltın oran yüzü 3'e bölüyorlar eşit oluyor.