Yüz sarkması

Dalgalideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
50
20
88
36
2 çocuk peş peşe ve sonuç hızlı kilo alıp verme sonrası yüzde çökme, sarkmanapıcam moralim sıfır. Her aynaya bakışımda modumu düşüyor, yaşım daha genç aslında. Neden böyle oldu bilemedim, galiba yüzüm doğalında yuvarlak, tombiş olunca, kilo alıp vermeye adapte olamadıyaşayanlar fikir verin

Gerçekten geçmişsiniz benimde zamana yenik düştü ip askısı yaptırdım.Yaşım 40 profile yanlış yazdım değiştiremedim de .Kilo etkiler bende 70ten 59a indim ama yaşımında etkisi olduğunu düşünüyorum.Bu öncesi sonrası 2 tarafta kaltı daaha tam ipler oturmadı 2 2 yaptırdım 3 kasımda 1 er tane daha yaptıracağım.

Eklentiler

• e3dc4a8c-0bab-4c6e-8ead-94cb49ca9859.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 93
Teşekkür ederim cevabınız için bu yöntemler devamlılık gerektiriyor değil mi, sonra bi sefer yapamazsam daha kötü olursa gibi korkularım var bu konuda

Bende 40 yaşındayım mini face istiyorum kaş askıyla takip ettiğim doktorlar var ama bbununla birlikte cilt kalitemi düzeltmek istiyorum tabiki bunu mezoterapilerle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…