- Konu Sahibi LittLeerror
-
hepinize çook teşekkür ederim arkadaşlarr :) hala kullanmıyorum jel filan ama sanırım o marka bana iyi gelmedi marka değiştiriyorumm
deneyimli biri olarak şunu söyleyeyim.. ben doktorların verdiği neostrata 60 ytl lik jelleride kullandım clean clear vs . gibi uygun ürünleride kullandım .. ve sonuç şu .. ilk 1 -2 ay güzel temizliyo gibi geliyooo ve birden akne basıyoo cildi .. nedeni kimyasallar ciltte birikim yapııyoo ve cilt bunu kusuyoo... size tek tavsiyem yüz kesesi kullanın.. nette araştırın.. ipek yüz kesesi hem siyah noktayı önlüyo hem lekeleri açıyoo.. marka verirdim ama yasak herhalde o yüzden yazamıyorum ..
yaz cnm ya söyle markasını veya bana özelden yaz.bişey olmaz.bak ben yüz temizleme jeli kullanıyorum garnıer çokk memnunum herkese tavsiye ediyoruummm
soyle bir inceledimde sitesini.Ipek kese guzel ve kullanisli gozukuyor bayanlar. Sadece sitesinden mi isteyebiliyoruz_? Ben elimde inceleyip almayi tercih ederim de...
Tesekkurler bilgi verdigin icin meloconcon. Denemeye deger gozukuyor. Mevsim degisimi cildi yenilemekte fayda var :)Kızlar sadece sitesinde var . Ve kapıda ödeme yapabiliyosunuz.. Diğer keselerden farklı çünkü ipek kese .. Güvenli site .. Ben alışveriş yapıyorum ordan . Merak etmeyin . Daha öncede başka bi ürün almıştım ..
tesekkurler bilgi verdigin icin meloconcon. Denemeye deger gozukuyor. Mevsim degisimi cildi yenilemekte fayda var :)
en doğal temizlik ürünleri hakiki gül suyu hergün kullanıma uygun.birde elma sirkesi onuda 2-3 günde bir yapmak gerekiyor.bunlardan daha doğalını bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?