Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
akne için doktora gittiğimde gaLenic geL Nettoyant assaınıssanT (biraz uzun ama xD )önerdi..1 aydır kuLLanıyorum sonuçtan memnunum ;)

O kadar çok marka kullandımki ama jelimi buldum:dance:eubos kullandığım temizleyiciler arasında en güzeli cildimi neredeyse hiç pul pul yapmıyor ve makyajımı harika çıkarıyor.Çook memnunum fiyatıda süperrr!!Diğerleri kimisi kızarttı kimisi kuruttu kimisi sivilce yaptı kimisi gözeneklerimi açtı ama bundan çok memnunum.

ben nivea ve sebamed kullandım..ne hikmetse herkesin öve öve bitiremediği sebamed bende sivilce yaptı.tek olumlu etkisi yumuşacık yapmasıydı yüzümü.doktora gittim ve o bana matilek acnegun diye bi set önerdi.temizleme jeli,gece ve gündüz kremleri,toniği ve bi de maskesi var sanırım.ben jel ve gündüz kremlerini aldım ama memnunum şimdilik...yalnız sabah akşam kullanamıyorum işte sadece akşamları.doktor kendinin de bunları kullandığını ve şu an piyasadaki en iyi ürünlerden biri olduğunu söyledi...bilemiyorum zamanla göreceğiz artık..fiyatları da değişiyo 18-25 arası.bi de eczanelerde satılıyo sadece.

md formulations yüz yıkama jelini kullanıyorum ilk kullanmaya başladığımda biraz sivilce yaptı benneyaptımki sabrettim sonrası süper tavsiye ederim kızlar çok memnunum :teytey:

kızlar burası unutulmuş bakın çok gerilerde kalmış benimde size bir sorum olcak benim cildim karmadan yaglıya dönük ama agız çevrem ve ara sırada burun kenarlarım pul pul oluyor ama burnumun üstü ve alnım yagdan parlıyor.bende yeni bir cilt temizleyicisi almak istiyorum vivatinell acnecinamide diye aczaneden aldıgım bi ürünü kullanıyordum 2 aydır şimdilerde ise degiştirmek istiyorum sivilcelerim kabarık büyükçe ve kırmızı şekilde çıkıyor ve uzun bir süre geçmiyor doktorada gittim aksil ve imex krem verdi çokta aman aman faydasını görmedim.şimdide tekin acardaki bayan diorun temizleyicisi ile tonigini önerdi kesinlikle memnun kalacagımı söyledi iddialıydı baya eczanelerdeki ürünlere çok inanma bir çogu firma ile anlaşıyor şu kadar satarsan şunları veririz şunları alırız size diye aynı şekilde doktorlarada ve bu kız daha öncede aczanede çalışmış ve bende o zman yalan söyledim satmak için öyleydi çünkü diyor sonra nefret ettim eczacılıktan dedi.bende clinique sormuştum ilk ona nazaran diorun daha iyi oldugunu söyledi tabii herkese farklı ürün iyi gelmiş kimi sebamed derken kimi innova kimi eubos falan demiş ama clinuque sanırım yogunlukta.dior hakkında ne düşünüyorsunuz sizce güvenmelimiyim:uhm:.eczaneye de sormak istemiyorum eminim onlarda en az 2 ürün satmak isteyecekler. fikirlerinizi sunarsanız memnun olurum.tşkler şimdiden.

2006 da roaccutane kullanırken,doktorumun onerisiyle la roche posay kullanmaya basladım ve suanda da kullanıyorum.roaccutane kullanırken cildim iyice hassaslamıstı. ve kullandıgım hersey alerji yapıyodu.ozellikle hassas ciltlere toleriane serisini tavsiye ederim.

Benim cildim karma, son 2 yıldır sebamed yüz yıkama jelini kullanıyorum.Çook memnunum. Herhangi tonik felan hiçbişeyde kullanmama rahmen siyah nokta sorunumda kalmadı.
Şiddetle tavsiye ederim hanımlar

la roche posay effeclar k sını kullanıyorum çok çok çok menunum..kremide harika ama degiştirmek istersem md formulations düşünürüm ..o da çok pahalıymış yaa:((

la roche posay effeclar k sını kullanıyorum çok çok çok menunum..kremide harika ama degiştirmek istersem md formulations düşünürüm ..o da çok pahalıymış yaa:((

md formulations cok pahalı ewet cnm.benim gecen yaz sivilce problemin tekrar edince kullanmak zorunda kalmıstım roaccutane tedavisine tekrar baslamk istemedim cunku.zaten onun kremi gibi bisey bu da a vitamini türevi.siyah nokta fln kalmıyo,roaccutane gibi etkili gercekten almaya deger.

ilk nivea aldım yaglı cıltler ıcın gercekten cok guzel ama kremı yuzume ıyı gelmedı bıraktım
yakın zamanda diadermıne aldım gercekten cok guzel özellıkle nemlendırıcı kremı cıldım pırıl pırıl parlıyo adeta

md formulations cok pahalı ewet cnm.benim gecen yaz sivilce problemin tekrar edince kullanmak zorunda kalmıstım roaccutane tedavisine tekrar baslamk istemedim cunku.zaten onun kremi gibi bisey bu da a vitamini türevi.siyah nokta fln kalmıyo,roaccutane gibi etkili gercekten almaya deger.

ewet tatlım arkadaşım setini kullanıyordu kullandıgı zamanlarda cildi bebek gibi nasıl parlıyordu mükemmel yapıyodu ama bıraktıgında siyah noktalar tekrardan oluşmaya başlamıştı..benimde yanagımda iki tane sivilce izim war onları geçirmek için almayı düşünüyorum sadece kremini alsam yeterli olurmu acaba:teselli:

2006 da roaccutane kullanırken,doktorumun onerisiyle la roche posay kullanmaya basladım ve suanda da kullanıyorum.roaccutane kullanırken cildim iyice hassaslamıstı. ve kullandıgım hersey alerji yapıyodu.ozellikle hassas ciltlere toleriane serisini tavsiye ederim.

canım md formulations yerine la roche un tolarine dedigin kreminimi alsam acaba şuan bi kreme ihtiyacım war ne önerirsin bana?:1hug:

Vichy kullanıyorum arada da biberiye özlü sabunum var onu kullanıyorum cildimi temizlemek için yanlız ikiside sivilceli ciltler için cildim biraz sivilceli olduğu için onları tercih ettim

Valla tecrubelerime dayanarak söylüyorum en güzeli el yapımı doğal sabunlar...gerisi faso fiso...Sabunla yüz yıkanır mı diye düşünmeyin...gerçekten kullanınca anlıyorsunuz... o kozmetik temizleyicilere, toniklere verdiğim paraya acıyorum şimdi...

Back
X