Cilt Bakımı Ürünleri yüz temizleme fırçasıı:)))

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Afro

minik prensesıyım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
1.125
5
358
İstanbul
kızlar dün yüz temizleme fırcası aldım ama kaadının bırı alırken dedıkı gözneklerını acar bunu kullanma dedı ama bazılarıda cok ıyı gelır dıyo sivlcem hıc yok hanı sıvılce olsa patlatır falan dıcem ama bıde fırca cok yumusak kullanan warmı kk kısları:1hug::nazar:

bende yeni aldım kullanmaya başladım dediğin gibi çok yumuşak bi fırça ben %100 doğal sabun kullanmaya başladım yüzüm için fıçayı biraz sabuna sürüp traş olur gibi yüzümde köpürtüyom çok zevkli oluyo ben onunla yıkayınca cildimin ferahladını hissediyom şimdilik bi sorun yok olursa bırakırım...

onu diyen halt etmiş :ecrin_bebek:
hayır canım, aksine doğru kullanırsan (bastırmadan, dairesel hareketler dışında hor kullanmadan, iyi dezenfekte edersen) kan akısını hızlandırarak hücre yenilenmesine sebep olur, yaşlanmayi geciktirir

fırca kullandım
ama lifi keşfettikten bu yana fırcayi unuttum gibi bişi kaydirigubbakcemile3
daha geniş alana yayıldıgı için lif tercih ediyorum :içelim:

gönül rahatlıgıyla kullan tatlım, gözenek falan yapmaz

cok tesekur ederım gurbacımm ve paytakordekcım hemen gıdıp kullancammm :)))

ankara bulan var mı yüz fırcasını
sgmye gittim yüz lifi almak için yoktu her ikisi de

ilk defa duydum sıvılcıler için mı ay kızlar ban bılgı verın anam bu guzellık konusunda cokkkkkkkkkkkkk gerıyım burada olsa kokten cahıl kalacam

ank.da nerden bulablrm kızlar direk yüz fırçası diemi soruy
um??

ilk defa duydum sıvılcıler için mı ay kızlar ban bılgı verın anam bu guzellık konusunda cokkkkkkkkkkkkk gerıyım burada olsa kokten cahıl kalacam

tatlım bende hıc sıvılce yok sadece gunluk temızlık ıcın kullanıyorum bı bılgım yok bu konuda belkı kıslar bılıyodur a.s.

ank.da nerden bulablrm kızlar direk yüz fırçası diemi soruy
um??

cnm ankarada nerde war bılmıyorum ama yüz temızleme fırcası dedım ben bıde özellıkle süpermarketlerın kozmetık bölumlerınde kese lerın yanında oluyo a.s.

Oriflame'in var yüz fırçası arayan arkadaşlar için
Eylül fiyatı 4.90 ytl indirimde.
Bi yakınınız yada tanıdığınız varsa isteyebilirsiniz.

cnm bn hiç görmedmde nası bşi bu sertmi fırça?bnm yüzüm çok hassas kötü olmasın snra,nasıl kullanılıo

Back
X