kızlar ben bi iki hafta önce aktara gitmiştim sonra aklıma geldi yüz temizlemek için bişeyler bakiim dedim ordaki kız önerdi bu köpek balığı yüzgeci jelini. kullanmaya başladığımdan bu yana cildim bayaa bi düzeldi ama korkmaya başladım nette de yorum yok. bileniniz kullananınız var mı? herhangi bi yan etkisi var mıdır acaba?? :ecrin_bebek:
açık sularla yaşayan bir balık oldugu için heryeri herşeye faydalı gncde de zayıflama için köpek balıgı hapı var bende denemeye çekinmiştim gelişmeleri yaz ögrenelim biz de
ben 15e almıştım ama internette 35e satan siteler de var. günlük temizlik için kullanmıyorum yüzüm eskir sonra -tatlicadiarzu- gerçekten temizliyo bence. ben haftada bir kere kullanıyorum.
Imdatttttttttttt!!!!!!! Aciyin yahu zavalli hayvanciklara! Siz elinizin kesilip krem olarak kullanilmasini istermiydiniz? Bu zavalli baliklarin yuzgeclerini kesip denize geri atiyorlar. Yuzeedikleri icin bogulup oluyor hayvanciklar!!!! Bitkilerin, surdurulebilir tarimi yapilabilen canlilarin suyumu cikti? Salyangoz kremleri bile bunlardan milyon kere insafli! Yetsin artik bu hirs!