Cilt Bakımı Ürünleri yüz temizleme fırçasıı:)))

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Aradığım şöyle bir şey, gören duyan varsa söylesin.

$classicWetLeanMED.webp

Bu arada o resmini koyduğum ve deli gibi aradığım ürünün markası clarisonic. yurtdışında çok popülermiş, arada gittigidiyor'da satışa çıkıyormuş..
kendi sitesinde 4 tane çeşidi olduğu, 119 dolarla 229 dolar arası değişen modelleri falan var..

türkiyeye siparişini öğrenmek üzere mail falan attım siteye de, daha haber yok.

bunu bulabileceğimiz bir yer yok mu? güncel tutalım.

Aradığım şöyle bir şey, gören duyan varsa söylesin.

Eki Görüntüle 586315

Bence uzak dur ,sakın alma .Cildini hassaslaştırır ,başına iş aşma yok yere.
Ben çok önce yumuşak ucu olan ,temizleme fırçalarından almıştım .Her yerde satılan 5-10 tllik birşeydi.
Cildimi onunla temizleye temizleye hassaslaştı .

ya bende deli gibi bunu istiyorum ama çok pahalı you tube falan videoları izledim herkes öve öve bitirimyo ama çok pahalı alırsan
yeni çıkan modeli aria al çunkü usb den şarj olabliyo dediğim gibi çok güzel ama benim bütçeyi çooook aşıyo
evet ilk zamanlar sivilcler hortluyo sonra bebek gibi bi cilt

yha lorealin bi temizleme jeli var yanında da fırçasını veriyolar daha doğrusu ped şeklinde...çok yumuşak olmasına rağmen kullanamıyorum yha fazla....yüzüm çok mu hassas ney...anlayamadım gitti...

şu an 33 yaşındayım.. yaş 10, alnımda pütürcükler çıktı.. annecim aldı beni o zaman YKM vardı, gittik oraya.. kadın clearskin jel, tonik verdi bir de bir fırca verdi.. bir de güzel kokulu bir nemlendirici :) anladığım akdarıyla fiyatı tuzluydu ama annecim aldı hemen, cilttir kızım şakaya gelmez iyisini alalım dedi..
bunu neden anlatttım, 23 sene geçmiş fırçada milim hasar yok, hala yumuşacık ve işe yarar durumda.. kızlar ucuz fırça almayın, ucuz her zaman daha pahalıdır :KK66:

Back
X