• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz sarkması

Dalgalideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
88
2 çocuk peş peşe ve sonuç hızlı kilo alıp verme sonrası yüzde çökme, sarkma😔napıcam moralim sıfır. Her aynaya bakışımda modumu düşüyor, yaşım daha genç aslında. Neden böyle oldu bilemedim, galiba yüzüm doğalında yuvarlak, tombiş olunca, kilo alıp vermeye adapte olamadı😔yaşayanlar fikir verin 🤗

2 çocuk peş peşe ve sonuç hızlı kilo alıp verme sonrası yüzde çökme, sarkma😔napıcam moralim sıfır. Her aynaya bakışımda modumu düşüyor, yaşım daha genç aslında. Neden böyle oldu bilemedim, galiba yüzüm doğalında yuvarlak, tombiş olunca, kilo alıp vermeye adapte olamadı😔yaşayanlar fikir verin 🤗
Gerçekten geçmişsiniz benimde zamana yenik düştü ip askısı yaptırdım.Yaşım 40 profile yanlış yazdım değiştiremedim de .Kilo etkiler bende 70ten 59a indim ama yaşımında etkisi olduğunu düşünüyorum.Bu öncesi sonrası 2 tarafta kaltı daaha tam ipler oturmadı 2 2 yaptırdım 3 kasımda 1 er tane daha yaptıracağım.

Eklentiler

• e3dc4a8c-0bab-4c6e-8ead-94cb49ca9859.webp
    e3dc4a8c-0bab-4c6e-8ead-94cb49ca9859.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 99
Gerçekten geçmişsiniz benimde zamana yenik düştü ip askısı yaptırdım.Yaşım 40 profile yanlış yazdım değiştiremedim de .Kilo etkiler bende 70ten 59a indim ama yaşımında etkisi olduğunu düşünüyorum.Bu öncesi sonrası 2 tarafta kaltı daaha tam ipler oturmadı 2 2 yaptırdım 3 kasımda 1 er tane daha yaptıracağım.
Teşekkür ederim cevabınız için 🌸 bu yöntemler devamlılık gerektiriyor değil mi, sonra bi sefer yapamazsam daha kötü olursa gibi korkularım var bu konuda 😔

Bende 40 yaşındayım mini face istiyorum kaş askıyla takip ettiğim doktorlar var ama bbununla birlikte cilt kalitemi düzeltmek istiyorum tabiki bunu mezoterapilerle yapacağım

Back
X